• چهارشنبه / ۲۲ فروردین ۱۳۹۷ / ۲۱:۴۷
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 97012207720
  • خبرنگار : 99999

هاتگرام تلاشی برای حفظ کسب کار بومی در تلگرام

با توجه به زمزه های اخیر مبنی بر فیلترینگ تلگرام و اقبال عمومی کاربران ایرانی به استفاده از این نرم افزار نیاز به اپلیکیشنی مشابه در کشور احساس می شود که هاتگرام‌ پاسخی به این نیاز است.

به گزارش سرویس‌ بازار ایسنا، هاتگرام یک کلاینت بومی  از پیام‌رسان تلگرام است که با ارزش افزوده و امکاناتی که در آن نهفته است، امکان ورود به بازار جهانی را برای کاربران خود فراهم می کند.

در خصوص قابلیت های این نرم افزار می توان به امکان پرداخت ویژه صاحبان کانال ها که از ویژگی های آینده این نرم افزار است اشاره کرد.

هاتگرام برای حفظ کسب و کار های داخلی مبتنی بر تلگرام طراحی شده که در حال حاضر ۵.۲۰۰.۰۰۰ نفر - نصب دارد.

طراحان این نرم افزار بومی با توجه به دغدغه های حاکمیت و ریشه یابی علل موفقیت  تلگرام در کشور فصل مشترکی را گشاده اند که شامل رعایت چارچوب های حاکمیتی - حفظ حریم خصوصی شخصی کاربران و سیانت از کسب و کارهای موجود در وضع کنونی تلگرام است.

هاتگرام براساس همان API ها و دسترسی های مجازی که تلگرام ایجاد کرده نسخه ای را از خودش به وجود آورده که علاوه بر رعایت استانداردهای تلگرام،  ملاحظات حاکمیت را هم رعایت می نماید.

طراحان این نرم افزار بر این باورند که پیام رسان بومی در صورتی رشد می کند که درتعامل با تلگرام بماند و در فضای رقابتی معقول است که ما می توانیم رشد کنیم .

به باور تولیدکنندگان پیام رسان هاتگرام، حذف تلگرام صدمات بسیاری به گستره  آزادی بیان و همچنین کسب و کارهای مجازی کشور می زند.

طبعا این کسب و کارها در بستر کشور ما رشد کردند و قطعا نسل جدیدی از کارآفرینی به شمار می‌روند که باید در حفظ آنها کوشید.

 هاتگرام این امر یعنی حفظ کسب وکارهای مبتنی بر تلگرام را به عنوان دغدغه اصلی خود رعایت کرده و در جهت آن تلاش می نماید .

 خوشبختانه تجربیاتی هم به وجود آمده که این تجربیات در نسخه های خارجی به عنوان کلاینتهای همکار تلگرام در خارج از کشور در حال پروموت است .

با توجه به حجم وسیع کارآفرینی از طریق تلگرام به جزات می توان  گفت این اپلیکیشن، صنعت تبلیغات را تحت تاثیر قرار داده شرکت های بسیاری  از روش های تبلیغاتی سنتی از جمله تبلیغات تلویزیونی و یا بیلبورد صرف نظر کرده اند و به  تبلیغات شبکه های اجتماعی روی آورده اند که این امر نیاز به راه اندازی نرم افزار بومی تلگرام را توجیه می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha