• جمعه / ۱ دی ۱۳۹۶ / ۰۹:۲۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 96100100023
  • خبرنگار : 71290

میرزاده در گفت‌وگو با ایسنا مطرح کرد

منافع خیلی‌ها ایجاب می‌کند که بگویند زمینه حذف کنکور فراهم نیست

منافع خیلی‌ها ایجاب می‌کند که بگویند زمینه حذف کنکور فراهم نیست

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس با بیان این که شرایط برای حذف کنکور فراهم است، تاکید کرد: به نظر می‌رسد منافع خیلی‌ها ایجاب می‌کند تا بگویند زمینه برای حذف کنکور فراهم نیست.

سید حمایت میرزاده در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به مباحث اخیر مربوط به حذف کنکور و اظهارات مسئولان مربوطه در این زمینه اظهار کرد: باید در نظر داشته باشیم در زمینه حذف کنکور هر اتفاقی هم که بیفتد، شامل افرادی که سال ۹۷ کنکور می‌دهند، نمی‌شود زیرا تا این پروسه طی و به یک جمع بندی برسد، زمان می‌برد.

وی افزود: واقعیت این است هر زمانی هم که شروع کنیم چهار سال بعد یا حتی ۴۰ سال بعد تفاوتی نمی کند این بحث‌ها وجود دارد و دلایل مختلفی مانند این که زیرساخت‌ها فراهم نیست مطرح می‌شود. اما به نظر می‌رسد اعتقادی به حذف کنکور توسط خیلی‌ها وجود ندارد، منافع خیلی‌ها ایجاب می‌کند کنکور باشد، شاهد هستیم صدا و سیما حتی در نیمه شب هم در آگهی بازرگانی‌ چه میزان ساعت راجع به کلاس‌های کنکور و تست زنی تبلیغ می‌کند.

سخنگوی کمیسیون آموزش مجلس همچنین بیان کرد: آموزشگاه‌های علمی آزاد و کلاس‌های خصوصی هم که ایجاد شده‌اند و حتی شرکت تعاونی کارکنان سازمان سنجش هم ۲۰ سال است در کشور فعالیت می‌کند، هر پنجشنبه و جمعه کنکور آزمایشی برگزار می‌کند، منافع‌شان ایجاب می‌کند تا هر جایی که لازم است بروند و نگذارند کنکور حذف شود.

نماینده مردم گرمی در مجلس تصریح کرد: بنابراین هیچ مشکلی وجود ندارد،‌ هم زیرساخت‌ها و هم شرایط فراهم است، نیاز است تا افرادی آستین‌ها را بالا زده و با اعتقاد این کار را انجام دهند. در واقع اگر بخواهند و اعتقاد داشته باشند، می‌توانند. زیرا کنکور نظام آموزشی ما را تحت تاثیر قرار داده است. سایه شوم کنکور از زمانی که دانش آموز به مدرسه می‌رود خلاقیت، هنر، ادبیات، تاریخ، فرهنگ و دین را در عمل از او گرفته و در شعار باقی مانده است.

میرزاده تاکید کرد: در نتیجه منافع خیلی‌ها ایجاب می کند که بگویند زمینه فراهم نیست، البته اخیرا رئیس مجلس هم در این زمینه ایرادات کار را بیان کردند، خود سازمان سنجش باید این کار را انجام دهد، اما وقتی خودش وجود دارد و منافعش ایجاب می‌کند کنکور باشد، شرایط را هم نمی‌بینند.

وی در پایان اظهار کرد: باید صبر کنیم تا ببینیم در دولت چه تصمیمی گرفته می‌شود اما اگر اتفاقی نیفتاد حتما مجلس و کمیسیون آموزش این مساله را به طور جدی پیگیری خواهند کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۱۰-۰۱ ۱۱:۵۸

مگر قانون را خیلی ها تصویب میکنند یا مجلس واجرای ان بر عهده خیلی هاست یا دولت؟ لطفا پاسخ سوال من را بدهید.

avatar
۱۳۹۶-۱۰-۰۱ ۱۳:۴۷

سوال این است که آیا با داشتن بیش از پانصد هزار صندلی خالی هنوز شرایط حذف کنکور فراهم نشده است ؟ شاید برای آنان که درآمد های میلیاردی از کلاسهای کنکور و فروش کتاب و ...دارند فراهم نباشد . البته از نظر آنان هیچگاه شرایط حذف کنکور فراهم نخواهد شد .