• جمعه / ۱۰ خرداد ۱۳۹۲ / ۲۰:۳۴
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 92031006110
  • خبرنگار : 71290

جمع‌بندی صحبتهای کاندیداها در پایان اولین روز مناظره

جمع‌بندی صحبتهای کاندیداها در پایان اولین روز مناظره

هشت کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، پس از حدود چهار ساعت مناظره، به جمع‌بندی صحبتهای خود در اولین روز از برگزاری این مناظره‌ها در صداوسیما پرداختند.

هشت کاندیدای یازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، پس از حدود چهار ساعت مناظره، به جمع‌بندی صحبتهای خود در اولین روز از برگزاری این مناظره‌ها در صداوسیما پرداختند.

به گزارش خبرنگار سیاسی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، مشروح جمع‌بندی سخنان کاندیداها به شرح زیر است:

غرضی: از صداوسیما تشکر می‌کنم اما باید یک مقدار عرصه تحقیقات میدانی را افزایش دهند برای اینکه در صحبت‌های کاندیداها و عملکرد صداوسیما این نتیجه حاصل شود که تعداد بیشتری پای صندوق‌های رای بیایند. تصورم این است که اگر وسیع‌تر و سازمان یافته‌تر عمل شود تعداد بیشتری پای صندوق‌های رای می‌آیند والا هدف دیگری نیست در اینکه ما چه می‌گوییم یا صداوسیما چگونه عمل می‌کند.

قالیباف: از همه ملت عزیز تشکر می‌کنم که بالاخره چهار ساعت توفیق داشتیم در جمع مردم چه آنهایی که مشغول کار هستند یا افرادی که در جمع خانواده هستند، باشیم. خدا را شاکرم و امیدوارم اگر خیر بنده بر این باشد که در خدمت ملت باشم، حماسه سیاسی توسط آنها و حماسه اقتصادی با بنده و همکاری دولت آینده فراهم شود. این اطمینان را می‌دهم که برنامه مدونی برای دولت یازدهم در 24 فصل آماده شده که مردم در بلاتکلیفی نباشند.

قالیباف پس از ایراد سخنان خود، کتابچه‌ای را که برای برنامه‌هایش در آن تدوین شده است نشان داد.

ولایتی: ما در مسیر چشم‌انداز بیست ساله به سمتی حرکت کنیم که موجب احیای تمدن ایران شود و ایران به عنوان یک گوهر یک‌دانه در تاریخ بشر جایگاه خود را پیدا کند و کشور شماره اول دنیا باشد.

جلیلی: به برکت انقلاب اسلامی امروز کشور ما بیش از همیشه دارای افتخار و پیشرفت است و باید قدر این را بدانیم و نقاط قوتی که ما را به اینجا کشانده شناسایی کرده و تقویت کنیم، همچنان که نقاط ضعف را نیز بشناسیم و از آنها بپرهیزیم؛ البته در عرصه اقتصادی نیز ظرفیت‌های زیادی وجود دارد که در کنار سایر عرضه‌ها ما توانسته‌ایم پیشرفت‌های چشمگیری داشته باشیم و همان‌طور که به عنوان یک کشور مقتدر به شمار می‌رویم در عرصه اقتصادی نیز بتوانیم به این جایگاه برسیم.

جلیلی مطرح کرد که برنامه‌هایش تهیه شده و در پایگاه اینترنتی خود قرار دارد.

حدادعادل: من هم به ملت ایران مجددا سلام عرض می‌کنم و تاکید می‌کنم همان‌طور که توانستیم جنگ تحمیلی را با موفقیت پشت سر بگذاریم، خواهیم توانست تحریم تحمیلی را نیز پشت سر بگذاریم و با مقاومت اقتصادی و اقتصاد مقاومتی، تغییر سبک زندگی به زندگی اسلامی و همین‌طور دستیابی به وحدت ملی باید تلاش هوشمندانه و مجاهدانه همه مدیران، استادان، جوانان، کارگران و همه دو چندان باشد و یک انتخاب خوب و انتخابات خوب در 24 خرداد 92 داشته باشیم.

عارف: از مردم خوب و عزیز کشور که حوصله به خرج دادند و ما توانستیم نقطه نظر خود را مطرح کنیم، تشکر می‌کنم. امیدوارم حضور پرشوری در انتخابات داشته باشند و با مشارکت حداکثری روبه‌رو باشیم. انتظار داریم مردم با مطالعه برنامه‌ها و بررسی سلایق اجرایی به اصلح رای بدهند تا کشور را روی ریل پرشتاب پیشرفت و تعالی قرار دهیم. من با گفتمان معیشت، منزلت و عقلانیت را روی پایگاه شخصی‌ام قرار داده‌ام که مردم می‌توانند به آن مراجعه و از آن استفاده کنند.

رضایی: من آینده را بسیار روشن و امیدبخش می‌بینم که به فضل خدا در سال‌های آینده نه تنها تحریم‌ها را پشت سر می‌گذاریم، بلکه از آن فرصتی تاریخی برای شکوفا کردن اقتصاد ایران می‌سازیم. ما مرد تبدیل هزینه‌ها به فرصت‌ها هستیم. در دفاع و در انقلاب نیز همین کار را کردیم و ان‌شاءالله ثابت می‌کنیم که با خیزش بزرگی که در جامعه ما بوجود می‌آید و با نوسازی دولت و برنامه‌هایی که تنظیم شده، یک بار دیگر عظمت قدرت مردم ایران را به نمایش می‌گذاریم. همه امیدم بعد از خدا به جوانان امروز کشور هستند که مثل مهدی باکری‌ها، حسین خرازی‌ها و احمد کاظمی‌ها آنها را به صحنه می‌آوریم و ورق را به لطف پروردگار برمی‌گردانیم.

روحانی: تشکر می‌کنم از همه بینندگانی که حوصله کردند برنامه را تماشا کردند و دقت کردند. دولت من دولت تدبیر و امید است. من خودم را در برابر فقر مردم و مشکلات آنها مسئول می‌دانم. مخصوصا اقشار آسیب‌پذیر و کسانی که دارای درآمد ثابت هستند، کارگران، کارمندان و بویژه بیماران صعب‌العلاج تلاش می‌کنم همه را تحت پوشش بیمه همگانی قرار دهم. کاری می‌کنم که مردم حق انتخاب داشته باشند و در بیمه رقابتی بتوانند بیمه موردنظرشان را انتخاب کنند. شعار اصلی من نجات اقتصاد ایران، احیای اخلاقی و تعامل سازنده با جهان است.

حیدری مجری این مناظره نیز در پایان، ضمن تشکر از نامزدهای انتخابات، از آنها خواست تا اگر پیشنهاداتی برای مناظره بعدی تلویزیونی دارند، آن را از طریق ستادهای انتخاباتی به صداوسیما منتقل کنند تا مورد بررسی قرار گیرد.

وی همچنین خطاب به کاندیداها گفت که هشت سوال مطرح شده را در اختیار ستادهای کاندیداها برای بررسی خواهد گذاشت؛ چراکه به گفته وی سوال‌ها غلط نبوده بلکه هدف این بوده که رویکرد دولت مدنظر هریک از کاندیداها را نشان بدهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۲-۰۳-۱۰ ۲۱:۰۷

هیچ شباهتی به مناظره نداشت... بهتره صداو سیما برای برنامه های بعدی فکر بهتری داشته باشد...

avatar
۱۳۹۲-۰۳-۱۰ ۲۱:۲۵

وقت مناظرات کم بود و بیشتر کلی گویی کردند. جا داشت بیشتر از راهکارهاشون برای پاسخ به سوالات مطرح شده می گفتند. ولی سوالات خیلی مناسب بود و از مشکلات اصلی جامعه بود.

avatar
۱۳۹۲-۰۳-۱۰ ۲۳:۵۸

کاش وقت نامزدها بیشتر از 90 ثانیه بود تا مردم بیشتر با نقطه نظراتشان اشنا می شدند.

avatar
۱۳۹۲-۰۳-۱۱ ۰۱:۲۹

خیلی بد بود، به نظرم باید حذفیش کنن، اگه هم مساوی شد بلند شن همدیگه رو بزنن!!!!!!

avatar
۱۳۹۲-۰۳-۱۱ ۰۱:۳۷

واقعا برنامه خسته‌کننده‌ای بود. آیا مسئولان در صدا و سیما به این نکته اندیشه کرده‌اند که اگر دکتر عارف نبودند چه برنامه یه ریتم و کسالت‌آورتری بود؟ امیدوارم صدا و سیما چاره‌ای بیندیشد تا شاهد مناظره باشیم، نه مسابقه

avatar
۱۳۹۲-۰۳-۱۱ ۰۲:۰۸

مناظره یا مشاعره؟ غرضی ترجیع‌بند تورم ای داد، البته تک‌بیتی گاهی هم از حداد و چه خوش نوبت آن تست رسید، ناگهان عارف یک جیغ کشید و جلیلی که در ان لحظه به گفتمان نرسید، ظرفیت پر شد و ازدست پرید و چنان گفت قالیباف بزرگ که چنین کردم من در شهر سترگ آن زمان دکتر جمع وارد شد، یک اجازه بگرفت ناگهان خارج شد نوبتی هم باشد محسن سردار است، اقتصادی که در آن فریاد است یادمان رفت در آن گوشه کسی هم مانده، حسنی که نمیدانم چرا وا مانده

avatar
۱۳۹۲-۰۳-۱۱ ۰۷:۴۱

نتايج نظرسنجي چي شد؟

avatar
۱۳۹۲-۰۳-۱۱ ۱۰:۲۰

به نظرم در شروع رقابتها و قبل از مناظره اول، شانس پيروزي نامزدها اينطوري بود 1- قاليباف 2- رضايي 3- جليلي 4- ولايتي / عادل / روحاني بعد از مناظره اول: 1- رضايي 2- قاليباف 3- ولايتي 4 - عادل / غرضي / روحاني / جليلي