• دوشنبه / ۲۰ آذر ۱۳۹۶ / ۱۲:۵۵
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 96092010857
  • خبرنگار : 71480

واعظی با اشاره به افزایش عوارض خروج از کشور در بودجه 97:

دولت در بازنگری تصمیماتش انعطاف پذیر است/ درآمد افزایش عوارض برای اقشار کم درآمد هزینه می‌شود

دولت در بازنگری تصمیماتش انعطاف پذیر است/ درآمد افزایش عوارض برای اقشار کم درآمد هزینه می‌شود

رییس‌دفتر رییس‌جمهور با اشاره به اینکه درآمد حاصل از افزایش عوارض خروج از کشور و کاهش بودجه یارانه نقدی، صرف مواردی چون بیمه سلامت و کمک به اقشار ضعیف جامعه می‌شود گفت: با این وجود قطعا دولت همواره به نظرات مردم توجه کرده است و هر جا تصمیم گرفته شده دولت، با عکس‌العمل اجتماعی مناسبی مواجه نشده، نظر نهایی خود را با خواست مردم تطبیق داده است.


محمود واعظی در گفت‌و گو با ایسنا در پاسخ به انتقادی درباره‌ افزایش عوارض خروج از کشور در لایحه بودجه 97 اظهار کرد: ‌من هم در فضای مجازی با این انتقادات مواجه شده‌ام. به هر حال کسانی که بودجه را طراحی کردند به دنبال این بودند که در این بودجه موضوع عدالت و رسیدگی به طبقات محروم جامعه بیشتر مورد توجه قرار گیرد. رئیس جمهور هم قول داده‌اند که تا سال 1400 فقر مطلق را از بین ببرند.

وی در ادامه افزود: ما امروز یک دولت بزرگ داریم و باید هر ماه یک عدد قابل توجه به کارمندان دولت حقوق بدهیم. از سویی تعداد بازنشستگان در 7-8 سال گذشته بیشتر شده و صندوق‌های بازنشستگی نمی‌تواند حقوق بازنشستگان را پرداخت کند و دولت این حقوق را می‌دهد. بنابراین عملا اگر بخواهیم عدالت را اجرا کنیم نیازمند این هستیم که منابع جدید پیدا کنیم یا منابع موجود را افزایش دهیم و از این منابع به مستمری بگیران کمیته امداد و سازمان بهزیستی بیشتر کمک کنیم و با این کار فقر مطلق را از بین ببریم.

رییس‌ دفتر رییس جمهور با اشاره به اینکه یکی ازمنابعی که برای کمک به اقشار ضعیف جامعه در نظر گرفته شده همین عوارض خروج از کشور است تاکید کرد: اما قطعا دولت همواره به نظرات مردم توجه کرده است و هر جا دیده تصمیم گرفته شده دولت با عکس‌العمل اجتماعی مناسبی مواجه نشده، نظر نهایی خود را با خواست مردم تطبیق داده است. ما این انعطاف را خواهیم داشت که اگر در تصمیمات دولت، فشاری به قشری از مردم بیاید آن را بازنگری کنیم.

وی در پاسخ به این پرسش که باتوجه به کاهش بودجه‌ یارانه‌ها در لایحه بودجه 97 ، دولت با چه سیاستی به دنبال حذف یارانه بگیران است؟ گفت: مجلس سال گذشته هم در بودجه، دولت را مکلف کرده است که یارانه را فقط به نیازمندان بدهد بنابراین این اقدام را مجلس از ما می‌خواهد، دیگران هم این انتظار را از ما دارند.

واعظی با بیان اینکه وقتی یارانه را به افرادی که نیاز ندارند می‌پردازید به معنای آن است که باید از سهم کسانی که نیازمندند کم کنید تصریح کرد: ما می‌خواهیم نیازمندان واقعی را شناسایی کنیم و به آنها بیشتر بپردازیم. در سال گذشته به دریافتی برخی از مستمری بگیران را سه برابر افزایش دادیم. در حال حاضر کسانی هستند که یارانه می‌گیرند، ولی یارانه در زندگی آنها تاثیری ندارد در صورتی که اگر همین یارانه را در طرح تحول سلامت کمک کنیم بخشی از نیازهای مردم را تامین می‌کنیم. طرح تحول سلامت به این دلیل اجرا شد که فکر می‌کردیم بسیاری از مردم داوطلبانه از دریافت یارانه انصراف می‌دهند و طرح سلامت راه اندازی می‌شود تا اگر کسی نیازمند به عمل جراحی باشد دیگر دغدغه‌ تامین هزینه‌های آن را نداشته باشد.

رییس دفتر رییس‌جمهور تاکید کرد: بر این اساس الان به دنبال این هستیم که بودجه را ساماندهی کنیم تا به نیازمندان بیشتر بپردازیم و توجه بیشتری به طرح تحول سلامت کنیم. اشتغال ایجاد کرده و فقر مطلق را از بین ببریم.

وی همچنین در پاسخ به این پرسش که آیا در سفر وزیر خارجه انگلیس به ایران و دیدار وی با رییس جمهور موضوع نازنین زاغری بررسی شد اظهار کرد:‌ به هر حال طبیعی است وقتی سفری دراین رده چه از طرف ایران به کشور مقابل چه از کشورهای مقابل به ایران انجام شود، مسایل متنوعی از سوی میهمان مورد بحث قرار می‌گیرد.

واعظی در پاسخ به این پرسش که آیا نتیجه ای هم از بررسی این موضوع بدست آمد گفت: رسیدگی نهایی به این موضوع از اختیارات دستگاه قضایی است.

رییس دفتر رییس‌جمهور درباره تکمیل طرح‌های نیمه تمام در کشور از جمله طرح‌های نیمه تمام مجموعه ورزشی آزادی در تهران خاطرنشان کرد: ما سیاستی را در پیش گرفته‌ایم که دولت اگر بودجه تملک دارایی دارد ، در بخش‌هایی که برای مردم سود آور نیست سرمایه گذاری کند و سایر پروژه ها را به مردم واگذار کند. ممکن است نظر برنامه ریزان در سازمان برنامه و بودجه بر این بوده است که مشوق‌هایی را ایجاد کنیم تا سالن‌های ورزشی را مردم تکمیل کنند. مساله ورزش دراین دولت همواره مورد توجه بوده است و کم و کسری‌ها را می‌توان جبران کرد.

وی ادامه داد: در سراسر کشور بررسی کردیم که اگر دولت همه سرمایه گذاری خود را در بخش

عمرانی انجام دهد، 20 سال طول می‌کشد که طرح‌های کلنگ خورده تکمیل شود. در تلاشیم که تمام پروژه‌های نیمه تمام را با یک مکانیزمی به مردم واگذار می‌کنیم و حتی سرمایه گذاری خود را رقم خیلی پایینی می‌گذاریم تا مشوقی برای مردم باشد تا این طرح‌ها تکمییل شود.

واعظی افزود: مسلما بودجه کافی برای تکمیل همه آن طرح‌هایی که بعضا مطالعه شده هم نبوده و در یک سفر استانی به جای آنکه ده یا 15 پروژه تصویب شود 100 پروچه تصویب شده است را نداریم . در مورد پروژه‌های نیمه تمام استادیوم آزادی هم باید وزارت ورزش مکانیزمی داشته باشد تا آن‌ها را تکمیل شود.

وی در پایان در پاسخ به پرسشی درباره عدم توجه دولت به همه مسایل زیست محیطی گفت: این گونه نیست که دولت به تمام مسایل زیست‌محیطی توجه‌ای ندارد. شاید در گذشته در مورد محیط زیست مثلا بیشتر به مساله حفظ گونه های حیوانی نادر توجه می‌شد اکنون ضمن توجه به این حوزه تاکید بیشتری می‌شود بر بخش‌هایی از مسایل زیست‌محیطی که مغفول مانده است. الان به مساله آب توجه بیشتری می‌شود زیرا آب با موضوع محیط زیست ارتباط تنگاتنگ دارد. اگر مشکل آب را در استان‌ها حل شود، بسیاری از مسائل دیگر هم حل می‌شود. الان توجه بیشتری می‌شود به بخش‌هایی از محیط زیست که انسان‌ها مخاطب آن هستند. ما اگر انسانها را حفظ کنیم ، انسانها هم حیوانات را حفظ می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۱۳:۱۵

دقیقا دولت در چه موردی به نظرات مردم توجه کرده است! یک مورد فقط یک مورد را با ذکر مثال نام ببرید جناب واعظی ? با تشکر.

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۲۲:۴۱

و با رسم شکل

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۱۳:۱۹

به اسم اقشار کم درآمد هر کاري مايل باشيد انجام ميديد.نکنه به قصد کمک به اقشار کم درآمد گوشت قيمتش چند برابر شده!!!!

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۱۳:۱۹

جناب واعظی عزیز، این منابع جدید درآمدی که دنبالش هستید چرا راهکار پیدا نمی‌کنید واقعا منابع درآمدی ایجاد کنید. حالا این عوارض خروج چه صیغه ای هست که بجای حذف یا کم کردن زیادش هم میکنید.

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۱۳:۲۵

آقای روحانی در رسانه ملی اعلام کردند در دولت بنده اصلا یارانه حذف نخواهد شد وتقریبا اکثریت مطلق مردم خواهان یارانه هستند نمونه اش فرم خود اظهاری یارانه که در سال نود وسه اجرا شد

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۱۳:۳۷

طبق قانون اساسی قوه مجریه یعنی رییس جمهوری از قوه مقننه ارشدتر محسوب می شود

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۱۳:۳۸

برای حمایت از محرومین و اقشار کم درآمد لطف بفرمایید بدهی نجومی بدهکاران بانکی را وصول بفرمایید. همینطور اخذ مالیات از ارگان‌هایی که مالیات نمی‌دهند.

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۱۴:۳۵

جناب اقای واعظی من فکر میکنم دولت با این تصمیم نسنجیده پشتیبانی ایرانیان خارج از کشور را از دست میدهد وخیلیها که برا تعطیلات به ایران میومدن جهت اعتراض به کشورای دیگه میرن تازه همون ۷۵ هزار هم عادلانه نبود بخصوص اوناییکه اقامت خارج کشور دارن چرا باید برای برگشت به خونه وزندگیشون عوارض بدن. دولت برنامه ریزی صحیح برای درآمدزایی کند.

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۱۴:۵۳

آقای واعظی عزیز: همه ایرانی‌هایی که خارج هستند تاجر که نیستند! خیلی‌هاشون دانشجو هستند که نه با هزینه دولت با کمک خانواده هاشون تحصیل می‌کنند. من خودم دو ساله نیومدم خانواده م را ببینم امسال عید می خواستم بیام دیروز این خبر را دیدم منصرف شدم! بابا مردم بیچاره را دریابید آخه چرا پول زور می گیرید....

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۱۶:۱۷

پس بنده با این حساب ، علاوه بر هزینه سنگین مسافرت به ایران با خانواده چهار نفری یک میلیون تومن هم موقع برگشت باید عوارض پرداخت کنم؟ این بود تشویق دولت برای ایرانیان مقیم خارج برای رفت و آمد بیشتر به ایران؟ دستتون درد نکنه با این سیاستتون ، از این به بعد ترجیح میدم دریا کنارهای اسپانیا یا ایتالیا این پولها رو خرج کنم.

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۱۶:۳۲

جریمه ورود به کشور و ورد کردن ارز به کشور توسط افراد مقیم خارج از کشور باید نامید. همراه استرس و خاطرات تلخ هنگام خروج از کشور .

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۱۶:۳۶

با تشکر از تشویق ایرانیان مقیم خارج برای رفت و آمد بیشتر به ایران .....

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۱۶:۴۶

مطمئنا" در مورد سفر به ایران تجدید نظر خواهم کرد ، چون واقعا" زور داره ، همینی هم که الان دریافت میشه زیاد و غیر قانونی وغیر عقلانیه در مورد کسانی که به ایران مسافرت میکنند و موقع برگشت به خونه هاشون باید به اصطلاح عوارض خروج بپردازند.

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۲۱:۴۲

تقصیر خودتونه ، چرا اصلا میایین ایران که مجبور بشین برای اینکه بتونین برگردین خونتون پول زور بدین.

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۱۷:۱۶

اول مي كنيد ٣ برابر كه بعدا با ٢ برابر مردم راضيشن! اين حمايت از قشر ضعيف رو هر جا مي خواهيد مردم رو در مقابل هم قرار بديد، علم ميكنيد. كه قشر ضعيف بياد شما رو در اين تصميم غير اصولي حمايت كنه.

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۱۸:۰۱

حداقل برای خروج های بیش از سه بار این کار انجام میشد و کمتر از سه به حالت قبل می موند دانشجوها گناهشون چیه؟!

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۱۸:۳۲

دولت نباید دربرابر عوارض کوتاه بیاید. کسی که توان خارج رفتن دارند توان عوارض دادن هم دارند. کوتاه امدن دولت در برابر عدالت قابل توجیه نیست. مردم شاید دوست داشه اند یارانه سفر هم بگیرند ایا دولت باید تمکین کند.

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۱ ۱۳:۰۰

آنها که سفر زیارتی می روند و عواارض کمتر می پردازند یا کلا نمی پردازند اگر یارانه نمی گیرند پس چیست?! چرا یه گروه باید بهره مند باشند عده بیشتری محروم?! چون همفکر شما نیستند?ضمنا شما فرق یارانه و عوارض را تشخیص بده برادر. بعد در بیفشان...

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۱ ۱۴:۳۵

💫: نمیشه که هر کسی کار میکنه هم درآمدزایی کنه برای کشور هم مالیات بیشتر بپردازه هم پول بی حساب کتاب پرداخت کنه. یه باره بفرمایید جماعت توانمند جماعت بی کار و بی بضاعت رو به سرپرستی قبول کنن! این چه بساطیه که عده ای مالیات عملکرد؛ مالیات حقوق؛ مالیات بر درآمد؛ مالیات بر ارزش افزوده؛مالیات تکلیفی ؛ مالیات نقل و انتقال و ... ده ها نوع عوارض بپردازند و عده ای که توان کار دارند و مغز اقتصادی ندارند یا تن به کار نمی دن یارانه بگیر بشوند. شاغل بودن یا تاجر بودن اگر جرم است بفرمایید بدانیم.

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۱ ۱۵:۰۱

اقبالی جان هر جور فکر میکنم بی کار بودن به صرفه تره. عدالت از دید امثال این آقا یعنی هر چی پول داری رد کن بیاد. واس ماس. چند وقت دیگه کار به مصادره اموال هم می رسه. به جرم کارآفرینی و پولداری. مهاجرت کن.سرمایه ات رو ببر یه جای امن کار ایجاد کن.ضمن ثوابش خیالتم راحته. احترامت هم سر جاش. پشت سرت رو هم نگاه نکن که فکر برگشت نکنی. موقع رفتن مجبورت کنن به اصطلاح عوارض خروج بدی. ما هم نمی دونیم عوارض خروج رو بلیط دادیم قبلا. کی به کیه!

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۱۹:۰۱

اگه میخواهید به اقشار ضعیف برسید جلو حیف میل بیت المال توسط مسئولین را بگیرید

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۱۹:۳۴

با تبدیل ارز به عبارتی به ازای هر نفر 63 الی 126 دلار فقط عوارض خروج دریافت می کنید. یعنی از یک مسافر بیشتر از یک بشکه نفت درآمدزایی می کنید! دستمریزاد... پیشنهاد میکنم چاه های نفت را ببندیم.

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۱۹:۴۳

گویا کمر بسته اید به خالی کردن جیب مردم و ورشکستگی صنعت توریسم. یک تیر و دو نشان. عجب فکر بکری!

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۱۹:۴۵

به طراح این بند از بودجه باید مدال خاوری اهدا کرد. منظورم مدال خلاقیت در پولسازی بود فکر دیگه ای نکنید.

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۱۹:۴۷

شما جیب ملت رو نزنید مابقی پیشکش واعظی جان.

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۲۰:۱۸

سال به سال دریغ از پارسال.

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۲۱:۲۸

به مرگ بگیرین که به تب راضی بشن مردم مثل همیشه ، سه برابر پیشنهاد میدین که بعدا" به دوبرار شدن راضی بشن حتی منت هم میزارین احتمالا" بعدا" که سه برابر نکردین.

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۲۲:۲۷

جناب واعظی مردم رو چی فرض کردید شما!!!!!!!!!!!!!

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۲۳:۰۹

شما بيا اول به ريز بگو اين بودجه كجا قراره بره تا من به شما بگم به كدام مفت خور ندي تا كم نياري

avatar
۱۳۹۶-۰۹-۲۰ ۲۳:۵۰

متاسفانه این تصمیمات کاملا اشتباه هستش و فشار اقتصادی مضاعفی به مردم وارد میکنه در ضمن کمک به اقشار کم درآمد خواسته همه مردم هستش اما راهش افزایش 300 تا 500 درصدی عوارض خروج از کشور نیست