• یکشنبه / ۲۳ آذر ۱۳۹۹ / ۱۲:۱۵
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 99092317544
  • خبرنگار : 71468

۳۵ هزار فرانک، بدهی ۱۸ ساله به UCI

قمری: کاندیداها ضعیف تر از من باشند وارد انتخابات می شوم

قمری: کاندیداها ضعیف تر از من باشند وارد انتخابات می شوم

رییس فدراسیون دوچرخه سواری گفت: اگر نفراتی که برای حضور در انتخابات کاندیدا می شوند از من ضعیف تر باشند، وارد انتخابات خواهم شد.

به گزارش ایسنا، نشست خبری خسرو قمری در فاصله حدود ۱۵ روز تا پایان دوره ریاستش، در کمپ تیم های دوچرخه سواری مجموعه آزادی برگزار شد. قمری در ابتدای نشست بیان کرد: بعد از حدود هشت سال و نیم فعالیت، مروری بر اتفاقاتی که در دوچرخه سواری رخ داده است دارم. از سال ۹۱ که به مدیریت دوچرخه سواری وارد شدم با این رشته غریب نبودم و از نزدیک با خانواده دوچرخه سواری آشنا بودم. دوچرخه سواری رشته پر هزینه ای است و هر کسی که عشق به دوچرخه سواری دارد باید به این رشته وارد شود. ما در این سالها از  آقا غفار بنیان گذار دوچرخه سواری در ایران گرفته تا محمد پراش دوچرخه سوار جوان ایران را از دست دادیم.

او ادامه داد: در این سالها  رشته  کوهستان را از جایگاهی که داشت به مدال آوری در آسیا رساندیم  و یکی از بدشانسی های ما در بازی های آسیایی جاکارتا بود که برخی حوادث مانع مدال آوری ایران در این رشته شد. در تریال و BMX هم کارهای زیربنایی و خوبی انجام شد و امیدوارم تریال در سالهای آینده جزو رشته های المپیکی و بازی های آسیایی قرار بگیرد. در  هشت و سال و نیم ۳۹۵ مدال توسط تیم های ملی و باشگاه ها به دست آمد که ۱۵۱مدال آن توسط تیم های ملی کسب شد.  در عرصه آموزش ۲۵۴ کلاس ارتقاء آموزش داوری و مربیگری برگزار کردیم.
نیازهای اولیه ما در بخش بانوان داشتن مربیان و داوران خوب بود که با برگزاری کلاس ها توانستیم بانوان را تا حدودی خودکفا کنیم. همچنین ۵۰ نفر به کمپ اتحادیه جهانی دوچرخه سواری برای آموزش اعزام کردیم.

* دو اتفاق مهم در دوچرخه سواری بانوان

قمری در مورد دو اتفاق مهم در بخش بانوان گفت:ما در کوهستان برای اولین بار صاحب مدال آسیا توسط فرانک پرتو آذر شدیم و در بخش جاده هم سمیه یزدانی مدال آسیایی گرفت که اتفاق بسیار ارزشمندی بود.  در مجموع در بخش جاده، کوهستان و تریال شرایط خوبی داشتیم اما در پیست افت و خیزهایی داشتیم. در بخش پیست داشتن پیست چوبی بسیار برای ما حیاتی است که یکی از مشکلات ساخت آن تامین اعتبارات است. جایگاه دوچرخه سواری ما می تواند در آینده رشد خوبی داشته باشد اما مستلزم داشتن پیست چوبی است. برای کسب نتیجه باید زیر ساخت ها فراهم شود.  از تمام باشگاه ها، وزارت ورزش و کمیته ملی المپبک که در روزهای سخت یار و یاور ما بودند تشکر کنم.


* اجرای ۱۱ هزار برنامه همگانی

او در مورد توسعه همگانی دوچرخه سواری تصریح کرد: با وزارت کشور و آموزش و پرورش تفاهم نامه هایی امضا کردیم که بخش همگانی را توسعه دهیم. توجه مردم به دوچرخه سواری هم بیشتر شده است.  ۱۱ هزار برنامه همگانی توسط هیات ها و با کمک ارگان های مختلف اجرایی شد.

قمری در باره ی برگزاری مسابقات نیز گفت: در بخش برگزاری مسابقات اتفاقات خوبی رخ داد . با وجود اینکه برخی تورهای بین المللی ما به دلایل مالی تعطیل شدند اما توانستیم مسابقات دیگر را جایگزین کنیم. سالیانه حدود ۱۷۰ تا ۲۰۰ روز مسابقه در دو بخش بانوان و مردان داشتیم.

* وعده پرداخت یک میلیارد تومان برای تکمیل ساختمان فدراسیون   

رییس فدراسیون دوچرخه سواری درباره ی تامین سخت افزارها و کسب کرسی و توسعه زیر ساخت ها بیان کرد: ۳۰۰ دستگاه دوچرخه پیست تهیه کردیم که برای استعدادیابی و پایه بود و به صورت رایگان بین استان ها توزیع کردیم.  شش جایگاه بین المللی در کنفدراسیون آسیا، اتحادیه جهانی دوچرخه سواری و دوچرخه سواری نظامیان جهان به دست آوردیم. پیست های نیمه کاره خود را کامل کردیم و مشکلات سند فدراسیون را حل کردیم و آنجا را فروختیم و فضای جدیدی برای بخش اداری فدراسیون در حال ساخت است. البته به دلیل افزایش قیمت مصالح، برای تکمیل آن به مشکلاتی برخوردیم و در جلسه با آقای نوبخت دستور داد یک میلیارد تومان به ما داده شود و با دریافت آن مبلغ، طی دو ماه ساختمان را تکمیل می کنیم. پیست BMX را هم داریم می سازیم.

*رکابزنی به المپیک می رود که ما را متقاعد کند نتیجه خوبی می گیرد
رییس فدراسیون دوچرخه سواری در پاسخ به این پرسش که بعد از هشت سال مدیریت، توانسته اید دوچرخه سواری بسازید که در المپیک توکیو نتیجه قابل قبولی بگیرد؟ تصریح کرد: با توجه به شرایطی که در المپیک است باید نزدیک به المپیک شود تا مشخص شود کدام فرد متناسب با پروفایل مسیر المپیک است. باید ورزشکاری باهوش و نترس برای المپیک ۲۰۲۰ کاندیدا شود. دوچرخه سواری به المپیک خواهد رفت که در ۲۰ روز قبل از بازی ها به شرایط آرمانی برسد و کادرفنی را متقاعد کند که نتیجه خوبی می گیرد. شاید برای شما سوال شود چرا بجای سه سهمیه یک سهمیه داریم اما سهمیه براساس رنکینگ جهانی توزیع شد و دوره های قبل براساس رنکینگ قاره ای سهمیه داده می شد.

 
* دلیل ناکامی در بازی های آسیایی ۲۰۱۸
او در پاسخ به این پرسش که چرا روند خوب بازی های آسیایی ۲۰۱۴ در بازی های جاکارتا تکرار نشد؟ تاکید کرد: قبل از  بازی های آسیایی، باشگاه ها به دلیل مشکلات ارزی به مسابقات نرفتند در حالی که برای بازی های آسیایی اینچئون باشگاه ها خیلی به تیم ملی کمک کردند.  در بازی های آسیایی جاکارتا شاهد این بودیم اسطوره های ما بازنشسته شدند و خلاء ایجاد شد. البته حوادث و کم تجربگی هایی هم پیش آمد که در نهایت نتیجه چند عنوان چهارمی به دست آمد که اگر آنها تبدیل به مدال می شد  نتیجه قابل قبولی می گرفتیم. کشورهای دیگر هزینه زیادی کردند و روی دوچرخه سواری به عنوان یک رشته پر مدال حساب باز کرده اند ومنتظر نمانده اند که ما مشکلات خود را حل کنیم و از ما جلو زده اند.


رییس فدراسیون دوچرخه سواری در پاسخ به این پرسش که مهمترین دستاورد فدراسیون در این هشت سال چیست؟ گفت: حوزه استعدادیابی و همگانی است و استعدادهای خوبی وارد دوچرخه سواری شدند اما تعطیلی ورزش کمی کار ما را عقب انداخت. اگر این استعدادها را به جایی برسانیم می توانیم آینده خوبی نیز داشته باشیم. البته تلاش کردیم دوچرخه را از یک کالای لوکس خارج کنیم که امیدوارم رییس بعدی نیز پیگیر ادامه نامه نگاری ها باشد. اتفاقات خوبی در این هشت سال در دوچرخه سواری رخ داده است اما این رشته نیاز به حمایت دارد.  
* کاندیداها ضعیف باشند وارد انتخابات می شوم

او در پاسخ به پرسش دیگری مبنی بر اینکه برای انتخابات کاندیدا می شود یا خیر؟ گفت: زیاد این سوال را از من می کنند. سال ۶۹ وارد دوچرخه سواری شدم. واقعا احساس می کنم عضو این رشته هستم نیاز دارم ببینم چه افرادی کاندیدا می شوند اگر از من ضعیف تر باشند تلاش می کنم باشم و ادامه بدهم.  هشت دی آخرین روز فعالیت من در فدراسیون است و در پروسه ثبت نام، ارزیابی می کنم و اگر فرد قوی بیاید و من در مجمع رای نیاورم قاعدتا نمی آیم اما اگر ببینم افراد ضعیف هستند و رای دارم وارد می شوم. در حال حاضر برنامه ای برای ورود به انتخابات ندارم.

*بدهی ایران به اتحادیه جهانی دوچرخه سواری چقدر است؟
قمری در مورد مبلغ بدهی ایران به اتحادیه جهانی دوچرخه سواری (UCI)بابت مثبت شدن تست های  دوپینگ رکابزنان ایران تاکید کرد: بدهی داریم که مربوط به ۱۷- ۱۸ سال پیش است که البته تنها مربوط به دوپینگ نیست و  تورهایی که در این هشت سال برگزار شد و جریمه رکابزنان در مسابقات مختلف نیز شامل می شود. در کل مبلغ آن حدود  ۳۰ تا ۳۵ فرانک سوییس است. در هفته گذشته مجددا نامه ای به آقای علی نژاد نوشتم و اطلاع دادم و خانم فرامرزیان نیز به استان هایی که بدهکار هستند. اعلام کرد که بدهی خود را پرداخت کنند. البته این قبیل بدهی ها را کشور های دیگر هم دارند. انتظار داشتیم اتحادیه جهانی دوچرخه سواری بخشی را به ما ببخشد. امسال با پیگیری هایی که داشتیم متوجه شدیم ۵۰ درصد هزینه را  تامین کنیم، می توانیم ۵۰ درصد بقیه را تخفیف بگیریم.  

قمری در پایان در مورد جذب اسپانسرگفت: با توجه به ارتباطی که محمود پراش مربی تیم ملی داشت اسپانسری برای تیم های ملی جذب شد که برخی هزینه های ما را برای پنج مسابقه پرداخت می کند.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha