• یکشنبه / ۱۷ آذر ۱۳۹۸ / ۰۰:۱۲
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 98091611754
  • خبرنگار : 71613

تعطیلی سالنی که با چندین میلیارد هزینه افتتاح شد!

تعطیلی سالنی که با چندین میلیارد هزینه افتتاح  شد!

سالن نوساز دوومیدانی شهدای ورزشکار شهرستان بروجن که سالنی حرفه‌ای و مجهز است به دلیل هزینه‌های نگهداری تعطیل شده و از زمان افتتاح آن استفاده خاصی از این سالن نشده است.

به گزارش ایسنا، در سال ۱۳۹۶ یک سالن دوومیدانی مجهز و حرفه‌ای در شهرستان بروجن ساخته شد تا در راستای توسعه ورزش همگانی و قهرمانی دوو میدانی گام مثبتی برداشته شود اما این سالن به دلیل هزینه نگهداری تعطیل شده است.

ساخت این سالن در سال ۱۳۸۸ با هزینه حدودا ۱۳ میلیارد تومان آغاز شد و در سال ۱۳۹۶ با حضور مسعود سلطانی فر، وزیر ورزش و جوانان افتتاح شد اما یک سال تعطیل شد تا اینکه با انتخاب مدیر جدید، این سالن به مدت ۶ ماه بازگشایی شد اما از آنجایی که این سالن ردیف بودجه مشخصی برای نگهداری ندارد دوباره تعطیل شد و همچنان هم این سالن میلیاردی بدون استفاده باقی مانده است.  

علیرضا احمدی، مدیر پیشین سالن دوومیدنی شهدای ورزشکار بروجن  در موردتعطیلی این سالن به ایسنا گفت: وقتی به عنوان مدیر سالن انتخاب شدم با همکاری مدیرکل ورزش و جوانان استان از  مهر ۹۷ تا فروردین ۹۸ آن را بازگشایی کردیم اما فدراسیون حتی یک بار هم اردو یا مسابقه‌ای را در این سالن برگزار نکرد. این سالن ردیف بودجه مشخصی ندارد و نمی‌توان از آن آمدزایی کرد. البته من می‌خواستم سالن بدنسازی آن را اجاره بدهم اما اجازه ندادند. در ادامه هم علی رغم پیگیری هایی که من از طریق نماینده و استانداری انجام دادم اما سالن بازگشایی نشد و آنها به شعارهای خود عمل نکردند.

او در این مورد افزود: این سالن در ارتفاع ۲۳۰۰ متری سطح دریا قرار دارد و بهترین موقعیت را برای ورزشکاران حرفه‌ای دارد اما فقط دو مسابقه استانی سطح پایین در این سالن برگزار شد. هزینه نگهداری این سالن در شرایطی که بسته است هم ماهی حدود ۲ میلیون تومان است که این مبلغ برای حق اشتراک برق باید پرداخت شود. این در حالی است که شهرستان بروجن دوومیدانی کاران المپیکی چون محمد ارزنده را دارد اما به دلیل بلا استفاده بودن این سالن، این ورزشکار ناچار شده که تمرینات خود را در تهران برگزار کند.

به گزارش ایسنا، تعطیلی این سالن به معنی هدر دادن بیت المال است، تنها ساخت مجموعه‌های ورزشی به معنی عملکرد مثبت در ورزش محسوب نمی‌شود چرا که نبود مجموعه ورزشی با استفاده نکردن از آن تفاوت زیادی ندارد. مسئولان ورزشی باید قبل از ساخت این مجموعه همه جوانب  از جمله هزینه‌های نگهداری آن را در نظر می‌گرفتند، نه اینکه برای پر کردن کارنامه اقدامات عمرانی خود میلیاردها تومان از بیت المال را بدون بازدهی و برنامه هزینه کنند. علاوه بر این، در حالی که این سالن می‌تواند به توسعه ورزش دوومیدانی کمک کند اما تعطیل شده است، در نتیجه ضروری است که مسئولان ورزشی نسبت به حل مشکلات این سالن و بازگشایی و برنامه ریزی برای استفاده از آن اقدامات لازم را انجام دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha