• شنبه / ۱ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۵:۳۶
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400030100631
  • خبرنگار : 71129

گرجستان خروج نیروهایش از افغانستان را آغاز کرد

گرجستان خروج نیروهایش از افغانستان را آغاز کرد

وزارت دفاع گرجستان از آغاز خروج نیروهای این کشور از افغانستان خبر داده است.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، وزارت دفاع گرجستان اعلام کرد، ۱۰۰ پیاده نظام از فرماندهی غربی تیپ سوم این کشور نخستین افرادی هستند که از افغانستان به گرجستان بر می‌گردند.

این نیروها تحت امر نیروهای آلمانی در اردوگاه مارمال در مزارشریف مستقر بودند که بخشی از ماموریت پشتیبانی قاطع تحت رهبری ناتو در افغانستان است.

این نیروها در مراسمی در پایگاه نظامی وازیانی در تفلیس، گرجستان مورد استقبال قرار گرفتند.

وزیر دفاع گرجستان در این مراسم گفت: ما از این که گرجستان به طرز چشمگیری در تضمین صلح جهانی در ماموریت‌های بین المللی شرکت کرده، بسیار خوشحال و مفتخریم.

متحدان ناتو در آوریل ۲۰۲۱ تصمیم گرفتند تا از اول مه نیروهایشان را از ماموریت پشتیبانی قاطع در افغانستان خارج کنند. تکمیل این خروج در ماه‌های آتی انجام می‌شود.

گرجستان از ۲۰۰۴ بخشی از ماموریت تحت امر ناتو در افغانستان بوده است. پیش از خروج، گرجستان حدود ۸۶۰ نیرو در افغانستان داشت.

بیش از ۲۰ هزار سرباز گرجستانی در چندین دوره از ۲۰۰۴ در افغانستان و تحت امر ناتو فعالیت داشته‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha