• شنبه / ۸ آبان ۱۳۹۵ / ۱۰:۴۷
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 95080805053

یک فعال دانشجویی:

وزرای تغییریافته بسیار ضعیف عمل می‌کردند

وزرای تغییریافته بسیار ضعیف عمل می‌کردند

دبیر انجمن اسلامی دانشکده علوم پزشکی دانشگاه شیراز، با بیان اینکه ترمیم کابینه دولت در حوزه‌های فرهنگی و آموزشی، باید از خیلی پیش‌تر صورت می‌گرفت، اظهار کرد که وزارت‌خانه های مورد نظر در حوزه مسائل مربوط به جوانان و فرهنگ بسیار ضعیف عمل ‌کردند.

امیرحسین اکبرپور در گفت‌ وگو با ایسنا، گفت: وزارتخانه‌هایی که دچار تغییر وزیر شدند دارای مشکل بودند و همسویی لازم را با دولت نداشتند؛ بخصوص در زمانی که آقای روحانی خواهان ایجاد تحول در حوزه مسائل فرهنگی و آموزشی بود و بحث منشور حقوق شهروندی را دنبال می‌کرد.

وی ادامه داد: این تاخیر احتمالا وابسته به شرایط خاص دولت در ارتباط با مجموعه‌های خارج از دولت بوده است. به علاوه اینکه دولت در حوزه وزارت‌خانه‌های نفت و امور خارجه دارای مشغله زیادی بود و کمتر فرصت رسیدگی به مسائل موجود در وزارت‌خانه‌های دیگر را داشت.

این فعال دانشجویی در رابطه با تغییرات صورت گرفته در وزارتخانه‌های فرهنگ و ارشاد اسلامی، آموزش و پرورش، و ورزش و جوانان اظهار کرد: تغییرات در این وزارت‌خانه‌ها لازم بود چرا که در زمینه مسائل فرهنگی-آموزشی و جوانان مطالبات زیادی از دولت از سوی عموم مردم و دولت وجود داشت که در این وزارتخانه‌ها کمتر به آن توجه می‌شد.

اکبرپور همچنین در رابطه با دلایل تغییر در وزارت ارشاد گفت: وزیر سابق فرهنگ و ارشاد اسلامی در مقابل فشارها و خواسته‌های غیرقانونی مجموعه‌های خارج از نهاد دولت بسیار کوتاه آمد که مورد پسند جامعه و دولت نبود.

وی گفت: در وزارت ورزش و جوانان در برخورد با مسائل بسیار منفعلانه عمل می‌شد و بسیاری از سازمان‌های زیرمجموعه این نهاد ناراضی بودند.

 این دبیر انجمن اسلامی دانشجویی با بیان اینکه وزرای پیشنهادی برای معرفی به مجلس شایستگی‌های لازم را دارند؛ گفت: آقای سلطانی فر در دوران تصدی ریاست سازمان میرات فرهنگی و همینطور در دوران طولانی استانداری و فعالیت در سازمان تربیت بدنی عملکرد قابل‌ قبولی داشت که نشان از سابقه و توانمندی وی در حوزه‌ فعالیت‌های اجرایی و ورزشی دارد.

وی اما در خصوص وزیر پیشنهادی دولت برای تصدی مقام وزارت آموزش و پرورش اظهار کرد: با اینکه آقای آشتیانی فردی شایسته است اما برای تصدی این مقام گزینه‌های بهتری مانند آقای نجفی می‌توانستند به مجلس معرفی شوند؛ اینکه چرا ایشان به مجلس معرفی نشده است نمی‌توان حدس یا گمانی زد.

وی اضافه کرد: نجفی در این برهه زمانی کوتاه نزدیک به انتخابات شاید بهتر می‌توانست عمل کند و در این وزارت تحولاتی ایجاد کند. وزارت آموزش و پرورش طیف وسیعی از اقشار مردم را در برمی‌گیرد و بسیار هم تاثیرگذار است چرا که مباحث فرهنگی و آموزشی پایه را پیش می‌برد و تزلزل یا ضعف در این حوزه بسیار حساس و آسیب‌زا است.

اکبرپور همچنین افزود: صالحی امیری فعالیت‌های مختلفی در دولت اصلاحات داشته است. ایشان تصدی معاونت پژوهش‌های فرهنگی-اجتماعی مجمع تشخیص مصلحت را در کارنامه دارد و از لحاظ اجرایی و مدیریتی شخص قابلی است. اما اینکه حضور وی تا چه حد در وزارت فرهنگ موثر باشد بستگی به مجموعه‌های خارج از نهاد وزارت و دولت دارد.

وی تاکید کرد: البته اگر وزیر پیشنهادی فرهنگ و ارشاد اسلامی نقطه ضعف جنتی در تاثیرپذیری از جریان‌های خارج از دولت را برطرف کند می‌تواند بسیار موفق‌تر از وی عمل کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha