نخستین دانش آموخته دکتری دانشکده تغذیه و علوم غذایی دانشگاه علوم پزشکی شیراز از پایان نامه خود دفاع کرد.
به گزارش سرویس پژوهشی ایسنا، کرام زاده در پایان نامه خود موانع تغذیهیی مرتبط با سلامت در بیماران همودیالیزی و تاثیر رژیم غذایی ضدالتهاب بر مارکرهای تغذیهیی التهابی و استرس اکسیداتیو را بررسی کرده است.
دکتر محسن افتخاری، رییس دانشکده تغذیه دانشگاه علوم پزشکی شیراز در این خصوص گفت: به کار گیری نتایج این پژوهش کاربردی می تواند نقش مهمی در کاهش بار مالی بیماران همودیالیزی و ارتقای سلامت آنان داشته باشد. در این پایان نامه به یکی از مسایل مهم ، یعنی بیماران همودیالیزی پرداخته شده است و سعی بر رفع موانع تغذیه ای که موجب کاهش کیفیت سلامت می شود دارد.
دکتر زهره مظلوم، عضو هیات علمی دانشکده راهنمایی این پایان نامه را برعهده داشته و اساتیدی همچون دکتر ثاقب و دکتر مریم آیت اللهی، مشاوران پروژه بوده اند.


نظرات