• چهارشنبه / ۳۰ مهر ۱۳۹۳ / ۱۱:۴۲
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 93073017225
  • خبرنگار : 71132

ملکشاهی:

اگر اسیدپاشی با انگیزه ایجاد وحشت باشد مجازات اعدام دارد

اگر اسیدپاشی با انگیزه ایجاد وحشت باشد مجازات اعدام دارد

رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت که اگر اسیدپاشی‌های اخیر با انگیزه ایجاد رعب و وحشت بوده باشد، مجازات اعدام دارد.

رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس گفت که اگر اسیدپاشی‌های اخیر با انگیزه ایجاد رعب و وحشت بوده باشد، مجازات اعدام دارد.

الله‌یار ملک‌شاهی در گفت‌وگو با خبرنگار پارلمانی خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، اظهار کرد: مجازات اسیدپاشی بسیار سنگین است و اگر این کار با انگیزه ایجاد رعب و وحشت باشد فرد مرتکب محارب محسوب می‌شود و محارب هم باید اعدام شود.

وی اضافه کرد: در قوانین ما در خصوص برخورد با مجرمین در برخی موارد شاکی اختیاراتی دارد و اگر گذشت کند موجب تخفیف مجازات می‌شود.

رییس کمیسیون قضایی و حقوقی مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اسیدپاشی جزو جرایم مهم، سنگین و خشن است و مجازات سنگینی هم دارد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: اگر اسیدپاشی به انگیزه ایجاد رعب و وحشت باشد فرد محارب محسوب می‌شود و

مجازات اعدام دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۳-۰۸-۰۱ ۱۳:۵۳

مثلا اسيدپاشي با انگيزه ايجاد وحشت نباشد پس چي هستش خيرات است؟ اسيد پاش حکمش اعدام است در غير اينصورت اينکار علني ودر بين جامعه کاري عادي ميشود.

avatar
۱۳۹۳-۰۸-۰۵ ۱۴:۱۰

مسلما هدف و انگيزه اين موجودات به ظاهر انسان برهم زدن آرامش و امنيت جامعه ست و در اين بين انسانهاي بي گناهي هم قرباني ميشوند، براي همچين موجودات پستي اعدام کمه، بايد اول عزيزترين فرد خانواده ش را جلو چشمش اعدام کنند تا زجر کش بشه و بفهمه وقتي با پاره تن يک خانواده اينکار را بکنند چقدر بده