• جمعه / ۲۱ خرداد ۱۴۰۰ / ۱۷:۵۸
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 1400032115134
  • خبرنگار : 71505

رییس کمیسیون شهرسازی شورای شهر تهران:

موافقت دولت با تشکیل شورایاری ها در شهرها، گامی در جهت تقویت حکومت‌های محلی است

موافقت دولت با تشکیل شورایاری ها در شهرها، گامی در جهت تقویت حکومت‌های محلی است

عضو شورای اسلامی شهر تهران گفت: تصمیم هیات وزیران در موافقت با تشکیل شورایاری‌ها در شهرهای کشور از راه انتخابات عمومی، گامی مهم در تعمیق دموکراسی و تقویت حکمروایی محلی است.

به گزارش ایسنا، محمد سالاری با تاکید بر لزوم مشارکت دهی مردم در اداره مطلوب کشوراظهارکرد: جمهوریت نظام در پذیرش و باور اهمیت رای و اراده مردم از سوی حاکمان تجلی می یابد و قطعا نهاد شورایاری به عنوان نهادی اجتماعی، یکی از نمادهای مردم سالاری دینی و جمهوریت در کشور است.

وی ادامه داد: شورایاران به عنوان حلقه ارتباطی میان شهروندان و اعضای شورای شهر می توانند در انعکاس مناسب انتظارات شهروندان و مسایل آنان برای اداره مطلوب شهر و تقویت وظیفه نظارتی شورا و اجرای برنامه های شهری بسیار موثر باشند، ضمن اینکه مشارکت دادن مردم در اداره امور محله خود آن ها را از شهرنشین صرف به شهروندان مسئولیت پذیر تبدیل و به هم افزایی ظرفیت های شهر در تحقق برنامه ها کمک می کند.

این عضو شورای هماهنگی جبهه اصلاحات، تقویت جمهوریت نظام را یک اصل و وظیفه خدشه ناپذیر دانست و اظهارکرد: شوراها به عنوان یکی از ارکان اداره کشور در قانون اساسی دیده شده اند و در  این راستا هر اقدامی که به تقویت نقش مردم در اداره کشور و تقویت دموکراسی می انجامد باید مورد حمایت جدی جریانات سیاسی قرار بگیرد که تشکیل شورایاری ها در شهرها یکی از وجوه این مهم است.

سالاری در ادامه با انتقاد از نحوه برگزاری و سوالات مطرح شده در مناظرات کاندیداهای ریاست جمهوری گفت: بسیاری از مسائل مهم و ریشه ای کشور در میان برخی سوالات سطحی و مجادلات صورت گرفته در مناظرات مغفول مانده است که از آن جمله می توان به موضوع چگونگی اداره شهرها و موضوع مهم حکمروایی محلی اشاره کرد.

وی افزود: متاسفانه انتخابات شوراها به دلیل همزمانی با برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در حاشیه قرار گرفته است و از سوی رسانه ملی نیز کمترین توجهی به این موضوع صورت نمی گیرد که البته به دلیل نگاه سیاسی و حمایت این رسانه از یک جریان خاص این امر قابل پیش بینی بود.

سالاری افزود: برگزاری مناظره و برنامه های گفت وگو محور با محوریت موضوعات شهری و با حضور نخبگان و مدیران دو جریان اصلی سیاسی کشور، علاوه بر اینکه به دادن نگاه و انتخاب بهتر مردم کمک می کرد، می توانست به افزایش مشارکت نیز بیانجامد که به نظر می آید رسانه ملی همسو با یک تفکر خاص در کشور، علاقه ای به تحقق این دو امر مهم در انتخابات پیش رو ندارد. 

این عضو شورای شهر تهران در پایان گفت: هوشیاری شهروندان تهرانی و حضور گسترده آنان در انتخابات می تواند در نقش بر آب کردن برنامه های انحصار طلبان برای پیروزی با مشارکت حداقلی و جلوگیری از بازگشت تفکری که تمام امکانات شهر را در اختیار یک اقلیت خاص قرار داده بود، بسیار موثر باشد که امیدواریم شاهد چنین رخدادی در انتخابات ۲۸ خرداد باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha