• دوشنبه / ۱۲ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۹:۵۹
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 99031206892
  • خبرنگار : 71567

معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد

اعلام آمادگی ۹۰۰ دانشجو برای بازگشت به خوابگاه از ۱۷ خرداد

اعلام آمادگی ۹۰۰ دانشجو برای بازگشت به خوابگاه از ۱۷ خرداد

معاون دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی تهران از اعلام آمادگی ۹۰۰ دانشجو برای بازگشت به خوابگاه از ۱۷ خرداد خبر داد و گفت: از روز شنبه حدود ۲۲۰۰ دانشجو در خوابگاه‌ها خواهیم داشت.

به گزارش ایسنا، دکتر محمدحسین پورغریب در نشست هیئت‌رئیسه دانشگاه علوم پزشکی تهران ضمن بیان این مطلب ظرفیت خوابگاه‌ها و میزان آمادگی پذیرش دانشجویان را تشریح کرد و گفت: مجموع ظرفیت خوابگاه‌های دانشجویی دانشگاه ۳۴۰۰  دانشجو است و به‌طورمعمول سه هزار  دانشجو در خوابگاه‌ها ساکن هستند.

وی تاکید کرد: در بحران کرونا حدود ۲۷۳ نفر در خوابگاه‌ها حضور داشتند و در فراخوانی که اعلام شد  ۹۰۰ دانشجو برای بازگشت به خوابگاه در روز شنبه ۱۷ خرداد اعلام آمادگی کردند. در نتیجه از روز شنبه حدود ۲۲۰۰ دانشجو در خوابگاه‌ها خواهیم داشت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر پورغریب مهم‌ترین دغدغه خوابگاه‌ها را در مهرماه با توجه به افزایش ظرفیت پذیرش‌ها و افزایش تقاضای دانشجویان برای استفاده از خوابگاه‌ها به دلیل نرخ تورم دانست و گفت: باوجود تلاش‌هایی که در زمینه خوابگاه‌ها صورت می‌گیرد هنوز در این عرصه با کمبود مواجه هستیم.

در ادامه دکتر کریمی رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران بر ضرورت برنامه‌ریزی دانشگاه به‌منظور نگهداشت نیروهای داوطلب سلامت تاکید کرد و گفت: باید به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنیم که درصورت نیاز با اعلام فراخوان برای جذب کمک و نیروهای مردمی در فصل پاییز آمادگی لازم را به منظور مقابله با شرایطی که ایجاد می شود داشته باشم.

وی با تأکید بر تدوین پروتکل‌های موردنیاز دانشجویان دانشگاه علوم پزشکی تهران تصریح کرد: درخصوص پیش‌بینی تمهیدات لازم برای حضور دانشجویان باید پروتکل‌های حفاظتی متناسب با دستورالعمل‌های وزارت بهداشت تدوین شود و در جلسه جداگانه‌ای با روسای دانشکده‌ها پیش‌بینی‌های لازم صورت گیرد.

در ادامه دکتر خورشید وسکویی مشاور رئیس دانشگاه علوم پزشکی تهران در امور بانوان با اشاره به الگوی جامع بهره‌گیری از داوطلبان نظام سلامت در پیش، حین و پس از بحران، به بیان تجربه دانشگاه در ساماندهی داوطلبان سلامت پرداخت و گفت: درمجموع بیش از هزار و ۴۰۰ داوطلب سلامت، در رشته‌های موردنیاز، از مسیر فراخوان‌های مختلف اعلام آمادگی کردند و ۵۰۰ داوطلب به انجام فعالیت‌های جهادی در مراکز تحت پوشش دانشگاه مشغول شدند.

وی بر آموزش مداوم و توانمندسازی داوطلبان تأکید کرد و گفت: به‌منظور نگهداشت و حفظ آمادگی داوطلبان در سناریوهای مختلف، درحال برنامه‌ریزی هستیم.


انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha