• سه‌شنبه / ۳۱ فروردین ۱۴۰۰ / ۱۳:۳۳
  • دسته‌بندی: رسانه دیگر
  • کد خبر: 1400013118852
  • منبع : فضای مجازی

موافقان و مخالفان سوپرلیگ اروپا چه می‌گویند؟

موافقان و مخالفان سوپرلیگ اروپا چه می‌گویند؟

موافق یا مخالف اما در عصر جدید همه چیز را «اقتصاد» تعیین می‌کند و این پول است که تعیین می‌کند نی‌زن چه آهنگی بنوازد. تلخ است اما حقیقت دارد.

به گزارش ایسنا، احسان محمدی در عصر ایران نوشت: «از دیروز «سوپرلیگ اروپا» به یکی از پرجستجوترین عبارت‌ها در گوگل تبدیل شده است. همه می‌خواهند سر از این جنجال تازه دربیاورند که از سر الکس فرگوسن و یورگن کلوپ تا آذری‌ جهرمی به آن واکنش نشان داده‌اند!

ماجرا چیست؟

۱۲ تیم بزرگ رئال مادرید، بارسلونا، اتلتیکومادرید، منچستریونایتد، لیورپول، آرسنال، چلسی، تاتنهام، منچسترسیتی، اینتر، میلان و یوونتوس به عنوان اعضای موسس سوپرلیگ اروپا بیانیه مشترکی از تاسیس یک سوپرلیگ بین هفته‌ای خبر دادند. این بیانیه چه می‌گوید:

- این سوپرلیگ شامل ۲۰ تیم بزرگ اروپا خواهد بود که مسابقات خود را میان هفته انجام می‌دهند.

- ۳ تیم بایرن‌ مونیخ (احتمالاً)، لایپزیگ و پورتو هم به این گروه اضافه می‌شوند و ۵ تیم دیگر از طریق پلی‌آف اضافه خواهند شد.

- باشگاه‌های شرکت‌کننده به رقابت در لیگ‌های داخلی خود نیز ادامه خواهند داد و این مسابقات به معنی ترک لیگ داخلی نیست.

- مسابقات در دو گروه ۱۰ تیمی به صورت رفت و برگشت از مردادماه آغاز خواهد شد.

- مسابقات لیگ قهرمانان اروپا حذف نمی‌شود اما این ۲۰ تیم در آن شرکت نمی‌کنند. برای مثال احتمالا سال بعد تیم‌های لستر، وستهام، اورتون، لیدز نماینده انگلستان در لیگ قهرمانان خواهد بود.

- این مسابقات خارج از سلطه یوفا و فیفا برگزار خواهد شد و تیم‌های شرکت‌کننده خود سازماندهی مسابقات را بر عهده خواهند داشت و منافع آن را تقسیم می‌کنند.

موافقان این طرح چه می‌گویند؟

- یوفا حق تیم‌های بزرگ را که گرداننده اصلی بازار فوتبال هستند، نمی‌دهد. ما یک قاچ کوچک از کیک را نمی‌خواهیم، سهم واقعی‌مان را می‌خواهیم.

- به محض اعلام رسمی حضور هر تیمی در سوپرلیگ سهام آن در بازار بورس شروع به رشد کرد این یعنی منفعت برای باشگاه.

- مدیران باشگاه‌ها دیوانه نیستند. آنها باید ستاره بخرند، مربی خوب به خدمت بگیرند، باشگاه را مدیریت کنند و همه این کارها به پول نیاز دارد. یوفا سهم تیم‌های ما را می‌دزدد.

- چرا باید درآمد تیم‌هایی مثل رئال مادرید، منچستریونایتد و ... با تیم‌های درجه دو و سه که لیگ قهرمانان شرکت می‌کنند، یکی باشد؟ شما در مسابقات لیگ قهرمانان بازی اندرلشت بلژیک با لخویا را نگاه می‌کنید یا منچسترسیتی با بارسلونا را؟

- هواداران تیم‌های دیگر حق دارند شکایت کنند اما درآمد باشگاه‌ها از حق پخش تلویزیونی است و یوفا این سهم را عادلانه نمی‌دهد.

- در روزهایی که کرونا تیم‌های بزرگ را تا مرز ورشکستگی کامل برد، فیفا و یوفا هیچ کمکی نکردند و فقط تماشاچی بودند. این اتفاق نشان داد آنها منافع خود را دنبال می‌کنند نه باشگاه‌ها را.

- همه خیلی زود به این فرمت جدید عادت می‌کنند و شما هر هفته از دیدن مسابقات بزرگ لذت خواهید برد. برای قضاوت عجله نکنید.

مخالفان این طرح چه می‌گویند؟

- این یک کودتا علیه فوتبال و هواداران است. تیم‌های بزرگ یک مهمانی بزرگ تشکیل داده‌اند و جایی برای شگفتی، معجزه تیم‌های کوچک یا دیده‌شدن ستاره‌های جدید وجود ندارد. نتیجه این کار کُشتن رویاهاست.

- این غلبه پول بر هیجان است. این یک سودجویی آشکار و خودخواهانه است. انگار فقط ۲۰ تیم در دنیا وجود دارند و بقیه باید پشت در بمانند.

- بازی مکرر تیم‌های بزرگ با همدیگر لذت فوتبال را از بین خواهد برد و این دیدارها تکراری و کسل‌کننده می‌شوند.

- فدراسیون جهانی فوتبال همراه یوفا اعلام کرده‌اند که از حضور بازیکنان این تیم‌ها در رقابت‌های بین‌المللی نظیر یورو و جام‌ جهانی جلوگیری به عمل می‌آورند و حتی فدراسیون‌های این کشورها، تهدید به اخراج باشگاه‌ها از لیگ‌ داخلی کرده‌اند. این یعنی جام‌ جهانی و یورو و حتی کوپاامریکا بدون ستاره‌ها مسابقات بی‌ارزشی می‌شوند.

- بازیکنان در این طرح شبیه عروسک‌های بی‌اختیار هستند. آنها از این بازی‌های لذت نمی‌برند در نتیجه لذتی به هوادار نمی‌دهند.

- فوتبال را فقرا شکل دادند اما الان ثروتمندها آن را دزدیده‌اند و هیچ سهمی به تیم‌های کوچک‌تر که بازیکنان را برای آنها می‌سازند نمی‌دهند. این یک خیانت به فوتبال با تشکیل یک قمارخانه ۲۰ نفره است!

- کنار رفتن تیم‌های بزرگ از لیگ داخلی یا لیگ قهرمانان اروپا این مسابقات را از هیجان و تماشاگر خالی خواهد کرد در نتیجه درآمدها کاهش می‌یابد و تیم‌های کوچک‌تر، فقیرتر می‌شوند.

- فوتبال دلخوشی هواداران است. بدون آنها این بازی معنی ندارد و هواداران مخالف این گزینش گلخانه‌ای هستند. اگر شجاعت دارید با همه مسابقه بدهید و قهرمان شوید.

احتمالاً شما هم در یکی از این دو دسته قرار می‌گیرید. موافق یا مخالف اما در عصر جدید همه چیز را «اقتصاد» تعیین می‌کند و این پول است که تعیین می‌کند نی‌زن چه آهنگی بنوازد. تلخ است اما حقیقت دارد.»

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha