• یکشنبه / ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ / ۱۱:۵۰
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 97052110986
  • خبرنگار : 71588

فرمانده ارتش مستقر در شرق لیبی: نیازی به هیچ‌گونه مداخله نظامی خارجی نداریم

فرمانده ارتش مستقر در شرق لیبی: نیازی به هیچ‌گونه مداخله نظامی خارجی نداریم

فرمانده کل ارتش موسوم به "ارتش ملی لیبی" و یکی از چهره‌های فعال در عرصه سیاسی و نظامی این کشور اعلام کرد، کشورش نیازی به هیچ‌گونه مداخله نظامی از سوی هیچ کشوری ندارند.

به گزارش ایسنا، به نقل از روزنامه فرامنطقه‌ای الحیاة، خلیفه حفتر، فرمانده ارتش موسوم به "ارتش ملی لیبی" که مورد حمایت امارات است، تاکید کرد که نیروهایش بر اکثر خاک این کشور سیطره یافته‌اند.

وی ضمن حمایت از انتخابات آتی این مسأله را تنها راه حل برای بحران لیبی دانست.

خلیفه حفتر در پاسخ به سوالی درباره اظهار نظر اخیر احمد المسماری، سخنگوی ارتش تحت امرش در زمینه مداخله مسکو برای رهایی از وضعیت کنونی لیبی تصریح کرد: ما به مداخله نظامی هیچ کشوری نیازی نداریم بلکه ما به نیروهای ارتش‌مان و توانایی نظامی لیبی در دفاع از اراضی کشورمان اعتماد داریم.

وی در ادامه افزود: نیروهای مسلح لیبی در حال حاضر بیش از ۸۰ درصد از مساحت لیبی، همچنین اکثر تاسیسات نفتی نظیر میادین و بنادر نفتی تا مرزهای این کشور با مصر، چاد، نیجر و الجزائر را در دست دارند.

خلیفه حفتر درباره انتخاباتی که قرار است دسامبر برگزار شود، گفت: موضع ما ثابت است این مساله برای ما قطعی است، ما معتقدیم که انتخابات علی‌رغم چالش‌هایی که با آن روبه‌رو است تنها راه برون رفت از بحران کنونی است.

خلیفه حفتر برخی از جریان‌های سیاسی که به دنبال تشویش، تردید، مخالفت و ممانعت از اراده ملت یا برگزاری انتخابات هستند و با دلایل واهی به دنبال طولانی کردن بحران و تداوم درد و رنج ملت، بحرانی‌تر شدن اوضاع سیاسی، اقتصادی و امنیتی هستند را به باد انتقاد گرفت.

وی نسبت به حمایت برخی طرف‌های منطقه‌ای و بین‌المللی از این رویکردها ابراز تاسف کرد و گفت: این مسأله پیامدهای منفی و خطرناکی بر  وحدت ملت لیبی و امنیت ملی آن خواهد داشت.

از سوی دیگر، ادریس دیبی، رئیس جمهوری چاد حمایت کامل خود را از گسترش امنیت و ثبات در لیبی اعلام کرد.

دیبی طی سخنرانی خود در کاخ ریاست جمهور به مناسبت پنجاه و هشتمین سالگرد استقلال کشورش خاطرنشان کرد که دیدارش در دوره اخیر با طرف‌های بحران لیبی با هدف ایجاد راهکارهای لازم برای بازسازی این کشور صورت گرفت.

از سوی دیگر، اخوان المسلمین الجزائر خواستار راه حل سیاسی فوری برای بحران لیبی شد که از حق و حقوق قانونی ملت آن حفاظت کند و به ناامیدی‌های امنیتی موجود در منطقه پایان بدهد.

جنبش "جامعه صلح" که از بزرگترین احزاب اسلامی الجزائر است از دولت این کشور خواست تا وظایفش را در قبال بحران لیبی از طریق تلاش برای دستیابی به سیاستی که از حق و حقوق قانونی لیبیایی‌ها محافظت کند و ناامیدی‌های موجود در منطقه را از بین ببرد، انجام دهند.

این جنبش در بیانیه‌ای هدف قرار دادن غیرنظامیان در لیبی، سوریه و یمن را به باد انتقاد گرفت و از دولت‌های عربی و سازمان‌های بین‌المللی خواست تا به راه حل فوری‌ای برای بحران لیبی دست یابند که از ریختن خون غیرنظامیان ممانعت کند و به راه حل‌هایی دست یابند که از حق و حقوق قانونی مردم در کرامت، آزادی، امنیت و حق حاکمیت این کشور حمایت کنند.

جنبش جامعه صلح بر ضرورت استفاده از  سیاست خارجی الجزائر برای حل این پرونده تاکید کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha