• سه‌شنبه / ۲۰ آبان ۱۳۹۹ / ۱۱:۰۳
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 99082013196
  • خبرنگار : 90049

کریمی فیروزجایی:

با محدودیت رفت و آمد زنجیره ابتلا به کرونا را قطع کنیم/اشکالات شبکه شاد برطرف شود

با محدودیت رفت و آمد زنجیره ابتلا به کرونا را قطع کنیم/اشکالات شبکه شاد برطرف شود

یک عضو هیات رییسه مجلس شورای اسلامی با اشاره به ضرورت محدودیت رفت و آمد برای قطع زنجیره ابتلا به کرونا بر ضرورت کاهش رفت و آمدها، کاهش ساعات کاری و دورکاری حداکثری ادارات تاکید کرد.

علی کریمی فیروزجایی در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان این‌که بهتر بود رییس جمهور شخصا فرماندهی ستاد مقابله با کرونا را برعهده می‌گرفت، گفت: در صورتی که مدیریت این ستاد برعهده رییس جمهور بود هم دوگانگی ایجاد نمی‌شد و هم همه ارکان ارجایی کشور خود را مصمم به اجرای تصمیمات این ستاد می‌دانستند.

وی با تاکید بر ضرورت استفاده از تجربیات کشورهای موفق در مقابله با کرونا خاطر نشان کرد: تنها راه موفق مقابله با کرونا قطع زنجیره است که باید دید آیا با تعطیل شدن امکان پذیر است یا راه‌های دیگر. به هرحال ما باید این زنجیره را به پایان برسانیم. البته تعطیل شدن شهری مثل تهران هم عزم جدی از جانب دولت می‌طلبد و به یک اعتبار کلان نیاز دارد، زیرا اقتصاد کشور متکی به تهران است و ممکن است با تعطیلی پایتخت دستخوش‌ آسیب شود لذا باید مابه‌ازای آن جبران شود آیا این‌که دولت این توان را دارد یا نه بحث دیگری است اما من بعید می‌بینیم که دولت چنین ریسکی را کند.

نماینده مردم بابل در مجلس شورای اسلامی راه قطع زنجیره شیوع کرونا را قطع رفت و آمد عنوان و خاطر نشان کرد: یکی از مشکلاتی که ما در استان های شمالی با آن مواجه هستیم این است که تعطیلی‌ها منجر به هجوم مردم به شمال کشور می‌شود که خود فاجعه دیگری است. در حالی که در صورت تعطیلی باید الزامات قرنطینه رعایت شود و اجازه ورود و خروج داده نشود.

کریمی فیروزجایی اظهار کرد: ما در همین شرایط می‌توانیم رفت و آمدها را کم کنیم، ساعت‌های کاری را کاهش دهیم و کارمندان نیز یک سوم یا یک چهارم حضور داشته باشند. طبیعتا ممکن است امکان به صفر رساندن زنجیره ارتباط انسانی در تهران وجود نداشته باشد اما چنین تمهیداتی قابل انجام است.

این عضو کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی گفت: سیستم آموزشی و دانشگاهی همراهی خوبی داشته‌اند و عمدتا آموزش از راه دور انجام می‌شود اما نرم‌افزار شاد پاسخگو نیست و وزارت آموزش و پرورش باید خود را به روز و اشکالات شبکه شاد را برطرف کند تا مردم هم از سردرگمی نجات پیدا کنند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: دستگاه‌های اجرایی بسته به نوع خدمتی که ارائه می‌کنند باید از دورکاری حداکثری استفاده کنند؛ ما باید تلاش کنیم حضور کارمندان در دستگاه‌های اجرایی به حداقل برسد و در عین حال امورات مهم کشور انجام و خدمات‌رسانی به مردم نیز متوقف نشود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha