• یکشنبه / ۳ دی ۱۳۸۵ / ۱۲:۴۶
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 8510-01324
  • خبرنگار : 71291

شايق درگفت‌وگوباايسنا: ملت ايران پاسخ اقدام وقيحانه شوراي امنيت را با تكميل چرخه‌ سوخت و پافشاري برعزت‌واستقلال خود مي‌دهد

شايق درگفت‌وگوباايسنا:
ملت ايران پاسخ اقدام وقيحانه شوراي امنيت را با تكميل چرخه‌ سوخت و پافشاري برعزت‌واستقلال خود مي‌دهد

نماينده مردم تبريز در خانه‌ي ملت، تصريح كرد:« قطعنامه‌ي شوراي امنيت عليه فعاليت‌هاي صلح‌آميز هسته‌يي كشورمان به طور غيرقانوني و تبعيض‌آميز صادر شده و از نظر ملت ايران قابليت اجرايي ندارد.»

عشرت شايق در گفت‌وگو با خبرنگار پارلماني خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، افزود:« شوراي امنيت تنها در صورتي مي‌تواند عليه يكي از كشورهاي عضو سازمان ملل متحد قطعنامه صادر كند كه اقدامات آن كشور صلح جهاني يا منطقه‌اي را به خطر اندازد و يا كشوري را مورد تهديد قرار دهد.»

وي در ادامه گفت:« اين درحالي است كه فعاليت‌هاي صلح‌آميز هسته‌يي ايران شامل هيچكدام از اين موارد نمي‌شود.»

عضو كميسيون اصل نود مجلس خاطر نشان كرد:« شوراي امنيت ذاتا براي حفظ صلح جهاني به وجود آمده، اما به دليل سياسي‌ كاري‌ها و تسلط قدرت‌هاي داراي حق وتو بر آن توفيقي در انجام وظايف و ماموريت‌هاي خود نداشته است كه حل نشدن موضوع فلسطين پس از گذشت 60 سال و تداوم جنگ‌افروزي‌ها و بحران‌آفريني آمريكا در مناطق مختلف جهان دليل روشن اين ادعاست.»

نماينده تبريز افزود:« پذيرش هر نوع درخواست ظالمانه شوراي امنيت مطمئنا درخواست ظالمانه‌تري را به دنبال خواهد داشت و ملت ايران پاسخ اقدام وقيحانه‌ي شوراي امنيت را با تكميل چرخه‌ي سوخت هسته‌اي و پافشاري بيشتر بر عزت و استقلال خود خواهد داد.»

شايق در پايان تاكيد كرد:« فناوري هسته‌اي ايران كاملا بومي بوده و اعمال تحريم‌ها تاثيري بر روند فعاليت‌هاي صلح‌آميز هسته‌اي و تحقيقات علمي دانشمندان ايراني نخواهد داشت و اين قطعنامه برخلاف خواسته‌ي دشمنان باعث تقويت وحدت ملي ايرانيان و مصمم‌تر شدن آنان براي دستيابي به فناوري‌هاي پيشرفته از جمله استفاده‌ي صلح‌آميز از انرژي هسته‌اي خواهد شد.»

انتهاي پيام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha