• یکشنبه / ۲۳ تیر ۱۳۹۸ / ۱۲:۳۸
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 98042311834
  • منبع : نمایندگی علوم پزشکی شهید بهشتی

مشاور معاون فرهنگی وزیر بهداشت مطرح کرد

"مناظره" مهارت مدیریت دانش و استفاده از مقالات پراستناد را ارتقا می‌دهد

"مناظره" مهارت مدیریت دانش و استفاده از مقالات پراستناد را ارتقا می‌دهد

مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی دانشجویی در تالار ابن سینای دانشکده پزشکی برگزار شد.

به گزارش ایسنا، دکتر حسام الدین علامه مشاور معاون فرهنگی وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این برنامه که روز ۲۲ تیر ماه با حضور مشاور معاون فرهنگی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، مدیر تعالی فرهنگی و فوق برنامه دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، معاونان و مشاوران جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و جمعی از دانشجویان برگزار شد، با بیان اینکه هدف از برگزاری مناظره برد و باخت نیست، گفت: مناظره باید به درستی هدف‌گذاری شده و به گونه‌ای برنامه‌ریزی شود که منجر به ارتقای کتاب و مقاله‌خوانی و استناد صحیح به رفرنس‌ها و مقالات مرجع شود.

وی با بیان اینکه مناظره باعث ارتقای مهارت مدیریت دانش و استفاده از مقالات پراستناد می‌شود، ادامه داد: داشتن سناریو، مقدمه، نتیجه‌گیری و استدلال برای تأثیرگذاری در مناظره اهمیت زیادی دارد و همچنین مستند صحبت کردن، ارجاع دادن مطالب به آیات، روایات، اشعار و ضرب‌المثل‌های متناسب با بحث مناظره، آهنگین و با فراز و فرود صحبت کردن، مدیریت زمان، کار گروهی، استفاده از متون منطقی، پرهیز از مغالطه، اخلاق‌مند بودن، رعایت ادب، خونسردی و عدم تحقیر و تمسخر طرف مقابل برخی از اصولی است که باید در مناظره رعایت شود.

وی با تاکید بر استفاده از محتوای میان رشته‌ای و کل‌نگر در مباحث مناظره، تصریح کرد: کاربردی بودن بحث با ارائه راه حل، تفکر نقادانه و تفسیری، قدرت خلاقیت و نوآوری، اشاره به شبهات و چالش‌ها، پرهیز از مطلق گویی، نسبی اندیشی، نگاه بومی و متناسب با ارزش‌های مذهبی و ملی، بررسی همزمان نقاط ضعف و قوت و فرصت‌ها و تهدیدها، مدارا و تزریق امید و نشاط نیز باید در مناظره‌های دانشجویی مدنظر قرار بگیرد.

دکتر علامه در پایان با بیان اینکه باید با برنامه‌ریزی و اطلاع‌رسانی مطلوب بستر حضور گسترده‌تر دانشجویان در مناظرات دانشجویی فراهم شود، اظهار کرد: رقابت بین دانشکده‌ها، ورودی‌های مختلف، نهادها و تشکل‌های دانشجویی و سایر گروه‌ها به تقویت مناظرات دانشجویی کمک زیادی می‌کند.

بر اساس این گزارش، در مرحله دانشگاهی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی، گروه‌های موافق و مخالف دانشجویی در گزاره‌های مختلفی به رقابت پرداخته و در نهایت دو تیم "ارغنون" و "باسکال" به فینال راه یافتند.

در بخش فینال نیز گروه‌های دانشجویی موافق و مخالف در گزاره "رشد فضای مجازی تأثیر منفی بر رسانه‌های مکتوب و سرانه مطالعاتی در کشور گذاشته است" با هم رقابت کردند که در این مرحله گروه دانشجویی "ارغنون" با حضور هادی محمدی دانشجوی دکترای نانوپزشکی، سریه قاسم‌پور دانشجوی دکترای فیزیولوژی، علی پزشکی دانشجوی دکترای سیاست‌گذاری تغذیه و علی جعفری دانشجوی دکتری فیزیولوژی به عنوان گروه برتر انتخاب شده و به مرحله منطقه‌ای مسابقات ملی مناظره راه یافتند.

همچنین گروه دانشجویی "باسکال" با حضور عفت نوری دانشجوی دکترای بیوتکنولوژی پزشکی، مریم مرادی دانشجوی دکترای پزشکی مولکولی، سمیرا محمدی دانشجوی دکترای آموزش و ارتقای سلامت و رضا شاهرخی دانشجوی دکترای انگل‌شناسی به عنوان گروه "اخلاق" انتخاب و تقدیر شدند.

گفتنی است داوری این بخش از مناظره دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی را دکتر حسام‌الدین علامه مشاور معاون فرهنگی وزیر بهداشت، دکتر فرج حسینیان معاون پژوهشی جهاد دانشگاهی علوم پزشکی شهید بهشتی و دکتر لیلا ناصری عضو هیأت علمی جهاد دانشگاهی بر عهده داشتند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha