• دوشنبه / ۱۶ فروردین ۱۴۰۰ / ۰۹:۰۸
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400011606755
  • خبرنگار : 71592

ارتش یمن حمله ائتلاف عربی به الضالع را ناکام گذاشت/۱۹۴ مورد نقض آتش‌بس از سوی ائتلاف در الحدیده

ارتش یمن حمله ائتلاف عربی به الضالع را ناکام گذاشت/۱۹۴ مورد نقض آتش‌بس از سوی ائتلاف در الحدیده

ارتش و کمیته های مردمی یمن با حملات متجاوزان ائتلاف عربی در استان الضالع مقابله کردند.

به گزارش ایسنا، به نقل از سایت المیادین، یک منبع یمنی گفت، نیروهای ائتلاف عربی به سمت پایگاههای ارتش و کمیته های مردمی یمن در شمال استان الضالع واقع در جنوب یمن حرکت کردند اما با مقابله ارتش و کمیته های مردمی روبرو شدند و نتوانستند پیشرفتی حاصل کنند.

به گفته این منبع، در اثر این درگیری دهها تن از نیروهای ائتلاف عربی کشته و زخمی شدند.

همزمان، در پی حملات توپخانه ای ائتلاف عربی در منطقه مرزی منبه در شمال یمن دو تن کشته و شش تن دیگر زخمی شدند.

همچنین یک منبع نظامی در یمن گفت، نیروهای ائتلاف عربی طی ۲۴ ساعت گذشته ۱۹۴ مرتبه آتش بس در استان حدیده را نقض کرده و با ۵۳۹ موشک و خمپاره انداز مناطق تحت کنترل ارتش و کمیته های مردمی یمن را هدف گرفته اند.

به گفته این منبع، هواپیماهای شناسایی این ائتلاف دو منطقه الفازه و التحیتا را در جنوب حدیده سه مرتبه مورد حمله قرار دادند.

منبع مذکور گفت، نیروهای ائتلاف عربی در ادامه نقض آتش بس در حدیده، ۲۲ هواپیمای جاسوسی خود را به پرواز درآورده و استحکامات نظامی در جنوب حدیده ایجاد کردند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha