معدن سرب و روي انگوران، بار ديگر طي 4 سال اخير، شنبه شب گذشته ريزش كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران(ايسنا) منطقه زنجان، در حالي كه هنوز مسئولان سازمان صنايع و معادن استان، اين موضوع را تائيد يا تكذيب نكردهاند، نماينده مردم زنجان و طارم در مجلس شوراي اسلامي، با تائيد اين خبر گفت: احتمال ريزش دوباره اين معدن طي روزهاي آينده با بارش باران وجود خواهد داشت.
سعداله نصيري اظهار كرد: 2 پله از پلههاي متعدد اين معدن كه بر روي مواد معدني قرار دارد، حدود 3 متر به جلو آمده و در حدود 2 متر نشست كرده است.
وي افزود: به دليل بروز اين حادثه، معدن انگوران امروز بنا به دلايلي تعطيل بوده و خوشبختانه تا ديروز ريزش مجددي در معدن مشاهده نشده است.
اين در حالي است كه بنا برگفته يك مقام مسئول در سازمان صنايع و معادن استان، هنوز گزارشي از شركت تهيه و توليد مواد معدني ايران به عنوان بهرهبردار فعلي معدن مبني بر ريزش معدن انگوران منتشر نشده است و اين ريزش، تنها در حد يك شايعه است.
گفتني است معدن انگوران در سال 84 ريزش بزرگي داشت و اين ريزش، ضررهاي فراواني را به صنعت سرب و روي استان وارد كرد.
انتهاي پيام


نظرات