• شنبه / ۲۳ آذر ۱۳۹۸ / ۱۳:۱۳
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 98092316788
  • خبرنگار : 71605

نگاهداری خبر داد

نمایش ۱۷۸ محصول در نمایشگاه ملی پژوهش/ افزایش ۳الی ۵ برابری جوایز جشنواره فرهیختگان

نمایش ۱۷۸ محصول در نمایشگاه ملی پژوهش/ افزایش ۳الی ۵ برابری جوایز جشنواره فرهیختگان

رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی با اشاره به ظرفیت انسانی و زیرساختی این دانشگاه و برگزاری جشنواره فرهیختگان به منظور تقدیر از پژوهشگران گفت: همچنین ۱۷۸ محصول منتخب کلیه واحدها در نمایشگاه ملی هفته پژوهش و فناوری معرفی خواهند شد.

به گزارش ایسنا، بابک نگاهداری در نشست خبری هفته پژوهش و فناوری که امروز (شنبه، ۲۳ آذر) در سازمان مرکزی دانشگاه آزاد اسلامی برگزار شد، با اشاره به ظرفیت نیروی انسانی این دانشگاه از جمله ۲۵ هزار نفر عضو هیئت علمی تمام وقت، ۳۵ هزار نفر هیئت علمی همکار  که جامعه علمی ۶۰ هزار نفره را تشکیل می‌دهند و یک میلیون و ۲۰۰ هزار جامعه دانشجویی که در راه تحصیل و تحقیق و فعالیت فناورانه گام برمی‌دارند، گفت: زیر ساخت‌ها و تجهیزات این دانشگاه نیز مشتمل بر ۱۱ هزار آزمایشگاه و کارگاه و ۱۴۷ هزار تجهیز آزمایشگاهی، ۱۳۰ مرکز رشد و ۱۲۵۵ شرکت فعال است.

رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد با بیان این که چندین سال است جشنواره فرهیختگان به منظور حرکت در راستای ترویج خلاقیت، پژوهش و فناوری و تقدیر از محققان و فناوران نمونه دانشگاه در هفته پژوهش برگزار می‌شود، گفت: امسال هفتمین جشنواره را برگزار می‌کنیم که از اردیبهشت ۹۸ کلید خورده و آیین‌نامه و دستور العمل آن به واحدهای استانی به منظور کسب نظر از آنها ابلاغ شده است.

نگاهداری با اشاره به برگزاری جشنواره در سه سطح واحدهای دانشگاهی، استان‌ها و ملی توضیح داد: در سطح استان‌ها برگزیدگان واحدها با یکدیگر رقابت می‌کند و در سطح ملی نیز برگزیدگان استانی به رقابت می‌پردازند که در جشنواره با حضور رئیس هیئت امنا و ریاست دانشگاه مورد قدردانی و تقدیر قرار خواهند گرفت.

وی با اشاره به برگزاری جشنواره فرهیختگان در حوزه های کتاب نمونه، مجلات علمی، مقالات برتر ، طرح‌های پژوهشی منتخب ، مراکز تحقیقاتی نمونه، آزمایشگاه‌ها ، مراکز رشد، شرکت‌های دانش بنیان، کرسی‌های ترویجی، انتخاب معاون پژوهشی برتر ، رساله‌ها و پایان‌نامه‌های برتر، انجمن‌های علمی دانشجویی نمونه، آموزشکده‌ها و مدارس سما موفق اعضای برتر باشگاه پژوهشگران و نخبگان جوان و پژوهشگران نمونه و واحدهای دانشگاهی منتخب گفت: در این جشنواره همچنین قرآن پژوه نمونه و کارآفرین برتر نیز مورد تقدیر قرار خواهند گرفت.

رئیس ستاد هفته پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد با بیان این که در مجموع داوری‌ها از ۲۲ استان و در ۳۷ واحد دانشگاهی پژوهشگران و فناوران برتر انتخاب شده گفت: در مجموع ۷۷ نفر در جشنواره تقدیر خواهد شد که در این میان واحد نجف آباد با ۹ منتخب ، واحد خوراسان با ۶ منتخب و واحدهای یزد، تبریز، قزوین و رشت نیز دارای بیشترین منتخب بودند.

نگاهداری افزود: همچنین استان اصفهان با ۱۶ پژوهشگر و فناور ، استان یزد با ۷ منتخب، استان‌های تهران و قزوین هر یک با ۶ منتخب و استان‌های آذربایجان شرقی و گیلان هریک با ۵ منتخب  استان‌های دارای بیشترین افراد نمونه هستند و از ۷۷ تقدیر شده نهایی در روز چهارشنبه ۲۷ آذر در سالن شهید مطهری دانشگاه با حضور روسای دانشگاه و خانواده پژوهشگران تقدیر و قدردانی خواهد شد.

وی گفت: افزایش ۳ الی ۵ برابری میزان جوایز  نقطه تمایز جشنواره فرهیختگان با دفعات پیشین برگزاری است.

رئیس پژوهشگاه و شبکه آزمایشگاهی دانشگاه آزاد اسلامی حضور در نمایشگاه ملی هفته پژوهش و فناوری در تاریخ ۲۶ الی ۲۹ آذر ماه را دیگر برنامه دانشگاه آزاد به مناسبت هفته پژوهش عنوان کرد  و گفت: در فراخوان به واحدها برای معرفی محصولات بیش از ۹۰۰ محصول به سازمان مرکزی و دبیر خانه معرفی شدند که از این میان ۱۷۸ محصول را برای نمایش در غرفه دانشگاه آزاد انتخاب کردیم که در واقع یک ششم ظرفیت واقعی دانشگاه آزاد در این حوزه است.

نگاهداری تصریح کرد: در این میان ۱۱۵ محصول به حوزه ساخت تولید، ۷ محصول به حوزه ساختمان و صنایع وابسته، ۱۶ محصول به صنایع دارویی، پزشکی و بهداشتی، ۲۵ محصول به حوزه فناوری اطلاعات و نرم افزار، ۱۰ محصول به حوزه کشاورزی و ۵ محصول به حوزه مواد و انرژی‌های نو مربوط می‌شود. این در حالی است که ۱۷ محصول نیز به باشگاه پژوهشگران

درخواست از واحدهای استانی برای طرح مشکلات پژوهشی

عبدالله محمدی، دبیر جشنواره فرهیختگان نیز در این نشست طی سخنانی اظهار کرد: دانشگاه آزاد اسلامی خود را مسئول به نتیجه رساندن بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی می‌داند و به مقوله "امید به آینده" باور دارد.

وی با اشاره به داوری جشنواره فرهیختگان در سه سطح واحدهای دانشگاهی، استان‌ها و ملی و کشوری، اظهار کرد: زمان مناسب به واحدهای استانی برای انتخاب برگزیدگان دادیم و به شاخص‌ها توجه بیشتری داشتیم به طوری که اگر کسی کف امتیاز را به دست نمی‌آورد، برگزیده نمی‌شد. در سطح سازمان مرکزی نمایندگان معاونت‌های تخصصی حضور داشته و بیش از ۲۵ داور طی ۱۴ روز کاری با ما همکاری کردند و ۲۸ بخش بررسی شده‌اند.

دبیر جشنواره فرهیختگان ادامه داد: امکان انتخاب ۱۰۱ برگزیده را داشتیم اما ۷۷ نفر را انتخاب کردیم و در برخی محورها اصلاً برگزیده نداشتیم، چرا که اشخاص نتوانسته بودند حداقل امتیاز مورد نظر را کسب کنند.

محمدی یادآور شد: دهمین گردهمایی را با یک ماه تاخیر در روزهای ۲۵ و ۲۶ دی‌ماه برگزار خواهیم کرد تا در این فرصت نشست‌های تخصصی استان‌ها برگزار شده و آنها بتوانند موارد مورد توجه خود را به دبیرخانه گردهمایی اصلی ارسال کنند تا در گردهمایی معاونان پژوهشی دانشگاه‌ها، مشکلات را به بحث بگذاریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha