• سه‌شنبه / ۱۶ دی ۱۴۰۴ / ۱۰:۴۴
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404101609855
  • خبرنگار : 71533

دبیر هیئت گزینش کشور: بیش از ۱۰۰ هزار پرونده را با چشم‌پوشی تأیید کرده‌ایم

دبیر هیئت گزینش کشور: بیش از ۱۰۰ هزار پرونده را با چشم‌پوشی تأیید کرده‌ایم

دبیر هیئت عالی گزینش کشور اعلام کرد: از ۱ میلیون و ۱۸۱ هزار پرونده مطرح شده در گزینش بیش از ۱۰۰ هزار با قبض عین (چشم‌پوشی) تایید شده است.

به گزارش ایسنا، محمدشهاب جلیلوند در نشست خبری «همایش گزینش کشور» با بیان اینکه این همایش امروز عصر برگزار خواهد شد، اظهار کرد: آنچه در دولت چهاردهم رخ داد تفاوتی بنیادین در رویکردهای گزینش نسبت به قبل بود. مسیر گزینش، خردمندانه شده و مفهوم گزینش در نظام خدمت‌رسانی به مفهومی الهام‌بخش بدل شده است.

وی افزود: تعداد قابل‌توجهی از داوطلبان که در شرایط معمول احتمال رد شدن آنان در گزینش بود امروز با گزینش به‌عنوان افرادی اثرگذار در نظام خدمت‌رسانی حاضر هستند.

دبیر هیئت عالی گزینش کشور همچنین اعلام کرد: از ۱ میلیون و ۱۸۱ هزار پرونده مطرح شده در گزینش بیش از ۱۰۰ هزار با قبض عین (چشم‌پوشی) حل شده است. مواردی که با تنگ‌نظری‌ها می‌توانست به رد افراد منجر شود در این فرایند به استفاده از حضور و ظرفیت آنان در نظام خدمت‌رسانی انجامیده است. 

جلیلوند با یادآوری مفاد فرمان امام راحل در زمینه امر گزینش، تصریح کرد: بنا نیست با برخوردهای سلیقه‌ای یک فرد که توانمندی بسیار دارد را با یکی دو ایراد از خدمت به مردم و انقلاب محروم کنیم. بی‌دلیل نباید نیروهای ارزشمند از خدمت‌رسانی محروم شوند.

وی یادآور شد: اگر بنا بود رویکرد دولت چهاردهم با همان رویکردهای دهه ۶۰ باشد من هم به‌عنوان جوانترین دبیر هیئت عالی گزینش از ابتدای انقلاب تاکنون در این سمت قرار نمی‌گرفتم. 

دبیر هیئت عالی گزینش با بیان اینکه شعار دولت تبدیل گزینش به اتاقی شیشه‌ای است، یادآور شد: امر شفافیت حلقه مفقوده نهاد گزینش کشور بود که در این سال‌ها همواره دغدغه داوطلبان ورود به دستگاه‌های دولتی و نهاد اجرایی کشور محسوب می‌شد که با حمایت‌های رئیس‌جمهوری و رئیس هیئت عالی گزینش در یک سال گذشته اتفاقات بسیار خوبی در این بخش رخ داده است.

وی ادامه داد: بهره‌گیری از ابزار فناورانه گزینش و راه‌اندازی سامانه استعلامات که امکان استعلام چند دقیقه‌ای را فراهم می‌کند، بهبود معیارهای گزینش و به روز شدن آن، افزوده‌شدن ویژگی‌ها و صفات ممتاز اخلاقی همچون میهن‌دوستی، تعامل، دلسوزی و نظایر آن به معیارهای گزینش، استانداردسازی فرآیند گزینش، بررسی هزاران پرونده و احقاق حق ۹ هزار نفر از داوطلبان ورود به آموزش‌وپرورش و در نهایت کوتاه‌شدن زمان رسیدگی به پرونده‌های گزینش افراد از مهمترین این دستاوردهاست.

دبیر هیئت عالی گزینش با اعلام اینکه در همایش امروز از سامانه پیشخوان گزینش کشور رونمایی می‌شود، اظهار کرد: فرآیند گزینش در وزارت بهداشت به کمتر از ۱۰ روز کاهش یافته است؛ روزی که هیئت عالی گزینش در دولت چهاردهم کار خود را آغاز کرد بیش از هزار پرونده مرتبط با این وزارتخانه روی هم جمع شده بود اما امروز تمام آن‌ها تعیین تکلیف شده‌اند.

جلیلوند یادآور شد: استفاده حداکثری از ابزار هوش مصنوعی در فرآیند گزینش را فراهم می‌کنیم. سامانه پیشخوان گزینش که امروز در جریان همایش با حضور رئیس‌جمهوری به بهره‌برداری می‌رسد در همین راستاست.

وی با یادآوری اینکه اینکه در سال‌های ۱۴۰۲ و ۱۴۰۳ برای جذب ۶۰ تا ۶۵ هزار نفر در آموزش‌وپرورش، حدود ۲۵۵ هزار نفر وارد فرآیند گزینش شدند، تصریح کرد: این رقم به‌معنای ورود سه‌برابر ظرفیت است اما با زحمات همکاران برای بیش از ۹ هزار نفر از داوطلبان آموزش‌وپرورش احقاق حق انجام شد.

دبیر هیئت عالی گزینش تاکید کرد: امروز ۹۹.۲ درصد افرادی که وارد فرایند گزینش می‌شوند به سلامت از این فرآیند امتیاز لازم را کسب می‌کنند تا وارد دستگاه‌های اجرایی شوند و تنها هشت‌دهم درصد به دلیل ویژگی‌های سیاسی، اعتقادی و یا اخلاقی موفق به ورود نمی‌شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha