• شنبه / ۱۵ آذر ۱۴۰۴ / ۱۸:۱۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1404091509797
  • خبرنگار : 71457

امیر قطر: به‌زودی بسته پشتیبانی جدیدی از لبنان را اعلام می‌کنیم

امیر قطر: به‌زودی بسته پشتیبانی جدیدی از لبنان را اعلام می‌کنیم

امیر قطر تاکید کرد که «به‌زودی بسته جدیدی از پروژه‌های حمایتی ویژه لبنان اعلام خواهد شد.»

به گزارش ایسنا، «نواف سلام»، نخست‌وزیر دولت لبنان، پس از شرکت در نشست مجمع گفت‌وگوی دوحه، با شیخ تمیم بن حمد آل ثانی، امیر قطر دیدار و گفتگو کرد.

به نقل از النشره، در این دیدار، امیر قطر بر ادامه حمایت‌های سیاسی و اقتصادی کشورش از بیروت تأکید کرد و از اعلام قریب‌الوقوع یک بسته جدید از پروژه‌های حمایتی خبر داد.

بر اساس گزارش‌ها، شیخ تمیم بن حمد آل ثانی در دیدار با نواف سلام، بر تعهد دوحه مبنی بر ادامه پشتیبانی سیاسی و اقتصادی از لبنان تأکید کرد و اعلام نمود که «به‌زودی بسته جدیدی از پروژه‌های حمایتی ویژه لبنان اعلام خواهد شد.»

نواف سلام نیز ضمن ابراز خرسندی از تداوم روابط خوب، از حمایت‌های مستمر قطر، به‌ویژه در عرصه‌های دیپلماتیک و اقتصادی قدردانی کرد.

وی با اشاره به وضعیت امنیتی داخلی لبنان، بر نقش ارتش در گسترش حاکمیت دولت در جنوب کشور تأکید کرد و گفت: «مرحله اول عملیات ارتش در جنوب لیتانی در حال تکمیل شدن است.»

در این گفتگو، درخواست نواف سلام از دوحه برای افزایش رایزنی‌های دیپلماتیک جهت اعمال فشار بر رژیم صهیونیستی به منظور توقف تجاوزات و خروج کامل از اراضی اشغالی مطرح شد.

نواف سلام از قطر خواست تا نقش حیاتی خود را در این مسیر بین‌المللی برای تحکیم ثبات در جنوب لبنان تداوم بخشد.

نخست‌وزیر لبنان همچنین بر پایبندی دولت خود به اجرای اصلاحات ساختاری و تقویت حاکمیت دولت بر تمامیت ارضی کشور تأکید کرد و ابراز امیدواری نمود که سطح همکاری‌های دوجانبه در آینده گسترش یابد. این دیدار در حالی صورت گرفت که قطر همواره خود را به عنوان یک بازیگر کلیدی در معادلات سیاسی و اقتصادی لبنان معرفی کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha