• دوشنبه / ۲۵ تیر ۱۳۹۷ / ۱۰:۵۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 97042513469
  • خبرنگار : 71132

پارسایی:

خلبان هواپیمای تهران ـ یاسوج عامل اولیه سقوط نبوده است

خلبان هواپیمای تهران ـ یاسوج عامل اولیه سقوط نبوده است

یک عضو هیات رییسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه «بر اساس مطالعات صورت گرفته در پرونده سقوط هواپیمای تهران ـ یاسوج، عوامل اولیه و اصلی سقوط مسائلی غیر از خطای خلبان بوده است» گفت که گزارش جمع‌بندی این سانحه به زودی به صحن علنی مجلس ارائه می‌شود.

بهرام پارسایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه «کمیسیون اصل ۹۰، ۲۵ اردیبهشت نشستی را با حضور وزیر راه و مسئولین مربوطه از سازمان هواپیمایی و شرکت فرودگاه‌ها و کمیته بررسی سانحه داشت» اظهار داشت: ما یکسری مکاتباتی داشتیم که جواب مشخصی دریافت نکردیم و علی‌رغم صراحت قانون و همینطور تاکید وزیر محترم راه مبنی بر  تسریع در ارسال مدارکی که کمیسیون درخواست کرده متاسفانه با گذشت دو ماه یا جواب نگرفته‌ایم و یا تعدادی از جواب‌ها با استعلام کمیسیون غیرمرتبط است.

وی با بیان اینکه «طبق قانون، عدم پاسخگویی به مکاتبه کمیسیون اصل ۹۰ و یا پاسخ غیرمرتبط جرم تلقی می‌شود» تصریح کرد: کمیسیون اصل ۹۰ پیگیر این موضوع بوده و در صورت ادامه این روند نسبت به معرفی این افراد به دستگاه قضایی اقدام خواهد کرد.

نماینده مردم شیراز در مجلس با بیان اینکه «کمیسیون اصل ۹۰ مصمم پیگیر جمع آوری اطلاعات و تکمیل پرونده حادثه سقوط هواپیمای تهران ـ یاسوج است و نتیجه نهایی در قالب گزارشی به صحن علنی مجلس ارائه می‌شود»، یادآور شد: ما قطعا اطلاعات دقیقی را در اختیار قضات پرونده خواهیم گذاشت تا مسیر این پرونده با اطلاعات کامل‌تری طی شود.

پارسایی اظهار کرد: پیش از این می‌خواستند خلبان هواپیمای تهران ـ یاسوج را مقصر اصلی این حادثه جلوه دهند اما خوشبختانه رویه عوض شد، ما مستندات کاملی داریم که دلایل سقوط را مشخص می‌کند و روشن است که عامل اولیه سقوط، خلبان نبوده است اگرچه خلبان می‌تواند به عنوان عامل ثانویه درصدی مقصر باشد اما عوامل اصلی تخلفات دیگری است که ربطی به خلبان ندارد و رعایت هر کدام از آن اصول صد در صد می‌توانست مانع این سانحه دلخراش شود.

این عضو هیات رییسه کمیسیون اصل ۹۰ مجلس با اشاره به تغییرات صورت گرفته در ریاست شرکت هواپیمایی آسمان، این تغییرات را امیدوارکننده ندانست و گفت: استعفای رییس شرکت هواپیمایی آسمان چندین ماه بعد از سقوط هواپیمای تهران ـ یاسوج در صورتی می‌توانست امید بخش و اثرگذار باشد که فردی خارج از تیم قبلی که سهل انگاری آنها از عوامل اصلی سقوط بود جایگزین می‌شد نه مدیر فنی شرکت که عدم اجرای مکاتبات و امریه صادر شده از سوی شرکت ATR  توسط ایشان یکی از دلایل اصلی سقوط هواپیما بوده است.

وی با اشاره به سانحه چند روز گذشته هواپیمای ATR تهران ـ رشت، اظهار کرد: اگر همین اتفاق در مسیر تهران ـ یاسوج رخ می‌داد به دلیل ارتفاعات آن منطقه می‌توانست منجر به سانحه دلخراش دیگری شود که خوشبختانه این حادثه به خیر گذشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۴-۲۵ ۱۲:۲۴

اوایل هر اتفاقی می افتاد از ترس قانون فرد متوفی بیچاره را مقصر جلوه می دادند اکنون فهمیدند که قانون ابکی است برای همین مقصر با کمال شجاعت تقصیر را بگردن می گیرد و ابایی از قانون ندارد