• چهارشنبه / ۲۴ مهر ۱۳۹۸ / ۱۸:۲۰
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 98072418807
  • خبرنگار : 71621

برایان هوک: می‌خواهیم یک توافق همه‌جانبه با ایران داشته باشیم/ به دنبال جنگ نیستیم

برایان هوک: می‌خواهیم یک توافق همه‌جانبه با ایران داشته باشیم/ به دنبال جنگ نیستیم

نماینده ویژه رئیس‌جمهور آمریکا در امور ایران با تکرار این ادعا که ایران در حمله به تاسیسات آرامکو دست داشته، گفت که واشنگتن به سیاست اعمال فشار بر ایران ادامه می‌دهد.

به گزارش ایسنا، به نقل از اسکای نیوز، برایان هوک در جلسه استماع کمیته روابط خارجی سنا گفت: به فشار همه جانبه بر ایران برای تغییر رفتار این کشور ادامه می‌دهیم. به دنبال کشاندند آنها پای میز مذاکره هستیم.

هوک همچنین با متهم کردن کشورمان به انجام حملات به نفتکش‌ها در خلیج فارس و تأسیسات نفتی آرامکو گفت: به دنبال رسیدن به یک توافق همه جانبه با ایران شامل برنامه هسته‌ای، فعالیت‌های موشکی و مساله حمایت از تروریسم هستیم.

برایان هوک با این ادعا که "جمهوری اسلامی تنها تحت فشار حاضر به مذاکره است" گفت: ما کمپین فشار حداکثری بی‌سابقه‌ای را علیه ایران اعمال کرده‌ایم تا هم بتوانیم مانع اجرای سیاست خارجی نظام ایران شویم و هم بتوانیم انگیزه ایران برای مذاکره را افزایش دهیم.

وی مدعی شد: تجربه ۴۰ ساله جمهوری اسلامی نشان می‌دهد یا زیر تهدید نظامی یا زیر انزوای دیپلماتیک جواب می‌دهند. ما هم چارچوب سیاستمان را بر همین اساس  گذاشتیم.
برایان هوک گفت: ایران باید تهدیدهایی که برای صلح منطقه دارد، برنامه موشکی و گروگان‌گیری‌ خود را پایان دهد. جمهوری اسلامی باید گروگان‌های آمریکایی از جمله سیامک نمازی و باب لوینسون و دیگران که در ایران زندانی هستند را آزاد کند.
نماینده ویژه وزارت خارجه آمریکا در امور ایران گفت: ایران یا می‌تواند همانند یک کشور عادی رفتار کند و یا به دنبال ایدئولوژی‌هایش باشد. ما دنبال درگیری نظامی با ایران نیستیم، با کمپین فشار حداکثری هزینه اقدامات ایران را بالا می‌بریم تا رفتارش عوض شود. ایران به جای پاسخ به دیپلماسی، ناامنی و حمله‌هایش را بالا برده است.
وی در ادامه افزود: حمله به تاسیسات عربستان سعودی، پیام واضح ایران به جهان است که اگر اجازه ندهید، کار خود را ادامه دهیم، به همین کارها و از آن‌ بدتر، ادامه می‌دهیم.

این ادعاها از سوی نماینده ویژه ترامپ در حالی مطرح می‌شود که تاکنون هیچ یک از مدعیان این مساله، مدرکی دال بر دست داشتن ایران در حملات به تاسیسات نفتی عربستان و یا نفت‌کش‌ها در خلیج فارس و دریای عمان ارائه نکرده‌اند.

در سوی دیگر نیز مقامات کشورمان هرگونه مذاکره با طرف آمریکایی تحت شرایط کنونی را رد و تاکید می‌کنند که مساله توان دفاعی و موشکی ایران به هیچ وجه قابل مذاکره نه در الان و نه در آینده نیست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۷-۲۴ ۲۳:۰۷

همون طور که برجام را فرستادید هوا بقیه توافق ها را هم می زنید زیرش.

avatar
۱۳۹۸-۰۷-۲۵ ۱۱:۳۷

کاش گفته های سناتورها را منعکس میکردید که چگونه برایان هوک را به چالش کشیده بودند واکثرا معتقد بودند که بیرون آمدن از برجام کار اشتباهی بوده وایران را جسورتر کرده وعملا امریکا هیچ کاری نمی تواند انجام دهد