• دوشنبه / ۲۵ آذر ۱۳۹۸ / ۱۲:۱۹
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 98092518629
  • خبرنگار : 71589

بررسی علمی یک حرکت ورزشی خارق‌العاده

استاد کونگ‌فو چینی مرز قوانین فیزیک را جابجا کرد+فیلم

استاد کونگ‌فو چینی مرز قوانین فیزیک را جابجا کرد+فیلم

یک ویدیوی اعجاب انگیز از یک استاد چینی کونگ فو که توانایی خارق العاده‌ای در پریدن دارد، نحوه پریدن و ایستادن لحظه‌ای وی روی آب را نشان می‌دهد.

به گزارش ایسنا و به نقل از آی‌ای، یک کلیپ کوتاه وجود دارد که این روزها در حال انتشار وسیع در فضای اینترنت است. این ویدیو یک استاد کونگ فو به نام "شیائو کیانگ" را در حال پرش و ایستادن لحظه‌ای روی آب نشان می‌دهد.

در این ویدئو به نظر می‌رسد که این استاد کونگ فو پس از پریدن روی آب فرود می‌آید و سپس با کمک از آب ارتفاع می‌گیرد! در واقع دیده می‌شود که وی می‌تواند روی آب بایستد و بر ماهیت مایع غلبه کند. اما او چگونه این کار را انجام می‌دهد؟

یک توهم؟

اغلب مردم بعد از تماشای این فیلم کاملاً مطمئن بودند که این یک توهم دیداری است و نمی‌توانستند دلیل متقنی برای آن ارائه دهند که چگونه این کار انجام می‌شود. این در حالی است که "رت آلن" استاد فیزیک دانشگاه لوئیزیانا و نویسنده مقالات علمی در پایگاه خبری وایرد(WIRED) آنالیزی را انجام داد تا آن را برای ما توضیح دهد.

"آلن" نیز تحت تأثیر این ویدیو قرار گرفت، اما او یک قدم جلوتر رفت و چگونگی انجام این کار را با خود مرور کرد.

وی نوشت: من یک سرنخ به شما می‌گویم؛ همین‌طور که او با پرش در حال پرواز در هوا است، به یک نقطه در وسط بدن که مرکز ثقل اوست نگاه کنید. هنگامی که او از زمین می‌پرد، مرکز ثقل او در واقع یک مسیر معمولی سهموی را دنبال می‌کند. درست مثل وقتی که شما یک توپ را به هوا پرتاب می‌کنید. بنابراین تنها نیرویی که در آن نقطه بر وی اعمال می‌شود، تعامل گرانشی با زمین است. این بدان معنی است که او یک شتاب نزولی ثابت دارد و این مسیر آشنا را تولید می‌کند.

"آلن" برای تکمیل نظریه خود، فیلم را از طریق یک برنامه تجزیه و تحلیل ویدیو موسوم به "Tracker" اجرا کرد. سپس حرکت سر، پا و مرکز ثقل "کیانگ" را ردیابی و ارزیابی کرد.

"آلن" پس از ایجاد یک نمودار بسیار دقیق از حرکات "کیانگ" نتیجه گرفت که آنچه واقعاً اتفاق می‌افتد این است که این استاد کونگ فو پاهای خود را در نزدیکی نقطه اوج، به شدت از بدن خود دور می‌کند و سپس آنها را جمع می‌کند.

مدل‌سازی پرش "کیانگ"

"آلن" در این نقطه متوقف نشد و سپس یک مدل از جهش و نحوه پرش "کیانگ" ساخت. وی با استفاده از این فرآیند توضیح داد که تمرکز بیننده روی پاهای "کیانگ" در ویدیو باعث می‌شود که به نظر برسد دو پرش وجود دارد.

در نهایت آلن اظهار داشت که "کیانگ" به نوعی جادوگر است، چرا که برای اکثر ما این یک پرش غیرممکن است و نیاز به سطح بالایی از ورزشکاری و آمادگی فوق العاده جسمانی دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۸-۰۹-۲۵ ۱۲:۳۱

کاملا شعبده ست یه همچین چیزی کاملا قانون سوم نیوتن رو نقض میکنه .

avatar
۱۳۹۸-۰۹-۲۵ ۱۳:۱۶

خاک تو سر این به اصطلاح محقق که تازه بعد از کلی تجزیه و تحلیل(!) به این نتیجه تابلو رسیده! ۷-۸ سال پیش که پارکور کار می‌کردم (و‌ اون زمان تب پارکور همه جا رو گرفته بود) خودم کلی از این فیلم‌ها توی پارک گرفتم. موقع پرش کف پامو میزدم به نوک آبی که از فواره بیرون میومد و رد می‌شد. این‌طور بنظر می‌رسید که از آب کمک گرفتم برای رد شدن از حوض.

avatar
۱۳۹۸-۰۹-۲۵ ۲۲:۰۷

عالی بود