• چهارشنبه / ۱۷ دی ۱۴۰۴ / ۱۲:۴۸
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 1404101710791
  • خبرنگار : 71533

حاشیه جلسه دولت

وزیر دادگستری: نظارت بر بازار با جدیت انجام می‌شود

وزیر دادگستری: نظارت بر بازار با جدیت انجام می‌شود

وزیر دادگستری از انجام نظارت با جدیت بر بازار برای جلوگیری از تخلفات خبر داد.

به گزارش ایسنا، امین‌حسین رحیمی در حاشیه جلسه امروز هیئت وزیران در جمع خبرنگاران درباره تشدید نظارت بر بازار برای اجرای طرح کالابرگ جدید، گفت: نظارت‌ها با جدیت دنبال می‌شود و ستاد تنظیم بازار نیز مصوباتی در این حوزه داشته است.

وی افزود: باید تمامی کالاها طبق قیمت مندرج بر آن به فروش برسد و هرگونه افزایش قیمت در فروش کالاها مشمول گرانفروشی و برخورد خواهد بود.

وزیر دادگستری با بیان اینکه اجرای طرح از امروز چهارشنبه آغاز شده است، یادآور شد: اگر از روزهای قبل قیمت‌ها افزایش یافته باید گفت آن قیمت‌ها بازار سیاه است و رسمی نیست. قیمت رسمی برای کالابرگ در فروشگاه‌ها از امروز اعمال می‌شود و هر فروشنده‌ای برخلاف مصوبه ستاد تنظیم بازار که برای تمام کالاها قیمت گذاری شده کوچک‌ترین رقمی اضافه‌تر بخواهد، گرانفروشی محسوب می‌شود و تعزیرات حتماً برخورد قانونی خواهد داشت.

رحیمی افزود: وزارت کشاورزی حداکثر قیمت‌ها را به تولید کنندگان و وارد کنندگان اعلام کرده است و موظف هستند نرخ‌های مصوب را روی کالاها درج کنند. بازرسان وزارت صمت و کشاورزی، اصناف و سازمان تعزیرات حکومتی مسئولیت کنترل و نظارت بر قیمت‌ها را بر عهده دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha