• دوشنبه / ۲ اردیبهشت ۱۳۹۸ / ۱۷:۲۴
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 98020200892
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی هرمزگان خبر داد

برپایی استارتاپ‌ویکند تخصصی شیلات و علوم و فنون دریایی از روز چهارشنبه

برپایی استارتاپ‌ویکند تخصصی شیلات و علوم و فنون دریایی از روز چهارشنبه

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی هرمزگان گفت: استارتاپ‌ویکند تخصصی شیلات و علوم و فنون دریایی توسط جهاد دانشگاهی هرمزگان و از روز چهارشنبه چهارم اردیبهشت‌ماه 98 آغاز می‌شود و تا ششم اردیبهشت 98 ادامه دارد.

حمید یاسی پور در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: بنا داریم برای اولین بار در جهاد دانشگاهی هرمزگان یک استارتاپ‌ویکند با همکاری اداره کل ورزش و جوانان هرمزگان، اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی و شرکت شهرک‌های صنعتی استان و با حمایت اداره کل بنادر و دریانوردی و اداره کل شیلات هرمزگان برگزار کنیم.

وی افزود: این استارتاپ‌ویکند که از چهارشنبه چهارم اردیبهشت‌ماه ۹۸ آغاز می‌شود و تا ششم اردیبهشت ۹۸ ادامه دارد، موضوع عامی نداشته و به‌صورت تخصصی به شیلات و علوم و فنون دریایی می‌پردازد.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی هرمزگان تصریح کرد: ایده برگزاری این استارتاپ‌ویکند با اعلام نیاز صنایع و همکاری شرکت شهرک‌های صنعتی آغاز شد و در ادامه در پیش‌رویدادهایی که داشتیم، اداره کل شیلات و اداره کل بنادر و دریانوردی هرمزگان نیز علاقه نشان دادند و معاونت‌های این ادارات مشارکت کردند و حمایت‌های خوبی هم تاکنون صورت گرفته است و در کنار آن اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی، اداره کل ورزش و جوانان، به‌عنوان برگزارکننده پای‌کار آمدند.

یاسی‌پور هدف اصلی برگزاری این استارتاپ‌ویکند را آموزش عنوان کرد و افزود: هدف ما این است که جوانان یاد بگیرند چطور ایده‌سازی کنند، ایده‌های خود را پرورش داده و به یک کسب‌وکار موفق تبدیل کنند و درنهایت نیز چطور کسب‌وکار خود را ارائه دهند.

وی خاطرنشان کرد: باید این نوع رویدادهای کارآفرینی با موضوعات تخصصی در سطح استان بیشتر برگزار شود تا به شکل‌گیری اکوسیستم‌های کارآفرینی که باید در حوزه‌های تخصصی مختلف تشکیل شود، کمک شود.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی هرمزگان بیان کرد: روز اول این استارتاپ‌ویکند روز ایده‌پردازی و تیم‌سازی است و افراد ایده‌های خود را ارائه داده و تشکیل تیم داده می‌شود، روز دوم روز پروراندن ایده و آموزش برای تبدیل ایده‌ها به کسب‌وکار است و روز سوم افراد آموزش می‌بینند تا کسب‌وکاری را که راه انداخته‌اند را چگونه ارائه دهند.

یاسی پور ادامه داد: این استارتاپ‌ویکند پکیجی فشرده و مناسب برای جوانان است، استقبال خوبی هم تاکنون توسط دانشجویان، فارغ‌التحصیلان و حتی افرادی که در ادارات مشغول به کار بودند، صورت گرفته است.

وی تصریح کرد: نهایت پذیرش ما برای شرکت در این استارتاپ‌ویکند صد تا صد و ۱۰ نفر است و ما سعی کردیم از تسهیلگرها و منتورهای خوبی استفاده کنیم تا کار موفقی را شکل دهیم.

معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی هرمزگان با تأکید بر اینکه از علاقه‌مندان درخواست می‌کنیم در روز چهارشنبه ۴ اردیبهشت ۹۸ در این رویداد شرکت کنند، اظهار کرد: برای برگزیدگان این استارتاپ‌ویکند و سایر شرکت‌کنندگان تسهیلات ویژه‌ای در نظر گرفته شده تا بتوانند ایده‌های خود را کامل‌تر کنند، این امکان فراهم می‌شود که وارد مجموعه مرکز رشد جهاد دانشگاهی هرمزگان شوند، کمک‌هزینه نقدی دریافت کنند، در کلینیک صنعتی مجموعه شهرک‌های صنعتی امکان حضور داشته باشند و همچنین از همه نظر آمادگی حمایت از ایده‌های شرکت‌کنندگان را داریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha