• پنجشنبه / ۵ تیر ۱۳۹۳ / ۱۷:۳۸
  • دسته‌بندی: جام جهانی 2014
  • کد خبر: 93040503195
  • خبرنگار : 71357

شوک به اردوی غنا پیش از دیدار با پرتغال/ مونتاری و بوآتنگ اخراج شدند

شوک به اردوی غنا پیش از دیدار با پرتغال/ مونتاری و بوآتنگ اخراج شدند

سالی مونتاری و کوین پرینس بوآتنگ از اردوی تیم ملی غنا اخراج شدند.

سالی مونتاری و کوین پرینس بوآتنگ از اردوی تیم ملی غنا اخراج شدند.

به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)،‌ در حالی که کمتر از سه ساعت به آغاز دیدار حساس تیم ملی غنا مقابل پرتغال در آخرین دیدار مرحله گروهی باقی مانده، مسئولان فدراسیون فوتبال غنا دو بازیکن باتجربه و تاثیرگذار تیم خود را از اردو اخراج کردند.

این دو بازیکن با دستور آپیا سرمربی غنا و تا اطلاع ثانوی از حضور در تیم ملی این کشور محروم شده‌اند.

فدراسیون فوتبال این کشور در بیانیه‌ای اعلام کرده است: سالی مونتاری به دلیل حمله فیزیکی به موزس پارکر یکی از اعضای کمیته اجراییی فدراسیون تا اطلاع بعدی حق حضور در تمرین و اردوی تیم ملی غنا را ندارد و از تیم اخراج است.

طبق گزارش رسانه‌های محلی مونتاری پس از بحث لفظی با این فرد به او سیلی زده و همین موضوع باعث شده فدراسیون غنا برایش این محرومیت سنگین را در نظر بگیرد.

همچنین بوآتنگ به خاطر دشنام دادن به آپیا سرمربی غنا از سوی فدراسیون فوتبال این کشور از اردوی تیم اخراج شده و مثل مونتاری تا اطلاع ثانوی حق حضور در تیم ملی را ندارد.

بوآتنگ در همین زمینه گفت: بله این موضوع درست است. من می‌روم و دیگر جزئی از تیم نیستم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha