• یکشنبه / ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۲:۱۰
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 99031810695
  • خبرنگار : 71560

ورناصری:

باید اعتبار لازم جهت تجهیز پایگاه‌های اطفاء حریق در مناطق بحرانی فراهم شود

باید اعتبار لازم جهت تجهیز پایگاه‌های اطفاء حریق در مناطق بحرانی فراهم شود

نماینده مردم مسجد سلیمان در مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: که باید اعتبار لازم جهت ایجاد و تجهیز پایگاه های اطفاء حریق و جذب نیروهای جنگلبان در مناطق بحرانی تامین شود.

به گزارش ایسنا، علیرضا ورناصری در نطق میان دستور جلسه علنی امروز مجلس شورای اسلامی بیان کرد: در حال حاضر حجم سدهای خوزستان بیش از ۵ میلیارد متر مکعب است و حجم آب عبوری از کارون ۴۰۰ متر مکعب بر ثانیه است. باید جزئیات طرح انتقال آب از کارون که با حیات خوزستان مرتبط است کاملا شفاف شود.

وی در ادامه اظهار کرد: وکلای مردم خوزستان و چهارمحال و بختیاری باید در جریان تاثیر طرح انتقال آب کارون بر محیط زیست و تاثیرات زیست محیطی آن قرار بگیرند. در حال حاضر ۸۰ درصد انرژی برق آبی کشور در خوزستان و حوزه انتخابیه بنده تولید می‌شود اما هنوز که گرما به ۶۰ درجه نرسیده است آب و برق بر روی اکثر مردم خوزستان قطع شده است و در پاسخ نیز می گویند زیرساخت‌ها جوابگوی این حجم از فشار نیست.

نماینده مردم مسجد سلیمان در مجلس شورای اسلامی خطاب به وزیر نفت تصریح کرد: گاز و نفت جزء آلایندگی برای مردم خوزستان سودی نداشته است. با این که ۸۵ درصد نفت و ۱۶ درصد گاز در جنوب تولید می‌شود فقط ۴ درصد اشتغال‌زایی داشته است. محرومیت‌های ساختاری و کمبود امکانات تفریحی مردم را با مشکل روبرو کرده است. جوانان استان به تیم نفت مسجد سلیمان امید بستند. امیدواریم مشکلی که در پرداخت‌های مالی آن ایجاد شده زودتر برطرف شود.

وی در ادامه خطاب به وزیر آموزش و پرورش بیان کرد: وضعیت نامشخص آموزش دهندگان و آموزش یاران سوادآموزی باید زودتر روشن شود. عدم اجرای قانون برای معلمین حق التدریسی مشکل ساز شده است. باید زودتر به این موضوع رسیدگی شود.

ورناصری در ادامه خطاب به وزیر کشاورزی بیان کرد: آتش سوزی‌های اخیر زاگرس به مردم منطقه و منابع طبیعی خسارت زیادی وارد کرده است. باید اعتبار لازم جهت ایجاد و تجهیز پایگاه‌های اطفاء حریق و جذب نیروی جنگلبان جهت حفاظت از مناطق بحرانی تامین گردد.

وی در ادامه خطاب به وزیر میراث فرهنگی و گردشگری بیان کرد: بر اساس پیش بینی‌ها اگر کرونا گریبان گیر جهان نمی‌شد در سال ۲۰۲۰ درآمد حاصل از گردشگری رقم بالایی در سطح جهان می‌شد. کشور ما در ردیف پنجمین کشور دارای جاذبه‌های گردشگری قرار دارد در استان خوزستان جاذبه های گردشگری تاریخی زیادی وجود دارد که بدون نگهداری به حال خود رها شده است. باید به این پتانسیل عظیم گردشگری در منطقه توجه شود. صنعت گردشگری یکی از پاک‌ترین صنایع است و می تواند جایگزین مناسبی برای درآمدهای نفتی باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha