• دوشنبه / ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ / ۰۲:۱۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 99011608165
  • خبرنگار : 71234

میرزاده بیان کرد

به رسمیت شناختن آموزش غیرحضوری؛ درس کرونا به سیستم آموزشی کشور

به رسمیت شناختن آموزش غیرحضوری؛ درس کرونا به سیستم آموزشی کشور

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی گفت: به رسمیت شناختن آموزش غیرحضوری یکی از درس‌هایی است که کرونا به مسئولان آموزشی کشور داد لذا انتظار می‌رود برنامه‌ریزی مدونی برای آموزش غیرحضوری صورت گیرد.

میرحمایت میرزاده در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها برای کنترل شیوع کرونا، اظهار کرد: قطعا آنقدر موضوع سلامتی دانش اموزان و دانشجویان و تمامی آحاد مردم برای مسئولان مهم است که هیچ اولویتی بالاتر از آن وجود ندارد.

وی با بیان این‌که «باید به سمت آموزش غیرحضوری رفت»، گفت: آموزش نباید تنها بر پایه حضور فیزیکی دانش آموزان و دانشجویان باشد کما این‌که تجربه آموزش غیرحضوری را در کشورمان داریم. دانش آموزانی که در روستاهای فاقد مدرسه درس خوانده و مدارج بالای علمی را کسب کردند، عشایری که فرزندان‌شان از عید به بعد نمی‌توانستند در کلاس‌های درس حضور پیدا کنند، اما تمهیداتی را فراهم کردند تا آنها بتوانند به تحصیلاتشان ادامه دهند. نمونه بسیاری از این افراد موفق در جامعه وجود دارد.

سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: درس کرونا به مسئولان آموزشی کشور این بود که باید آموزش غیرحضوری را به رسمیت شناخته و برای آن برنامه داشته باشند چون آموزش غیرحضوری بدون برنامه شدنی نیست.

میرزاده توضیح داد: ما باید خود را آماده کنیم که بخشی از آموزش‌ها از شبکه سراسری، تلویزیون و فضای مجازی و در بستر اینترنت صورت گیرد. باید به سمت تکالیف دارای شرایط پژوهشی برویم که مهارت‌های زندگی و کارآفرینی را به فرزندان ما یاد بدهیم نه اینکه همچون شیوه های قدیم صرفا تکالیف نوشتاری داده شود. به هرحال ان‌شاءالله به زودی کرونا ریشه‌کن می‌شود اما باید برای بعد از آن برنامه داشت و شرایط را فقط مثل شیوه‌های قدیمی پیش نبرد.

وی در پایان تاکید کرد: باید برای آموزش غیرحضوری امکانات لازم در اختیار معلمان گذاشته شود. لازم است تبلت و برنامه‌های مربوطه به معلمان داده شده تا بتوانند آموزش غیرحضوری داشته باشند. درست است که امروز معلمان کار جهادی انجام می‌دهند ولی باید برای درازمدت وسائل آموزشی لازم برای آموزش غیرحضوری در اختیار آنها قرار داده شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۱-۱۸ ۱۴:۵۰

آموزش مجازی (منظور کلاس‌های دانشگاهیه) هیچ کجای دنیا به رسمیت شناخته نمیشه. چون بازدهی این کلاس‌ها به پای کلاس‌های حضوری نمیرسه. برخی دانشگاه‌های خارجی تنها برای ژست گرفتن و به دنبالش پول به جیب زدن، کلاسِ «کلاس مجازی» میذارن برای مردم.