• دوشنبه / ۲۰ آبان ۱۳۹۸ / ۱۲:۲۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 98082012458
  • خبرنگار : 71129

مشاور امنیت ملی آمریکا: ناتو در آستانه فروپاشی است

مشاور امنیت ملی آمریکا: ناتو در آستانه فروپاشی است

مشاور امنیت ملی آمریکا گفت، آلمان و سایر کشورهای عضو ناتو که سهم عادلانه خود را نمی‌پردازند بیش از تهاجم کنونی ترکیه به شمال سوریه، به این ائتلاف ضربه وارد کرده‌اند.

به گزارش ایسنا، به نوشته مجله نیوزویک، رابرت اوبراین، مشاور امنیت ملی آمریکا مدعی شد، واشنگتن هنوز به تعهداتش به ائتلاف ۷۰ ساله ناتو پایبند است.

انتقاد مشاور امنیت ملی آمریکا در بحبوحه عدم توازن سهم کشورهای عضو ناتو در هزینه‌های دفاعی مطرح شده است. اوبراین و سایر رهبران ناتو امیدوارند چنین مسائلی را در نشست روزهای آتی روسای کشورهای عضو در لندن مورد بررسی قرار دهند.

وی به برنامه "رودر رو با ملت" شبکه خبری سی.بی.اس گفت: ناتو یک ائتلاف مهم برای ما به شمار می‌رود اما فکر می‌کنم اختلافاتی که در این ائتلاف به وجود آمده به دلیل این است که ما کشورهایی را در آن داریم که سهم عادلانه خود را برای هزینه‌های دفاعی پرداخت نمی‌کنند.

دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا قرار است در روزهای آتی میزبان ینس استولتنبرگ، دبیرکل ناتو در واشنگتن باشد و درباره پیشرفت متحدان ناتو در افزایش هزینه‌های دفاعی و تضمین اشتراک منصفانه در هزینه‌ها گفت‌وگو کند.

مشاور امنیت ملی آمریکا همچنین گفت: مالیات‌دهندگان آمریکایی و هشت کشور عضو ناتو بیش از دو درصد برای هزینه‌های ملی خود می‌پردازند ما چهار درصد پرداخت می‌کنیم. آنها کار درست را انجام می‌دهند. اما برخی از کشورها که آلمان شاملشان می‌شود، هزینه‌های عادلانه‌ای برای امور دفاعی خود پرداخت نمی‌کنند. این حق مالیات‌دهندگان آمریکایی نیست که به دفاع از کشورهایی بپردازند که خودشان برای امور دفاعی‌اشان هزینه‌ای نمی‌پردازند.

اوبراین ادامه داد، از زمان روی کار آمدن ترامپ در ژانویه ۲۰۱۷، ایالات متحده ۱۰۰ میلیارد دلار در هزینه‌های دفاعی جدید ناتو پرداخت کرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۸-۲۱ ۰۰:۵۸

اسلحه خریدنی و فروختنی نیست و بر اساس تشخیص دولت پنهان جهانی در موقعیتهای جغرافیایی مناسب توزیع می گردد و در مواقع لازم بر علیه ملتها (برده ها ) استفاده می گردد. اگر قرار بود اسلحه خریدنی باشد باید عربستان و کشورهای حوزه خلیج فارس پیشرفته ترین و قویترین ارتشهای جهان را داشته باشند. اما می بینیم که چنین نیست و حتی موضوعی که جای سوال دارد این است که چرا اسلحه از همه کشورها ی به ظاهر متخاصم و رقیب ( امریکا ، روسیه، چین ، اتحادیه اروپا و حتی اسراییل ) به عربستان داده می شود و مستشاران این کشورها نیز در عربستان حضور دارند. حتی کشورهای فقیر افریقایی که درامدی ندارند دارای ارتشی مجهز به تانک و توپ و نیروی هوایی می باشد. چه کسی این اسلحه ها را در اختیار کشورهای افریقایی قرار داده است؟