• سه‌شنبه / ۳۰ آبان ۱۳۹۶ / ۱۵:۱۲
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 96083017678
  • خبرنگار : 99999

برنامه هند برای تبدیل شدن به دومین مرکز جراحی رباتیک

برنامه هند برای تبدیل شدن به دومین مرکز جراحی رباتیک

یک موسسه غیرانتفاعی در هند در نظر دارد این کشور را تا سال 2018 به دومین مرکز جراحی رباتیک در جهان تبدیل کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از زی‌نیوز، هند با استفاده از بیش از 50 ربات جراحی و 300 پزشک جراح آموزش دیده در زمینه رباتیک موفق به انجام 700 جراحی به کمک رباتها در یک ماه اخیر شده است.

جراحی رباتیک، روشی برای انجام جراحی با استفاده از ابزارهای بسیار کوچکی است که به بازوی ربات متصل شده‌اند.

"راج واتیکوتی"(Raj Vattikuti)، موسس و رئیس بنیاد واتیکوتی- یک مرکز جراحی رباتیک غیرانتفاعی در سرتاسر جهان از جمله هند- روز شنبه در گفتگو با "سرویس خبری مستقل هند" (IANS) اظهار داشت: امروزه هند، ظرفیت و استعداد بسیاری در همه حوزه‌ها به خصوص در زمینه پزشکی دارد.

مدیر اجرایی بنیاد آمریکایی غیرانتفاعی "واتیکوتی"( Vattikuti) گفت: این بنیاد با هدف به کار گرفتن 200 ربات دیگر و رسیدن به بیش از 20 هزار جراحی با کمک ربات در هر سال پیش از سال 2020، قصد دارد هند را پس از آمریکا به دومین مرکز تجارت برای جراحی ربات در جهان تبدیل کند.

واتیکوتی ادامه داد: ما، در اواخر سال 2011، با تنها 8 یا 9 ربات و با تقریبا هر روشی به بازار هند وارد شدیم. این بازار دریافت که این دستگاه‌ها باید خیلی پرهزینه باشند و جراح‌ها احساس کردند که برای یادگیری و ماهر شدن در این زمینه، تلاش بسیاری مورد نیاز است.

وی افزود: اکنون، ما پیشرفت چشمگیری در موقعیت جراحی رباتیک کشور و همچنین تغییری در درک این بازار دیده‌ایم. بسیاری از جراحان، مجذوب این فناوری و برای یادگیری آن پیشقدم شده‌اند.

این بنیاد که انتظار می‌رود تا دسامبر امسال، نزدیک به 70 سیستم رباتیک را برای کمک به بیش از 7000 جراحی رباتیک در سرتاسر هند راه‌اندازی کرده و همچنین قصد دارد پیش از سال 2018 در سرتاسر هند بیش از 100 ربات را راه‌اندازی کند.

تاکنون، 360 جراح در این سازمان آموزش دیده‌اند و امید است در سال 2018، 100 نفر دیگر آموزش ببینند.

واتیکوتی خاطرنشان کرد: ما امیدواریم علاوه بر راه اندازی 100 ربات در هند در سال آینده، در دو یا سه سال پیش رو، تعداد ربات‌های جراح را به 600 عدد برسانیم.

"ماهندرا بهانداری" ( Mahendra Bhandari)، مدیرعامل اجرایی این بنیاد گفت: با استفاده از جراحی‌های رباتیک، قصد جداسازی فقیر و غنی را نداریم. از این که دولت به این موضوع علاقه نشان داده‌است، خوشحالیم و ربات‌هایی را خریداری می‌کنیم که بتوانند به بخش‌های حاشیه‌نشین مفید باشند .

با استفاده از "ربات جراحی داوینچی" (Da Vinci Surgical Robot) که توسط شرکت آمریکایی "جراحی حسی"( Intuitive Surgical) تولید شده است، ابزارهای کوچک با جراحی در یک کنسول نزدیک ، فرستاده و کنترل می‌شوند.

در جراحی رباتیک، برش‌ها کوچکتر، خونریزی کمتر، به هوش آمدن بیمار سریع‌تر، زمان لازم برای ماندن بیمار در بیمارستان کوتاه‌تر و بازگشت به زندگی عادی سریعتر است.

این جراحی‌ها، علاوه بر پاکسازی ارگان‌هایی چون کلیه، کبد، پانکراس، تیروئید، پروستات و رحم، حذف لایه‌های سرطانی برای ساخت دوباره آن دسته از ارگان های بدن که در اثر سرطان آسیب دیده‌اند، به عهده دارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha