• شنبه / ۲۰ آبان ۱۳۹۱ / ۱۰:۲۹
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 91082012086
  • منبع : خبرگزاری دانشجویان ایران

مراسم بزرگداشت استاد برجسته مهندسی برق و بنیانگذار سیستم های فازی در ایران برگزار شد

سمینار تجلیل از مرحوم پروفسور ولی الله طحانی، بنیانگذار سیستم‌های فازی در ایران با حضورگسترده استادان، دانشجویان و خانواده آن استاد صبح چهارشنبه در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

سمینار تجلیل از مرحوم پروفسور ولی الله طحانی، بنیانگذار سیستم‌های فازی در ایران با حضورگسترده استادان، دانشجویان و خانواده آن استاد صبح چهارشنبه در دانشگاه صنعتی اصفهان برگزار شد.

به گزارش سرویس علمی ایسنا، دکترقیصری، عضو هیأت علمی دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان طی سخنانی در این مراسم با اشاره به ویژگی های بارز اخلاقی، طبع لطیف و سخت کوشی علمی پروفسور طحانی گفت: زحمات بی نظیر ایشان موجب راه اندازی رشته مهندسی کنترل در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری در دانشگاه صنعتی اصفهان و دانشگاه صنعت نفت آبادان شد.

وی افزود: مرحوم طحانی در سال 1341 با کسب رتبه نخست در کنکور وارد دانشکده نفت آبادان شد و با دریافت بورس تحصیلی از معتبرترین دانشگاه مهندسی برق در امریکا موفق شد دوره های کارشناسی ارشد و دکتری خود را تا سال 1351 در دانشکده مهندسی برق و علوم کامپیوتر دانشگاه برکلی به پایان برساند.

در ادامه این برنامه اولین دانشجوی فارغ التحصیل دکتری مهندسی برق دانشگاه صنعتی اصفهان و از شاگردان پروفسور طحانی، صبر و تعهد علمی وی را ستودنی دانست و گفت: هم اکنون بیش از300 کتاب در علوم مهندسی برق در سطح جهان وجود دارد که نام ایشان به عنوان یکی از منابع و مراجع اصلی درآنها ذکر شده است.

دکتر شیخ الاسلام با اشاره به خدمات علمی پرشمار مرحوم طحانی به جامعه علمی کشور، پیشگامی ایشان برای ایجاد و توسعه زمینه های آموزشی و پژوهشی جدید در پردازش فازی پایگاه های داده، کنترل فازی، کنترل عصبی فازی، بهینه سازی فازی، پایداری سیستم های فازی و سیستم های کنترل غیر خطی را از جمله این خدمات علمی و پژوهشی برشمرد.

وی همچنین بخشی از افتخار پایه گذاری سیستم های فازی در جهان را متعلق به پروفسور طحانی دانست و گفت: در حال حاضر بیشترین افتخارات در دانشگاه صنعتی اصفهان از نظر چاپ مقالات در علوم پایه و مهندسی متعلق به مرحوم طحانی است.

در ادامه این مراسم، دیگرعضو هیأت علمی دانشگاه صنعتی اصفهان، پروفسور طحانی را مصداق بارز صدقه جاریه توصیف کرد وافزود: شاگردانی که ایشان تربیت کردند از بهترین اساتید و پژوهشگران کنونی علوم مهندسی برق در کشور هستند.

منتظری، همچنین به ذکر خاطراتی از تلاش های علمی مرحوم طحانی برای اعتلای علوم مهندسی برق در کشور پرداخت و گفت: پروفسور لطفی زاد به عنوان بنیانگذار سیستم های فازی در جهان، پروفسور طحانی را بهترین دانشجوی کل دوران علمی خود دانسته است.

قرائت یک قطعه شعر در وصف خصوصیات علمی و اخلاقی مرحوم طحانی توسط یکی از بستگان ایشان و نقل خاطرات دوران تحصیلی توسط دکتر بخشایی از دانشجویان وی از دیگر بخش های این برنامه بود.

در پایان با اهدای لوح یاد بود به خانواده مرحوم پروفسور طحانی از تلاش ها و زحمات علمی آن استاد برجسته تجلیل به عمل آمد.

گفتنی است، زنده یاد استاد ولی الله طحانی از پیشگامان مهندسی کنترل درکشور از سال 1351 تا 1361 با مرتبه‌های استادیاری و دانشیاری در رشته مهندسی برق دانشگاه نفت آبادان مشغول تدریس بود و از سال 1362 با مراتب دانشیاری و استادی در دانشکده برق و کامپیوتر دانشگاه صنعتی اصفهان فعالیت های آموزشی و پژوهشی خود را دنبال کرد وسرانجام پس از یک عمر فعالیت صادقانه در جهت اعتلای نام ایران در سال 1379 به دیار باقی شتافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha