• چهارشنبه / ۱۴ آبان ۱۳۹۹ / ۱۶:۳۵
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 99081409279
  • خبرنگار : 71605

رئیس ارتش هند برای "بهبود روابط" به نپال سفر کرد

رئیس ارتش هند برای "بهبود روابط" به نپال سفر کرد

در حالی که هند و چین بدترین اختلاف مرزی خود طی دهه‌ها را بر سر منطقه مورد مناقشه لداخ تجربه می‌کنند، رابطه دهلی نو با نپال پس از انتشار نقشه سیاسی جدیدی توسط کاتماندو که در آن چند منطقه مورد مناقشه داخل مرز این کشور نشان داده شده بودند، ضربه سختی خورد. هند شدیداً با این اقدام مخالفت کرده است.

به گزارش ایسنا به نقل از اسپوتنیک، ژنرال "مانوج موکوند ناراوانه"، رئیس ارتش هند روز چهارشنبه به دنبال آنکه روابط این کشور با کشور همسایه خود نپال در ماه مه امسال سراسر تیره و تار بود، سفری سه‌روزه به نپال را به منظور "تقویت پیوندها" آغاز کرد.

ناراوانه روز پنجشنبه درجه افتخاری ژنرال در ارتش نپال را از سوی "بیدیا دِوی بانداری"، رئیس جمهور نپال – به عنوان سنتی که از سال ۱۹۵۰ آغاز شده- دریافت خواهد کرد. وی طی سفر خود با "کِی. پی. شارما اولی"، نخست‌وزیر نپال هم دیدار می‌کند.

ناراوانه در بیانیه‌ای ضمن ابراز خرسندی از سفر خود، اظهار کرد: مطمئن هستم این سفر تأثیر زیادی در تقویت پیوندهای دوستی که ارتش نپال و هند گرامی می‌دارند، خواهد داشت.

وی به منظور نشان دادن اینکه هند تا چه اندازه مشتاق کمک به کشورهای همسایه است، تجهیزات پزشکی و امدادی برای مبارزه با همه‌گیری کووید ۱۹ به نپال ارائه خواهد داد.

این سفر برای تجدید روابط استراتژیک که بعد از صدورنقشه سیاسی جدیدی توسط نپال- که "کالاپانی"، "لیپولخ" و "لیمپیادهورا"، مناطقی که مورد ادعای هند هم هست را در مرز خودش نشان داده بود- آسیب دید، از اهمیت برخوردار است. این اقدام به دنبال سخنان تندی از سمت نخست‌وزیر نپال در دهلی نو صورت گرفت که گفته بود "ویروس هند حالا کشنده‌تر از ویروس چین و ایتالیا به نظر می‌رسد. "

این سفر دارای اهمیت افزایش‌یافته‌ای هم هست چرا که چین در روابط خود با نپال پا پیش گذاشته است. شی جینپینگ، رئیس جمهور چین گفت که می‌خواهد اصرار به روابط ادامه‌دار حسنه با نپال داشته باشد و برای مردم هر دو کشور منفعت به بار بیاورد. این کشور هیمالیایی در مه ۲۰۱۷ به بخشی از طرح یک کمربند و یک جاده (طرح راه ابریشم جدید) چین تبدیل شد، و ۹ پروژه، عمدتاً پروژه‌های جاده‌ای و برق و آبی با وجود همه‌گیری کووید ۱۹ در نپال در حال اجرا هستند. چین همچنین واحد پزشکی ارتش خود را نیز برای نخستین بار برای کمک به کاتماندو فرستاده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha