• شنبه / ۵ مرداد ۱۳۹۸ / ۱۶:۵۰
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 98050502392
  • منبع : نمایندگی البرز

ضرورت حمایت از ایده‌های خلاقانه و کاربردی

ضرورت حمایت از ایده‌های خلاقانه و کاربردی

مدیر دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی البرز گفت: استارتاپ هایی که بر اساس مدل جهانی برگزار می‌شوند بسیار پرهزینه و وقت گیر هستند اما جهاددانشگاهی با همکاری اتاق بازرگانی البرز فضایی فراهم کرده تا با کمترین هزینه دانشجویان بتوانند ایده‌های خود را مطرح کنند .

به گزارش ایسنا، ابوالحسن قاسم پور، در حاشیه برگزاری استارتاپ دانشجویی با عنوان «کسب آغاز» که با مشارکت جهاددانشگاهی و اتاق بازرگانی البرز برگزار شد، اظهارکرد: جهاددانشگاهی البرز از سال‌ها پیش در اتاق بارزگانی البرز فضایی را برای ارتباط صنعت و دانشگاه ایجاد کرده است .

وی با اشاره به اینکه این ارتباط بیشتر شامل ارتباط اساتید دانشگاه با حوزه صنعت می‌شد، گفت: برای ارتباط دانشجویان با صنعت کانونی را تحت عنوان کانون دانشجویی ارتباط صنعت با دانشگاه در جهاددانشگاهی البرز ایجاد کردیم تا دانشجویان نیز بتوانند از این فضا بهره‌مند شوند .

این مسئول با اشاره به برگزاری استارتاپ کسب آغاز، گفت: این استارتاپ فرصتی را به دانشجویان می‌دهد تا بتوانند آینده شغلی خود را با فضای خارج از دانشگاه هماهنگ کنند .

قاسم پور با بیان اینکه این استارتاپ با مدل کاملا ایرانی برگزار شده است، گفت: استارتاپ هایی که بر اساس مدل جهانی برگزار می‌شوند بسیار پرهزینه و وقت گیر هستند اما جهاددانشگاهی با همکاری اتاق البرز فضایی را فراهم کرده تا با کمترین هزینه دانشجویان بتوانند ایده‌های خود را مطرح کنند .

مدیر دفتر تجاری‌سازی فناوری و اشتغال دانش‌آموختگان جهاددانشگاهی البرز تصریح کرد: ۸۳ نفر برای شرکت در این استارتاپ ثبت نام کرده‌اند و این امکان ایجاد شده تا ایده‌هایشان را بررسی کنند .

وی گفت: در این استارتاپ ایده‌ها، توانمندی ایده‌سازی و ارزیابی ایده سازی مورد بررسی قرار می‌گیرد و در ارزیابی ایده‌ها افراد توانمند می‌شوند تا طرحی را براساس ایده خود بنویسند و به بازار ارائه دهند تا در نهایت فضای ورود به دنیای کسب و کار برایشان فراهم شود .

این مسئول در ادامه بر توانمند سازی ایده‌ها تاکید و اضافه کرد: متاسفانه بسیاری از ایده‌های ارائه شده قابلیت اجرایی ندارند و خیال بافانه هستند بر همین اساس باید ایده‌ها براساس نگاه عملیاتی ارزیابی شوند .

قاسم پور در پایان به ضرورت حمایت از ایده‌های خلاقانه و کاربردی تاکید کرد و گفت: متاسفانه در البرز شرکت‌های سرمایه گذار و شتاب دهنده نداریم اما جهاددانشگاهی با ارتباط با شرکت‌های شناخته شده تهران که در این حوزه فعالیت می‌کنند توانسته شرایط عملیاتی کردن برخی از این ایده‌ها را فراهم کند .

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha