• چهارشنبه / ۳ خرداد ۱۳۹۶ / ۰۹:۴۱
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 96030301632
  • خبرنگار : 71060

اولویت‌های سرمایه‌گذاری در بخش تجارت کدامند؟

اولویت‌های سرمایه‌گذاری در بخش تجارت کدامند؟

طبق آنچه در سال ۱۳۹۴ از سوی معاونت طرح و برنامه وزارت صنعت، معدن و تجارت به عنوان مهم‌ترین اولویت‌ سرمایه‌گذاری در بخش تجارت اعلام شده، احداث نمایشگاه‌های بین المللی در محل دائمی است.

به گزارش ایسنا، در لیست مربوط به اولویت‌های سرمایه‌گذاری که از سال ۱۳۹۴ تدوین شده (و طبق اعلام وزارت صنعت، معدن و تجارت همچنان با همان رویکرد دنبال می‌شود) در مجموع ۱۲ بند برای سرمایه‌گذاری تجاری کشور دارای اولویت شناخته شده‌اند که اولین آنها به ایجاد نمایشگاه‌های بین المللی مربوط می‌شود.

پس از آن احداث نمایشگاه دائمی فرش دستباف و ایجاد بانک اصناف اولویت‌های دوم و سوم این حوزه به شمار می‌رود.

توسعه و تقویت زیرساخت‌های تجاری مانند ایجاد پایانه‌های صادراتی، ایجاد خطوط دریایی و هوایی جهت صادرات کالاهای کشور به بازارهای متناسب با نیاز نیز اولویت‌های چهارم و پنجم تعریف شده‌اند و پس از آنها سرمایه‌گذاری در زمینه ایجاد شهرک‌های لجستیکی یا هاب‌های تجاری مورد توجه قرار گرفته است.

همچنین از ایجاد و توسعه شهرک‌های صنفی به عنوان اولویت هفتم سرمایه‌گذاری در بخش تجاری یاد شده و ایجاد و توسعه فروشگاه‌های زنجیره‌ای(عرضه کننده کالا و خدمات) در رده بعدی قرار دارد.

ایجاد میادین میوه و تره‌بار، ایجاد و توسعه فروشگاه‌های مجازی و بازاریابی شبکه‌ای، توسعه و ساماندهی شرکت‌های پخش و حمایت از ایجاد شرکت‌های لجستیکی و در نهایت ایجاد شرکت‌های توانمند بازاریابی و صدور کالای صنعتی از دیگر اولویت‌های تدوین شده در حوزه سرمایه‌گذاری تجاری به شمار می‌روند.

در سال ۱۳۹۳ نیز دو بند به عنوان اولویت‌های سرمایه‌گذاری در فضای تجاری کشور اعلام شده بود که در بند اول بحث تقویت و توسعه فروشگاه‌های بزرگ و زنجیره‌ای و در بند دوم توسعه و ساماندهی شرکت‌های پخش و حمایت از ایجاد شرکت‌های لجستیک مورد تاکید قرار گرفته بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۳-۰۳ ۱۱:۰۰

با سلام. می دانیم برای جهش اقتصادی چهار مولفه نیاز است . 1= زیر ساختها( آب و برق و گاز و تلفن و جاده آسفالته و غیره به تمامی نقاط ) 2= تربیت نیروی متخصص 3= اصلاح قانون کار 4= انتخاب روش مدیریت اقتصادی (مدیریت دولتی و یا مدیریت خصوصی ). در ایران مولفه 1 و 2 بطور کامل اجرا شده است. الان مولفه 3 و 4 باقی مانده است که مهترین آن اصلاح قانون کار است. مشاهده می‌شود که دولت عزم خود را در اصلاح قانون کار جزم کرده است. چون 1=الان همه دارای یک هویت (کد ملی ) شده اند 2= الان در انتخابات دیدیم که هر کد ملی صاحب یک رای شد 3= الان هر کد ملی صاحب یک دفترچه بیمه خدمات درمانی گردید 4= تلاش می شود که هر کد ملی عضو صندوق بازنشستگی باشد و نیز پرداخت یارانه بصورت مستمری ماهیانه توسط صندوق بازنشستگی برای افراد نیازمند پرداخت شود. 5= اقدامات و زمینه های فکری و عملی برای اینکه هر کد ملی برای استفاده از امکانات رفاهی و امنیتی و غیره مالیات بدهند فراهم می‌شود و کسانی که نمی توانند مالیات بدهند مانند کودکان، زنان بی سرپرست، افراد ناتوان از کار، پیرمردان و پیر زنان، پرداخت مالیاتش به عهده دولت باشد. 6= زمینه های ایجاد مشارکت مبنی بر اینکه هر کدملی بصورت فردی و یا گروهی باسایر کدملی ها در سازندگی کشور اسلامی مشارکت کنند. در صنایع کوچک و بزرگ، اموزش، فعالیتهای فرهنگی، بهداشت و غیره