• چهارشنبه / ۵ تیر ۱۳۹۸ / ۱۷:۲۷
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 98040503233
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

معاون آموزشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی:

عدم توجه به آموزش هم ردیف بحران جنگ است

عدم توجه به آموزش هم ردیف بحران جنگ است

معاون آموزشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی گفت: نگاه اولیه در جهاد دانشگاهی به هر فعالیت به نوعی داشتن یک پیوست فرهنگی است و برای داشتن این پیوست فرهنگی، نیاز به مطالعات و تحقیقات گسترده میدانی است تا بستری بر آن نگاه فرهنگ‌ساز و اقدامی شایسته در حوزه‌های دیگر اعم از آموزشی و پژوهشی رقم بخورد.

به گزارش ایسنا، مجتبی ابراهیمی، امروز ۵ تیر، در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: جهاد دانشگاهی به عنوان یک نهاد برخاسته از انقلاب از سال ۵۹ فعالیت خود را آغاز کرده و در حوزه‌های فرهنگی، پژوهشی، آموزشی، تجاری‌سازی و اشتغال ایفای نقش می‌کند.

وی افزود: پیشانی این فعالیت‌ها اقدامات فرهنگی است چرا که اعتقاد داریم در صورتی که فرهنگ در هر کاری به درستی شکل بگیرد، موجبات رشد و تعالی را فراهم خواهد کرد.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: نگاه اولیه در جهاد دانشگاهی به هر فعالیت به نوعی داشتن یک پیوست فرهنگی است و برای داشتن این پیوست فرهنگی، نیاز به مطالعات و تحقیقات گسترده میدانی است تا بستری بر آن نگاه فرهنگ‌ساز و اقدامی شایسته در حوزه‌های دیگر اعم از آموزشی و پژوهشی رقم بخورد.

ابراهیمی با بیان اینکه پروژه‌ای با نگاه فرهنگی و در حوزه آموزش در جهاددانشگاهی شکل گرفته است، افزود: در میان بحران‌هایی که جامعه بشریت را تهدید می‌کند، بحران عدم توجه به آموزش هم ردیف با بحران جنگ ارزیابی و حتی بالاتر از بحران غذایی دیده شده است.

وی ادامه داد: دلیل این امر آن است که با آموزش می‌توان رفتار افراد، سلایق افراد، ایدئولوژی و جهان‌بینی افراد را جهت‌دهی کرد.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی بیان کرد: با آموزش می‌توان نظر مخاطبان را در مورد یک موضوع مثبت یا منفی کرد و علت این موضوع نیز به بسیاری مسائل اعم از شیوه طرح مباحث در منبع آموزشی و تصاویر استفاده شده که دارای ارزش بسیار بالایی است و ذکر مثال‌های عینی برمی‌گردد.

ابراهیمی ادامه داد: جهاددانشگاهی در حوزه آموزش و به طور خاص در حوزه آموزش زبان‌های خارجی جزو قدیمی‌ترین نهادهای آموزشی کشور است.

وی افزود: جهاددانشگاهی با این نگاه و دغدغه فرهنگی اقدام به تدوین پروژه‌ای که ماحصل هشت سال تلاش مستمر و بی وقفه متخصصان جهاد دانشگاهی در این حوزه بوده، کرده است.

معاون آموزشی جهاددانشگاهی خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: این پروژه در سطح ملی قصد دارد که این دغدغه فرهنگی را برطرف کرده و در این راه نیازمند این هستیم که موثرترین شیوه‌های آگاه سازی افراد در جامعه را به کار گیریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha