• چهارشنبه / ۱۳ اسفند ۱۳۹۹ / ۱۵:۲۹
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 99121310086
  • خبرنگار : 30054

پیش نیازهای مورد نیاز نصب اسانسور چیست؟

پیش نیازهای مورد نیاز نصب اسانسور چیست؟

آسانسور نوعی وسیله حمل و نقل کابل عمودی است که شخص یا بار را بین طبقات ساختمان، سطوح یا عرشه های یک ساختمان، کشتی یا سازه های دیگر جا به جا می نماید.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام ساختمانچی، نصب آسانسور تا حد زیادی به به نوع اسانسوری  که شما می خواهید خریداری کنید بستگی دارد، سه نوع متداول آسانسورهای خانگی عبارتند از:

۱. آسانسور هیدرولیکی یا کابلی: وقتی که به آسانسور فکر می کنید، به نوعی که آن در آسانسور نیز پنهان شده هم فکر می کنید یا به دری که به دیوار وصل می شود تا به شما اجازه ورود یا خروج دهد هم فکر می کنید.

دو نوع آسانسور وجود دارند که اینگونه کار می کنند: آسانسورهای کششی و آسانسورهای هیدرولیک.

این دو نوع مشابه به نظر می رسند، اما آسانسور هیدرولیکی با استفاده از پیستون رانده شده عمل می کند در حالی که آسانسور کابلی از برق استفاده می کند و برای حرکت به سیستم قرقره تکیه می کند.

۲. آسانسورهای خلا پنوماتیک: انواع جدیدی از آسانسورها از جمله آسانسورهای خلا پنوماتیک و آسانسورهای بدون شافت مقرون به صرفه تر هستند زیرا در فضای باز نصب می شوند و نیازی به تخریب ندارند.

سیستم های پنوماتیک از لوله های شیشه ای یا اکریلیک که به طور معمول حدود ۳۰ اینچ قطر دارند تشکیل شده اند،که این سیستم ها در دیوار پنهان نمی شوند و معمولا در کنار راه پله موجود قرار می گیرند.

۳. آسانسورهای بدون شافت: آسانسورهای بدون شافت از یک کابین آسانسور مستطیلی شکل تشکیل شده، این آسانسورها اغلب به اندازه سایر گزینه ها جذاب نیستند، اما مقرون به صرفه ترند و به فضای کمتری هم احتیاج دارند.

به یاد داشته باشید که:

شرایط ساختمان است که براساس آن می توان تصمیم به انتخاب یک سیستم آسانسور گرفت و آن را خریداری کرد.

برای مثال: اگر شما فضای مناسبی برای نصب آسانسور ندارید، یا سرعت آسانسور برایتان اهمیتی زیادی ندارد، آسانسور هیدرولیک برای شما مناسب است اما اگر ساختمان شما بیش از ۵ طبقه دارد و حجم ترافیک در ساختمانتان زیاد است، آسانسورهای کششی که از سرعت بیشتری برخوردارند، برای شما مناسب ترند.

۵ مرحله اساسی نصب اسانسور:

۱. تنظیم ستون ها در محل: ابتدا تکنسین باید مطمئن شود که مکانی که بالا بر میخواهد نصب شود، گزینه‌ی خوبی برای این کار است، در غیر این صورت گزینه های دیگری باید پیشنهاد شود.

۲. گذاشتن اتاقک: شکل اجمالی اتاقک روی زمین و حتی دیوارها کشیده خواهد شد تا اطمینان حاصل شود که اتاقک آسانسور در مکان صحیح قرار داده شود و ستون ها به صورت یکنواخت و در تراز مناسب حرکت کنند.

اتاقک در داخل ستون ها دقیقا در موقعیتی که با علائمی خاص مشخص شده قرار می گیرد. انسداد چرخ بر روی ستون ها نصب شده  و به همین ترتیب به صورت ایستاده روی درایوهای اتاقک پیچ می شود. زنجیرهای بالابر نصب شده و به بلاک های چرخ متصل می شوند.

۳. بالا بردن پایه محرک برای نصب آسانسور مکانیکی: اگر در حال نصب یک آسانسور مکانیکی هستید، پایه دیسک گردان در بالای ستون ها قرار داده خواهد شد. موتور برقی نیز به درستی در جای خود نصب و پایه متحرک در محل خود پیچ و بعدا به تکیه گاه ها جوش داده می شود.

۴. مونتاژ و تنظیم محفظه ها: دروازه ها و محفظه های برای جلوگیری از لیز خوردن وسایل و صدمه زدن به افراد تعبیه شده اند.

۵. سیم کشی قطعات الکتریکی: تکنسین شما از تمام سیم کشی هایی که باعث می شود بالابر شما بالا و پائین شود مراقبت خواهد کرد.این  کار تضمین خواهد کرد که آسانسور به راحتی با فشار دادن یک کلید کار می کند.

اگر در مورد قیمت آسانسور و همچنین خرید آسانسور به دنبال راهنما هستید، می توانید به وب سایت ساختمانچی مراجعه نمایید.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha