• دوشنبه / ۲۸ مهر ۱۳۹۹ / ۱۷:۲۲
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99072820780
  • خبرنگار : 71567

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها تاکید کرد

آمادگی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها برای حمایت از ایده‌های علمی اساتید

آمادگی نهاد رهبری در دانشگاه‌ها برای حمایت از ایده‌های علمی اساتید

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه تحول‌آفرینی بدون نگاه تحولی میسر نمی‌شود، گفت: نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها این آمادگی را دارد تا از ایده‌های علمی که در دفاتر هم اندیشی اساتید در دانشگاه‌ها ارائه می‌شوند، حمایت کند.

به گزارش ایسنا، حجت الاسلام رستمی امروز در نشست هم اندیشی با موضوع تدوین سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه و نظام جمع سپاری با بیان اینکه دفتر هم‌اندیشی اساتید با اهداف ارزشمندی در دانشگاه‌ها تاسیس شده است، افزود: از جمله این اهداف ایجاد فضای انتقال دیدگاه‌های اساتید دانشگاه‌ها به عنوان قشر متفکر جامعه به مسئولان و ایجاد فضایی برای حضوری علما در جمع اساتید برای گفتمان‌های دینی است. ضمن اینکه دفتر هم‌اندیشی اساتید سال‌های اخیر برکات زیادی برای دانشگاه‌ها داشته و جلسات ارزشمندی در دانشگاه‌ها برگزار شده است.

وی در ادامه گفت: ظرفیت علمی دانشگاه‌ها و ۱۰ هزار استاد در حال پژوهش مسائل علمی کشور ظرفیت ارزشمند و مغفول مانده نظام محسوب می‌شود، به همین دلیل چشم‌انداز بالاتری برای دفاتر هم‌اندیشی در دانشگاه‌ها در نظر داریم. این دفاتر می‌توانند در فضای اجتماعی کشور نقش‌آفرین باشند.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها با بیان اینکه دفاتر هم‌اندیشی برای ارائه دیدگاه‌ها به مجموعه‌های تصمیم‌گیر و آینده‌ساز کشور ایجاد شده‌اند و باید شبکه اساتید دانشگاه‌ها تشکیل شود تا یک جریان اثرگذار حل مسئله داشته باشیم. با وجود فعالیت ده‌ها هزار استاد در دانشگاه‌ها و دفاتر هم اندیشی اساتید، اما استفاده از این ظرفیت در حل مسائل کشور مغفول مانده است.

وی با تاکید بر اینکه دانشگاه‌ها باید با رویکرد مسئله محوری در حل مسائل کشور گام بردارند، اظهار کرد: ما نیازمند ایجاد یک شبکه هم اندیشی اساتید در دانشگاه‌ها هستیم تا یک جریان اثرگذار در توجه به حل مسائل کشور را ایجاد کنیم و دفاتر هم اندیشی اساتید در دانشگاه‌ها باید به شوراهای هم اندیشی تخصصی مجموعه‌های کلان نظام تبدیل شوند.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها خاطرنشان کرد: همکاری دفاتر هم اندیشی با دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام با هدف تدوین سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه شکل گرفته، ولی باید این فعالیت گسترش یابد و اساتید در کنار مجموعه‌های اجرایی، سیاست گذاری، نمایندگان مجلس و مرکز پژوهش‌های مجلس قرار بگیرند، در واقع دفاتر هم اندیشی باید به عنوان واسط بین اساتید و مدیران کشور به ایفای نقش بپردازند.

رئیس نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها رهبر معظم انقلاب امام خمینی را امام تحول نامیدند و افزود: وجود نگاه تحولی برای حل مسائل کشور ضروری است. به گفته رهبر معظم انقلاب عقب ماندگی کشور توسط نظام سلطه و پادشاهان ضعیف در طی دو قرن اخیر باعث شده که فاصله ما با آنچه که باید باشیم، زیاد باشد. از این رو ایشان معتقدند که باید از راه میان‌بر این عقب ماندگی‌ها را جبران کنیم.

رستمی افزود: تحول آفرینی بدون نگاه تحولی میسر نمی‌شود، در تدوین سیاست‌های کلی باید با نگاه واقعی، حجم فشارهای دشمن و ظرفیت‌های کشور به سیاست‌گذاری بپردازیم. معتقدم رویکرد جمع سپاری دبیرخانه مجمع تشخیص مصلحت نظام در تدوین سیاست‌های کلی برنامه هفتم توسعه یک نگاه تحولی به این برنامه است. نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه‌ها این آمادگی را دارد تا از ایده‌های علمی که در دفاتر هم اندیشی اساتید در دانشگاه‌ها ارائه می‌شوند، حمایت کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha