• دوشنبه / ۳ شهریور ۱۳۹۹ / ۱۹:۳۹
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 99060302851
  • خبرنگار : 71132

در نشست کمیسیون اصل نود برای بررسی قرارداد ویلموتس مطرح شد؛

انتقاد نمایندگان نسبت به نحوه عقد قرارداد با ویلموتس

انتقاد نمایندگان نسبت به نحوه عقد قرارداد با ویلموتس

سخنگوی کمیسیون اصل نود مجلس با اشاره به جلسه این کمیسیون برای بررسی قرارداد ویلموتس از انتقادات جدی نمایندگان نسبت به نحوه عقد قرارداد خبر داد و گفت که کمیسیون اصل ۹۰ خواستار ارائه مستندات در رابطه با جزئیات مذاکرات و افراد مذاکره کننده با مربیان خارجی مورد نظر فدراسیون پیش از انتخاب ویلموتس شد.

علی خضریان در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به جلسه عصر امروز(دوشنبه) کمیسیون اصل ۹۰ مجلس برای بررسی پرونده قرارداد مارک ویلموتس سرمربی سابق تیم ملی فوتبال که با حضور رییس و اعضای کمیسیون اصل ۹۰، مسعود سلطانی فر وزیر ورزش و جوانان و مهدی تاج رئیس فدراسیون فوتبال و  اعضای هیات‌رییسه این فدراسیون برگزار شد، گفت: در این نشست نمایندگان انتقادات جدی نسبت به نحوه عقد قرارداد با ویلموتس سرمربی سابق تیم ملی مطرح کردند و معتقد بودند که در نحوه عقد قرارداد با مارک ویلموتس سرمربی سابق تیم ملی سوء مدیریت و نبود نظارت از جانب وزارت ورزش و هیات رئیسه فدراسیون فوتبال وجود داشته است.

وی افزود: تاکید نمایندگان بر این بود که در مقطع کنونی باید تمام تلاش و هم افزایی برای تغییر حکم فیفا از طریق CAS با به کارگیری وکلای توانمند و خبره صورت گیرد و چرا در شرایطی که کشور در جنگ اقتصادی قرار دارد از توان مربیان و استعدادهای داخلی برای هدایت تیم ملی استفاده نمی‌شود؟

نماینده مردم تهران در مجلس ادامه داد: بررسی پرونده‌های مختلف مربیان و بازیکنان خارجی ایران نشان می‌دهد که سوءمدیریت و عدم نظارت مستمر و دقیق توسط دستگاه های مرتبط و ذی صلاح و انتخاب های اشتباه مبتنی بر سلیقه اعضای هیات مدیره و مدیران عامل و سرپرستان باشگاه های تحت نظر وزارت ورزش از مجموعه عواملی است که موجب بروز خسارت هایی به منابع مالی کشور و حیثیت ملی شده است. 

وی ادامه داد: همچنین بررسی اعتبارات وزارت ورزش نشان می دهد که این وزارتخانه از کل بودجه خود تنها ۰.۲۵ درصد (یک چهارم یک درصد) را برای نظارت بر عملکرد فدراسیون‌ها پیش بینی کرده است که این رقم با توجه به بودجه در نظر گرفته شده برای وزارتخانه یعنی هیچ و نشان می دهد که وزارتخانه نسبت به حوزه نظارت بی توجهی کرده است.

خضریان همچنین تصریح کرد: در این نشست از مصاحبه اخیر آقای تاج رئیس سابق فدراسیون فوتبال نیز گلایه شد و نسبت به اظهارات وی در این رابطه که منافع شخصی از درآمدهای کسب شده فدراسیون نداشته به شدت انتقاد شد. همچنین نمایندگان تائید کردند که نباید چنین مباحثی که هیچ مبنای حقوقی ندارد در رسانه‌ها مطرح شود چرا که موجب ناراحتی و خشم مردم می شود.

وی در ادامه تاکید کرد: در این جلسه آقای تاج رئیس سابق فدراسیون فوتبال به نمایندگی از هیات رئیسه این فدراسیون، توضیحاتی را ارائه و عنوان کرد که برای اداره فدراسیون فوتبال در سال گذشته فقط ۵ درصد از منابع دولتی استفاده شده است و مابقی مخارج از محل کسب درآمدهای فدراسیون بوده است که این مسئله مورد تائید وزیر ورزش نیز قرار گرفت. 

نماینده مردم تهران در مجلس همچنین گفت: رئیس سابق فدراسیون در دفاع از عملکرد خود نیز توضیحاتی را مطرح کرد که از جمله آن‌ها موفقیت تیم ملی در سال‌های اخیر و فشار افکار عمومی برای به کارگیری مربی خارجی بوده است که کمیسیون نیز ضمن تائید دستاوردهای فدراسیون فوتبال در ۸ سال گذشته با توجه به اینکه موضوع جلسه پرداختن به این مسائل نبود از این موضوعات عبور کرد.

خضریان یادآور شد: همچنین از جانب وزیر و رئیس فدراسیون فوتبال عنوان شد که مارک ویلموتس گزینه اول فدراسیون فوتبال برای اداره تیم ملی نبوده است، که کمیسیون اصل ۹۰ خواستار ارائه مستندات در رابطه با جزئیات مذاکرات و افراد مذاکره کننده با مربیان خارجی مورد نظر فدراسیون پیش از انتخاب ویلموتس شد.

به گفته وی، درپایان این جلسه مقرر شد تمامی مستندات مطرح شده در این نشست توسط وزارت ورزش و فدراسیون فوتبال به کمیته فرهنگی کمیسیون اصل ۹۰ برای بررسی حقوقی این پرونده ارائه شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۶-۰۴ ۰۸:۱۴

نماینده ها غیر انتقاد کاری هم بلد هستن؟ بجای انتقاد قوانین درست و محکمی تصویب کنن که این اجازه رو به هرکسی نده قرارداد احمقانه امضا کنه اولین و مهمترین وظیفه قوه مقننه تصویب قوانین لازم و مناسب و درسته نه فقط انتقاد کردن و اظهار نظر سیاسی