• شنبه / ۱۷ اسفند ۱۳۹۲ / ۱۵:۲۵
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 92121711216
  • خبرنگار : 71480

سعیدی:بسیج نباید در هر جایی از سلاح خشم مقدس خود استفاده کند

سعیدی:بسیج نباید در هر جایی از سلاح خشم مقدس خود استفاده کند

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: روحانیت در سپاه همواره باید پیشتاز باشد و در شناخت نسبت به جریان های سیاسی و دشمن شناسی مانند همیشه درست و دقیق عمل کنند.

نماینده ولی فقیه در سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: روحانیت در سپاه همواره باید پیشتاز باشد و در شناخت نسبت به جریان های سیاسی و دشمن شناسی مانند همیشه درست و دقیق عمل کنند.

به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)،حجت الاسلام والمسلمین علی سعیدی در همایش دو روزه روحانیون سراسر کشور سپاه با بیان این‌که روحانیت شیعه در طول بیش از هزار سال نقش بسیار مهم و حساسی را در معرفی گفتمان نبوی و علوی و پاسداری از این گفتمان بر عهده داشته و دارد، اظهار کرد:از آغاز غیبت کبری تا پیروزی انقلاب اسلامی روحانیت نقش مهمی را ایفا کرده است؛ از شیخ طوسی تا آیت الله العظمی بروجردی مبارزات بسیاری برای پاسداری از گفتمان دینی و ایجاد زمینه حکومت دینی انجام گرفته است.

وی در ادامه افزود: نقش روحانیت در آن دوره با نقش روحانیت در مقطع انقلاب اسلامی تفاوت هایی دارد. دوره اول تلاش برای حاکمیت دین و ولی فقیه بود که البته در طول هزار سال این مهم میسر نشد. حضرت امام (ره) با مجاهدت خود توانست ثمره مجاهدت‌های هزار ساله روحانیت شیعه و جهادگران دینی را به منصه ظهور رساند و زمینه شکل گیری نظام دینی و نظام مبتنی بر ولایت فقیه را فراهم آورد.

سعیدی همچنین با بیان این‌که روحانیت در سپاه باید پیشتاز باشد، گفت: طبق ضوابط جهت گیری فکری سپاه بر عهده نمایندگی ولی فقیه است؛ این مرجعیت فکری الزاماتی دارد و اگر روحانیون پاسدار پیشگام نباشند نمی توانند از عهده این وظیفه برآیند. اولین وظیفه ما هم سویی با رهنمودهای مقام معظم رهبری (مدظله العالی) است؛ همواره باید فرمایشات رهبری را پیاده کرده و برای فهم آنها وقت بگذاریم .

نماینده ولی فقیه در سپاه ادامه داد: دومین الزام مرجعیت فکری ما رعایت سلسه مراتب به خصوص در مسائل فکری و سیاسی است به این معنا که طبق منویات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) تولید فکر کنیم.

وی با بیان این‌که روحانیت در سپاه با فرماندهی تعامل منطقی دارد تصریح کرد : نمایندگی ولی فقیه رقیب و حتی هم‌عرض فرماندهی نیست چرا که ستون فقرات سپاه فرماندهی است و هنر فرمانده این است که کاملا از دستگاه تخصصی نمایندگی ولی فقیه استفاده کند.

وی با اشاره به این‌که نمایندگی ولی فقیه در نهاد سپاه سه وظیفه عمده دارد اظهار داشت: نخستین وظیفه ما الگوسازی است به این معنا که باید از لحاظ نظم و انضباط و نوع تعامل با ارباب رجوع الگو باشیم.وظیفه دوم ارائه خدمات روحانیت است و سومین وظیفه ما اداره سازمان تخصصی نمایندگی ولی فقیه است.

نماینده ولی فقیه در سپاه افزود: تعامل عاطفی با کارکنان وسربازان از الزامات دیگر مرجعیت فکری روحانیت در سپاه است؛ امروز انبوهی جوان با ما در ارتباط هستند و زمان مطلوبی است تا آنها را به قرآن نماز و تعالیم و تکالیف دینی دعوت کنیم.نظارت و سرکشی بر ناحیه‌ها، حوزه ها و پایگاه های بسیج از دیگر الزامات روحانیت در سپاه است.

وی با اشاره به فرمایشات مقام معظم رهبری(مدظله العالی) در جمع اعضای مجلس خبرگان گفت: یکی از نکات مهم مقام معظم رهبری (مدظله العالی) تکیه بر خدا و ایجاد زمینه برای تقویت مردم است؛ چرا که اگر مردم ما درست توجیه شوند پای انقلاب می ایستند و مقاومت می کنند.

نماینده ولی فقیه در سپاه با بیان اینکه مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بر ظرفیت های بیشمار داخلی تاکید ویژه ای دارند اظهار داشت: باید از روحیه انقلابی جوانان حمایت کنیم چرا که دشمنان قصد دارند روحیه جوانان انقلابی را تخریب کنند.

سعیدی در ادامه با اشاره به اینکه القای تندروی در مورد جوانان انقلابی در واقع القای حزب الله هراسی و بسیجی هراسی است تاکید کرد: برخی جریانات حزب اللهی ها را تندرو می نامند که بهتر است پیش از هر چیز آنها معنای تندروی را ترجمه کنند ؛ بسیج نیز باید بداند که سلاحی به نام خشم مقدس دارد، ولی نباید در هر جایی ازآن استفاده کند.

وی با بیان این‌که مقام معظم رهبری(مدظله العالی) نگران وضعیت فرهنگی کشور هستند گفت: مسائلی که در روزنامه ها اتفاق می افتد مثل حمله به لایحه قصاص مسائل نامطلوبی هستند و موجبات نگرانی متدینین، مراجع عظام و مقام معظم رهبری(مدظله العالی) شده است.مقام معظم رهبری(مدظله العالی) بر ضرورت شناخت همه جانبه دشمن تاکید دارند و مسئولین ما باید بدانند که نبرد دیپلماتیک جزئی از جنگ نرم است و اقتضائات خاص خود را می طلبد و یکی از مقتضیات آن صراحت در بیان است .

سعیدی در پایان توجه به اهمیت اقتصاد مقاومتی در لزوم صرفه جویی در بخش انرژی را ضروری دانست و تاکید کرد: تحقق اقتصاد مقاومتی با تعامل و همکاری دولت، مجلس، مردم و رسانه ها صورت می گیرد و باید آثار و پیامدهای مفید و موثر آن برای جامعه تبیین گردد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha