• دوشنبه / ۱۲ شهریور ۱۳۹۷ / ۱۴:۴۷
  • دسته‌بندی: دولت
  • کد خبر: 97061206038
  • خبرنگار : 71489

در جلسه شورای ساماندهی مرکز سیاسی و اداری کشور و تمرکز زدایی از تهران انجام شد

بررسی موضوع انتقال پایتخت سیاسی و اداری کشور

بررسی موضوع انتقال پایتخت سیاسی و اداری کشور

جلسه شورای ساماندهی مرکز سیاسی و اداری کشور و تمرکز زدایی از تهران ظهر امروز (دوشنبه) به ریاست معاون اول رییس جمهور برگزار شد.

به گزارش ایسنا، اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهوری در این جلسه با اشاره به مشکلات و مسائل تهران بزرگ و شهرهای اطراف، گفت: حدود یک چهارم جمعیت کشور در تهران بزرگ ساکن هستند و نمی‌توان مسائل انباشته شده و مشکلات این میزان از جمعیت را نادیده گرفت و از آن چشم پوشی کرد.


معاون اول رئیس جمهوری با تاکید بر اینکه ساماندهی وضعیت فعلی تهران نیازمند مدیریت جامع و یکپارچه است، خاطر نشان کرد: باید تدابیر و راهکارهایی برای حل مشکلات حمل و نقل تهران و شهرهای اطراف آن بیندیشیم و برنامه‌ای قابل اجرا جهت خروج صنایع از شهر به خارج از شهر تدوین کنیم.

وی همچنین با اشاره به تکلیف قانونی برای انتقال مرکز سیاسی و اداری کشور به خارج از تهران تصریح کرد: حتی اگر انتقال پایتخت و مرکز سیاسی و اداری کشور به خارج از تهران انجام شود، باز هم از اهمیت و جایگاه تهران کاسته نمی‌شود و به جهت جمعیت بزرگی که در تهران بزرگ ساکن هستند، ساماندهی تهران باید همچنان در دستور کار و بعنوان یکی از موضوعات و اولویت‌های اصلی مدیریت کشور مطرح باشد.

جهانگیری مدیریت شهر بزرگی مانند تهران را در شرایط بحرانی یاد آور شد و تاکید کرد: همواره مدیریت تهران در شرایط بحران احتمالی یکی از دغدغه‌های اصلی و مهم مسئولان کشور است، بنابراین نمی‌توان نسبت به ساماندهی منطقه شهری تهران صرف نظر از اینکه اساساً پایتخت اداری و سیاسی کشور به مکان دیگری منتقل بشود یا نشود، بی تفاوت بود.


در این جلسه که وزرای راه و شهرسازی، نیرو، اطلاعات، رییس سازمان حفاظت محیط زیست، شهردار تهران، رئیس شورای اسلامی شهر تهران و برخی نمایندگان مردم تهران در مجلس شورای اسلامی نیز حضور داشتند، نماینده وزارت راه و شهرسازی گزارشی از مطالعات انجام شده در خصوص طرح ساماندهی منطقه شهری تهران-کرج ارائه کرد و ضمن تشریح وضع کنونی تهران بزرگ و شبکه سکونت‌گاه‌های شهری و روستایی این منطقه، پیشنهاداتی را جهت ساماندهی تهران و برون رفت از مشکلات فعلی این ابرشهر مطرح کرد.


انتقال پایتخت سیاسی و اداری کشور دومین دستور جلسه مطرح شده در این نشست بود که گزارش‌هایی از سوی مرکز همکاری‌های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری و نیز نماینده وزارت راه و شهرسازی ارائه شد و موضوع انتقال پایتخت اداری و سیاسی کشور مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت و مقرر شد وزارت راه و شهرسازی با استفاده از نظرات و دیدگاه‌های صاحب نظران دانشگاه، دستگاه‌های ذی‌ربط و تجربیات سایر کشورها ظرف شش ماه مطالعه و پژوهشی جامع و دقیق در خصوص امکان سنجی انتقال پایتخت اداری و سیاسی کشور تدوین و آن را به دولت ارائه دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۷-۰۶-۱۲ ۱۶:۱۹

سلام عالیه! کاش یه فکری هم برای این همه دانشگاه توی تهرون می کردند! بقیه ی مردم ایران چه گناهی کردند که دولت باید این همه امکانات آموزشی رو در اختیار تهرانی ها بگذاره؟! فقط یه مقایسه بین بودجه ی دانشگاه های تهران که اکثرن هم دولتی هستن با کلانشهرهای دیگه بکنید متوجه منظورم می شید! یا حق

avatar
۱۳۹۷-۰۶-۱۲ ۱۶:۳۱

تو این بی پولی چه وقت اسباب کشیه؟؟!!

avatar
۱۳۹۷-۰۶-۱۲ ۱۶:۳۳

انتقال پایتخت دل میخواد فقط که ندارین خلاص

avatar
۱۳۹۷-۰۶-۱۲ ۱۷:۰۲

چقدر به جاست این موضوع ! خسته نباشین پهلوان ....ها !

avatar
۱۳۹۷-۰۶-۱۲ ۱۷:۰۷

آقای جهانگیری، شما را به خدا یک مدت تصمیم نگیر!

avatar
۱۳۹۷-۰۶-۱۲ ۱۸:۳۶

آقای جهانگیری دلار را که خراب کردی و به هرکس می‌گوییم دلار جهانگیری میگوید تمام شد حالا پایتخت را هم خراب نکنی که بعد مورد عذاب خدا قرار میگیری. دیگر پایتخت جهانگیری نمیخواهیم

avatar
۱۳۹۷-۰۶-۱۳ ۰۱:۳۷

اگه انتقال پایتخت بشه که عالیه چون تهران داره از جمعیت منفجر میشه اما کار این دولت نیست چون کمی جرات میخواد