• یکشنبه / ۲۷ تیر ۱۳۹۵ / ۱۲:۵۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 95040115516
  • خبرنگار : 71290

نماینده محلات پیشنهاد داد

تشکیل کمیسیون ویژه ای جهت رصد شرایط پیرامونی

نماینده مردم محلات در مجلس پیشنهاد کرد:‌ کمیسیون ویژه ای به منظور رصد شرایط پیرامونی با توجه به ریل گذاری کشور تشکیل شود.

به گزارش ایسنا، علیرضا سلیمی در نطق  میان دستور امروز خود طی جلسه علنی مجلس اظهار کرد: سخنان رهبری در  آغازین دیدار مجلس با نمایندگان نقشه راه مجلس دهم را تبیین کرد و امید است که با بهره گیری از ظرفیت تحصصی مجلس درفضای آرام بتوانیم منویات رهبری را پیگیری کنیم.

وی افزود: انتظار است با تشکیل کمیسیون ویژه و رصد شرایط دقیق پیرامونی در راستای ریل گذاری کشور بتوانیم در حفظ و اقتدار کشور شاهد مجلسی موفق باشیم، تاخیر در انجام کارها جز خسارت و خسران چیزی درپی نخواهد داشت.

نماینده مردم محلات در مجلس تصریح کرد: انتظار است در بعد نظارتی نیز با تعریف ساز و کارهای لازم بتوانیم مجلسی پویا و فعال که نقطه امید مردم است در بزنگاه ها داشته باشیم، اگر نظارت و کارآمدی بود شاهد این همه دست اندازی توسط عده ای خاص در بیت المال نبودیم .

این نماینده اصولگرای مجلس اظهار کرد: دریافت حقوق های نجومی دل مردم را به درد آورد. طبق نص سخن رهبری این اقدام خیانت به حساب می آید. حال سوال این است چرا با این خائنین مماشات می‌شود.

سلیمی در بخش دیگری از سخنانش با  اشاره به گذشت یک سال از توافق برجام گفت: یک سال از اعلام توافق برجام گذشت و در این مدت بدعهدی و دبه درآوردن طرف مقابل آشکار شد. آیا با وجود نقض های مکرر و تحریم‌های مسلسل وقت اقدام متقابل و مناسب علیه این همه کژتابی نرسیده است. همین دو روز گذشته مجلس آمریکا سه مصوبه علیه کشورمان داشت. چرا حتی یک موضع گیری نرم علیه این شنائت انجام نشد؟

وی تاکید کرد: تاکنون هیأت نظارت بر اجرای برجام گزارش لازم را به سمع نمایندگان نرسانده اند . چرا برخی به دنبال سفیدکردن و بزک کردن چهره دیوپلشت آمریکا هستند؟

نماینده مردم محلات در مجلس با اشاره به حوادث منطقه از جمله کودتا در ترکیه و یا اقدامات تروریستی فرانسه اظهار کرد: همه این‌ها از یک جنس بوده و محکوم هستند و مواضع متفاوت سازمان های بین‌المللی نشان گر اجاره ای بودن این سازمان ها و ابزاری بودن آن‌ها است .

سلیمی هم‌چنین یادآور شد:‌ شرایط بحرانی اقتصادی کشور نیازمند عزم ملی است و انکار مشکلات جز با بی برنامگی چیزی را در پی نخواهد داشت و قطعا بر دامنه بحران می افز اید.

نماینده مردم محلات در پایان با اشاره به مشکلات حوزه انتخابیه اش از وزیر نیرو درخواست کرد تا در مورد مشکل کم آبی در فصل تابستان چاره ای بیاندیشد.

وی هم‌چنین در مورد مشکلات مسکن محلات و وضعیت کشاورزی این شهرستان به وزرای راه و شهرسازی و کشاورزی نیز تذکر داده و خواستار رفع مشکلات شد.

انتهای پیام  

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha