• دوشنبه / ۲۳ اسفند ۱۳۹۵ / ۰۹:۳۶
  • دسته‌بندی: حقوقی و قضایی
  • کد خبر: 95122314684
  • منبع : سازمان زندانها

مددجویان افغان ندامتگاه قزلحصار به کشورشان منتقل می‌شوند

مددجویان افغان ندامتگاه قزلحصار به کشورشان منتقل می‌شوند

سرپرست ندامتگاه قزلحصار گفت: از سال آینده زندانیان تبعه افغانستان از این ندامتگاه به کشورشان انتقال می‌یابند.

به گزارش ایسنا، علیرضا گرامی در این خصوص گفت: اوایل هفته جاری با حضور سفیر سیاسی کشور افغانستان در ندامتگاه قزلحصار درخواست ۱۲۵ مددجوی این کشور بررسی شد.

وی درباره انتقال این مددجویان گفت: این امر با رایزنی سفارت افغانستان برای حل مشکلات قضایی مددجویان محکوم به مواد مخدر صورت گرفته تا آنان ادامه محکومیت را در کشور خود تحمل کنند.

سرپرست ندامتگاه قزلحصار اظهار کرد: مقدمات اولیه در خصوص انتقال مددجویان با حضور هیات سیاسی در ندامتگاه قزلحصار انجام شده و قرار است مددجویان افغانستانی محکوم در زمینه مواد مخدر از اوایل سال آینده به کشور افغانستان انتقال یابند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha