• پنجشنبه / ۴ آذر ۱۳۹۵ / ۱۳:۲۳
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 95090402607
  • خبرنگار : 71533

عبدالله نوری درگذشت آیت‌الله موسوی اردبیلی را تسلیت گفت

عبدالله نوری درگذشت آیت‌الله موسوی اردبیلی را تسلیت گفت

حجت الاسلام و المسلمین عبدالله نوری با صدور پیامی، درگذشت آیت الله موسوی اردبیلی را تسلیت گفت.

به گزارش ایسنا، متن کامل این پیام به شرح زیر است:

«درگذشت عالم ربانی، شخصیت بزرگوار و وارسته، فقیه متعهد و مرجع عالیقدر شیعه حضرت آیت الله العظمی موسوی اردبیلی، ضایعه ای بس بزرگ و تاسف آور برای اهل ایمان، حوزه های علمیه، فرهیختگان و جامعه علمی  ایران بود. 

حوزه علمیه قم بزرگ مردی از تبار صالحان و خادمان اسلام را از دست داد که با ایمانی سترگ و سخت کوشی بسیار، مدارج عالی فقاهت و حکمت و اندیشمندی را به شایستگی طی کرد و حوزه های علمیه  اینک سوگوار یکی از چهره های درخشان و فقیهان درد آشنای دوران معاصرند که در لباس مسئولیت های سیاسی نیز تصویری صادق، صبور، دلسوز و با اخلاص نزد مردم داشت که فقدان او مصداق ثلم فی الاسلام ثلمه لا یسدها شیئ است.    

در جریان انقلاب اسلامی او از  همراهان وفادار امام خمینی (ره) بود و  پس از پیروزی انقلاب نیز در راه تحقق مصالح ملت و ساماندهی امور مملکت کوشش فراوان کرد. او از معدود چهره های برجسته انقلاب بود که به اعتدال اشتهار و با تدبیر و درایت سعی در تعدیل تندروی ها داشت.

پس از رحلت امام او بار دیگر به حوزه بازگشت تا وظیفه اصلی خویش را در تربیت نیروهای نواندیش به انجام برساند.

آیت‌الله موسوی اردبیلی صادقانه به ناکامی در تحقق برخی اهداف و آرمان های اصلی انقلاب اعتراف و از مردم ایران درخواست گذشت و بخشش کرد و حلالیت طلبید.

او همواره نسبت به حفظ استقلال حوزه و مصون ماندن حریم مرجعیت از دخالت حکومت احساس تعهد می­کرد و خیرخواهانه حاکمان را  از این کار بازمی داشت. با وجود این که مسئولیت رسمی در حکومت نداشت، هیچ گاه از همگامی با مردم بازنایستاد و پشتیبان خواسته های مشروع و بحق آنان از حاکمیت بود.

پیشینه فعالیت های ایشان در تاسیس مراکز علمی از مدارس مفید تا دانشگاه مفید و مکتب امیرالمومنین(ع) تعهد کم نظیر ایشان  به اعتلای عملی و فرهنگی ایران و تربیت نخبگان را نشان می دهد.

او فقیهی زمان شناس و آگاه به زمانه بود که هیچ گاه از توجه بر امور  و مسائل جاری غفلت نمی ورزید و در ادای وظیفه دینی و رسالت اجتماعی و ملی، صادقانه و خاضعانه تلاش می کرد.

هوش سرشار سیاسی، تدبیر در انجام تکالیف ملی، میانه روی و حسن رفتار در برخوردهای اجتماعی و سیاسی، قدرت علمی و منطق فائقه آن فقید سعید، از  او  چهره ای ماندگار در تاریخ ایران، مرجعیت و حوزه های علمیه تشیع ترسیم خواهد کرد. 

اینجانب فقدان این بزرگمرد عالم فقاهت و سیاست و صداقت را به محضر ملت شریف ایران و همه دردمندان و عالمان وارسته، فضلا، مدرسان و اساتید، جامعه روشن ضمیر و تربیت یافتگان مدارس و دانشگاه مفید بویژه خانواده مکرم و فرزندان برومند و فرهیخته و داغدار ایشان تسلیت و تعزیت می گویم و برای روح مطهر و منور ایشان رحمت واسعه الهی خواهانم.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha