• سه‌شنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۲:۲۰
  • دسته‌بندی: اقتصاد کلان
  • کد خبر: 99022316643
  • خبرنگار : 71467

شرط افزایش ۵۰ درصدی امتیاز حقوق کارکنان

شرط افزایش ۵۰ درصدی امتیاز حقوق کارکنان

در سال جاری افزایش ۵۰ درصدی امتیاز حقوق کارکنان مشروط به عدم ایجاد بار مالی مازاد بر اعتبارات مصوب و تخصیص داده شده به دستگاه‌ها خواهد بود.

به گزارش ایسنا، از پایان سال گذشته بود که سازمان برنامه و بودجه با پیش‌بینی بار مالی مجوز افزایش تا ۵۰ درصدی امتیاز کارکنان براساس قانون مدیریت خدمات کشوری را به دستگاه‌ها صادر کرد.

اما آنچه در سال جاری از سوی نوبخت - رئیس سازمان برنامه و بودجه - برای استفاده از این امتیاز قانونی مورد تاکید قرار گرفته این است که دستگاه‌ها باید اعتبار مورد نیاز ماهانه این افزایش امتیاز را با مدیریت منابع انجام دهد و مسئولیت ایجاد هرگونه بار مالی جدید به عهده همان دستگاه گذاشته شده است.

این در حالی است که تاکید شده افزایش امتیاز فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری مبنی بر افزایش امتیازات تا ۵۰ درصد از محل صرفه‌جویی در هزینه، درآمدهای حاصل از فروش اموال و دارایی‌های منقول و غیرمنقول مازاد و یا سایر منابع پیشنهادی با تایید سازمان برنامه و بودجه باید انجام شود.

این افزایش ۵۰ درصدی امتیاز حقوق کارکنان به تاکید قانون برنامه پنجم توسعه برای کاهش اختلاف حقوقی کارکنان بر می‌گردد؛ به طوری در فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری امتیازاتی برای تعیین حقوق کارکنان مشخص شد  که دستگاه‌ها بتوانند این امتیاز را تا ۵۰ درصد افزایش دهند.

در سال‌های ۱۳۹۰ تا ۱۳۹۱ برخی از دستگاه‌ها از این امتیازات استفاده کرده اما متوقف ماند تا این‌که در سال ۱۳۹۵ سازمان اداری و استخدامی در راستای اجرایی شدن این الزام قانونی و ایجاد شرایطی برای استفاده تمامی دستگاه‌ها طی مصوبه‌ای اعلام می‌کند که سازمان‌ها بتوانند با رعایت ضوابط از این امتیازات استفاده کنند.

در ادامه در قانون برنامه ششم توسعه نیز بار دیگر اختلاف حقوق‌ها مورد تاکید قرار می‌گیرد و این الزام موجب شد تا دوباره ماجرای استفاده از امتیازات فصل دهم قانون مدیریت خدمات کشوری مورد پیگیری قرار بگیرد. اما در سال‌های اخیر با توجه به این‌که باید بار مالی این افزایش پیش‌بینی و تامین می‌شد نهایی نشده بود تا این‌که در پایان سال گذشته سازمان برنامه و بودجه مجوز لازم برای استفاده از افزایش ۵۰ درصدی حقوق کارکنان را صادر کرد و از اسفندماه در دستگاه‌ها اعمال شد.

برای سال جاری نیز این مجوز همچنان وجود دارد اما دستگاه‌ها باید به گونه‌ای مدیریت کنند که هزینه پرداختی از اعتبارات مصوب و تخصیص داده شده به آنها بیشتر نباشد در غیر این صورت باید خودشان مسئولیت این افزایش هزینه را برعهده گرفته و تامین کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۲-۲۶ ۱۲:۳۵

با سلام متاسفانه دستگاههای ضعیف و فرهنگی مانند نهاد کتابخانه های عمومی در پرداخت حقوق اندکشان مانده اند و کتابداران با حقوق ۲ میلیون کار میکنند و بزور حقوق پرداخت میشود و این ۵۰ در صد اصلد پرداخت نشده آیا ایم عدالت است!!!!