• چهارشنبه / ۲۹ بهمن ۱۳۹۹ / ۱۷:۵۴
  • دسته‌بندی: انرژی
  • کد خبر: 99112922187
  • خبرنگار : 71498

در شرایط کنونی

قانون ممنوعیت فعالیت صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران مناسب نیست

عضو هیأت‌مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: قانون ممنوعیت فعالیت صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتری تهران، که مربوط به سال ۱۳۴۶ است، برای شرایط کنونی مناسب نیست و ملاک آلاینده بودن باید توصیفی باشد.

به گزارش ایسنا، علیرضا میربلوک، در پنل توسعه کسب و کار از طریق نوآوری در سومین همایش ملی نوآوری در صنعت پلیمر با اشاره به اینکه استان تهران یکی از استان های مهم مرتبط با علوم فناوری است، گفت: بر همین اساس مروری بر اسناد بالادستی و توسعه ای این استان ضروری است تا فاصله آن را با واقعیت های موجود متوجه شوید.

به گفته وی استان تهران به عنوان استان الگو در نوآوری است که به لحاظ قانونی استقرار صنایع در شعاع ۱۲۰ کیلومتری محدودیت دارند و از جمله این ها صنعت پلیمر است، بنابراین ما یا می توانیم به ایجاد مشاغلی با این محدودیت ها اقدام کنیم و یا باید پارادایمی جدید در این خصوص ایجاد شود.

میربلوک بسترسازی برای مدیریت فرآیندهای توسعه ملی و روابط بین المللی کشور، هدایت امور تخصصی، علمی و پژوهشی صنایع با فناوری برتر و خدمات الکترونیکی را از جمله اهداف مورد نظر در استاد بالادستی توسعه استان تهران دانست و گفت: سهم ارزش افزوده بخش های عمده اقتصادی استان تهران از سال ۱۳۹۲ نشان می دهد که سهم صنعت در ارزش افزوده این استان ۱۴.۳۶ درصد تنها است.

وی ادامه داد: هدف گذاری ظرفیت های تولیدی برخی از صنایع نوین در افق ۱۴۰۴ نشان می دهد که صنایع آینده دار استان تهران، سه دسته نانوتکنولوژی، بیوتکنولوژی و آی سی تی خواهند بود.

میربلوک ادامه داد: اما با وجود همه هزینه‌هایی که بر گردن استان تهران است، نتیجه ای که منجر به توسعه باشد به صورت ملموس در استان تهران ندیدیم. در حقیقت اگر اعداد و ارقام قابل قبولی در خصوص رشد در دسته بیوتکنولوژی وجود دارد، اعلام نشده است.

میربلوک خاطر نشان کرد: متاسفانه در اسناد بالادستی و توسعه استان تهران، صنایع تخصصی رو به اعتلای این استان شامل صنایع مرتبط با پلاستیک نیست. همچینن بر اساس همین اسناد صنایعی که به سمت افول در حرکت هستند، شامل صنایع بازیافت و... می شوند در حالی که در واقعیت اینگونه نیست.

به گفته میربلوک، آلودگی شدید هوا، پسماندهای خشک و تر فراوان و تراکم نیروی انسانی فرصتی برای کارآفرینی است.

وی با تاکید بر اینکه باید صنایع را به دو دسته گود ترند و بد ترند تقسیم کرد، گفت: از انجمن ملی صنایع پلیمر ایران انتظار داریم سیاست ها را در راستای گود ترفندها ترسیم و به همکاران اطلاع رسانی کنند و منتطر نمانند که دولت یا قوانین زودتر از ما به این قضایا ورود کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha