• دوشنبه / ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۵:۱۵
  • دسته‌بندی: سیاست داخلی
  • کد خبر: 99031106328
  • خبرنگار : 71480

نماینده پیشین مجلس:

توجه به مستضعفین هم و غم امام خمینی(ره) بود

توجه به مستضعفین هم و غم امام خمینی(ره) بود

یک نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه پیام اصلی امام خمینی(ره) حفظ عدالت و رفع تبعیض است، گفت: امروز مسئولین باید به مساله عدالت توجه کنند و عدالت محور تمام برنامه‌ها در جمهوری اسلامی باشد.

محمد قمی در گفت وگو با ایسنا، با تسلیت سالگرد ارتحال امام خمینی(ره)، اظهار کرد: امام خمینی(ره) در عصر مادی‌گری،  معنویت، اسلام و قرآن را احیا کرد. امام(ره) مسلمانان را به دشمن‌شناسی، وحدت و دوری از تفرقه دعوت می کرد.ایشان بر دشمنی با دشمنان اسلام و دوستی با دوستان اسلام تاکید داشتند. دشمنی با آمریکا و رژیم صهیونیستی سرفصل برنامه‌های سیاسی و عقیدتی امام(ره) بود. امام خیمنی(ره) تاکید داشتند که در مقابل دشمنان اسلام نباید کوتاه آمد و از ملت‌های مستضعف و مظلوم جهان از جمله مردم فلسطین حمایت کرد.

وی خاطرنشان کرد: امام خمینی(ره) وصیت کرد که همگان به قرآن و عترت پایبند باشند. امام خمینی(ره) همچنین تاکید داشت عواملی که موجب پیروزی انقلاب شده است در تداوم انقلاب هم موثر هستند.

قمی همچنین با اشاره به اینکه هم و غم امام توجه به مستضعفین بود، ادامه داد: امام(ره) می‌گفت یک موی کوخ نشینان را به کاخ نشینان ترجیح می دهد. ایشان تاکید داشت که باید به معیشت مستضعفین رسیدگی شده و به آنها شان و عزت داد. امام(ره) مثل اقشار متوسط و پایین زندگی می کرد و تاکید داشت که مسئولین به مستضعفین توجه داشته باشند؛ اما وقتی مسئولی در فرمانیه زندگی کرده و برج دارد، نمی تواند به فکر مستضعفین باشد. زندگی کردن مسئولان در شرایط خیلی بالاتر از سطح زندگی متوسط جامعه، آفتی برای انقلاب است. امام(ره)، مسئولین و مردم را از آفت ریاکاری و دنیادوستی بر حذر می داشت.

این نماینده پیشین مجلس شورای اسلامی با بیان اینکه حفظ عدالت و رفع تبعیض پیام اصلی امام خمینی(ره) است، اظهار کرد: امروز هم مسئولین باید به مساله عدالت توجه کنند و عدالت، محور تمام برنامه‌ها در جمهوری اسلامی باشد. مردم اگر مشاهده کنند که مسئولین برای تحقق عدالت تلاش می‌کنند، همراه مسئولین خواهند شد. برخی اقشار مثل کارگران و معلمان که برای پیروزی انقلاب اسلامی تلاش زیادی کردند، نسبت به سایر اقشار در شرایط مناسبی نیستند و باید مورد توجه قرار گیرند. امام خمینی(ره) همواره دغدغه این اقشار را داشت.

وی با اشاره به اینکه اجرای عدالت و احکام اسلامی محور اندیشه‌های سیاسی و فقهی امام خمینی(ره) بود، گفت: وصیت‌نامه امام باید الگوی همه مردم و به خصوص مسئولان باشد و برای تحقق آن برنامه داشته باشند و از رهنمودهای امام خمینی(ره) فاصله نگیرند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۳-۱۲ ۰۸:۲۳

مشکل این نیست که نظام فعلی به مستضعف اهمیت بیشتری نمی دهد که می دهد. مشکل آن است که معنای مستضعف تغییر کرده است و دیگر گداگشنه ها را مستضعف نمی گویند و بنیاد مستضعفان عملا در دست ... و ... است!