• سه‌شنبه / ۸ تیر ۱۴۰۰ / ۱۱:۵۳
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 1400040805568
  • خبرنگار : 71424

دیگرنیازی به ثبت درخواست کمک هزینه ازدواج از تامین‌اجتماعی نیست /واریز به محض ثبت رویداد ازدواج

دیگرنیازی به ثبت درخواست کمک هزینه ازدواج از تامین‌اجتماعی نیست /واریز به محض ثبت رویداد ازدواج

معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی با بیان اینکه در آبان ماه سال گذشته ۳۵ درصد از خدمات غیرحضوری ما استفاده کردند که خرداد ماه امسال به ۹۶ درصد رسیده که نشان دهنده روند رو به رشد استفاده از خدمات غیرحضوری است گفت: یک علت مهم اجرای طرح ۳۰۷۰ و افزودن بر سرعت غیرحضوری شدن خدمات بیمه‌ای، شیوع بیماری کرونا و ضرورت حفظ سلامت بیمه شدگان و پرسنل بود.

به گزارش ایسنا، مهرداد قریب در سلسله‌ نشست‌های رویای تامین اجتماعی فراگیر که با موضوع «تحول دیجیتال و حقوق شهروندی؛ اجرای طرح ۳۰۷۰ در سازمان تامین اجتماعی» برگزار شد با بیان اینکه سال ۹۹، سالی به یادماندنی در تاریخ سازمان تامین اجتماعی است گفت: نسخه الکترونیک، حذف دفترچه‌های بیمه، تنقیح قوانین و اجرای طرح ۳۰۷۰ از جمله اقدامات انجام شده است.

وی افزود: در کنار الزامات قانونی، یک علت مهم اجرای طرح ۳۰۷۰ و افزودن بر سرعت غیرحضوری شدن خدمات بیمه ای، شیوع بیماری کرونا و ضرورت حفظ سلامت بیمه شدگان و پرسنل بود.

معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی ضمن برشمردن ویژگی‌های سرویس خدمات غیرحضوری از جمله ایجاد تعاملات غیرحضوری با مخاطبان و حذف محدودیت زمان و مکان گفت: اکنون هفت روز هفته، چه تعطیل باشد و چه غیرتعطیل خدمات ارائه و پاسخگوی مخاطبان هستیم. کاهش حجم مراجعات به واحدهای اجرایی، ارتقای سطح رضایتمندی، سطح بندی اطلاعات ضمن تعامل با پایگاه‌های اطلاعاتی ذیربط، استفاده بهینه از نیروی انسانی و صرفه جویی ناشی از آن، از جمله اهداف اجرای طرح ۳۰۷۰ بودند.

تاثیر الکترونیکی شدن خدمات بر نیروی انسانی سازمان تامین اجتماعی

قریب درباره تاثیر الکترونیکی شدن خدمات بر نیروی انسانی سازمان تامین اجتماعی گفت: مصوبات ما درباره نیروی انسانی مربوط به ۲۰ سال قبل است. در آن زمان شش میلیون بیمه شده، ۶۰۰ هزار کارفرما و یک میلیون مستمری بگیر و ۷۰ هزار پرسنل داشتیم. اکنون ۱۴ میلیون بیمه شده، سه میلیون مستمری بگیر و یک میلیون و ۴۰۰ هزار کارفرما داریم. این در حالی است که اکنون ۶۴ هزار پرسنل داریم و نیروی انسانی ما کاهش یافته است. این روند با توجه به بازنشستگی ادامه دارد و در مقابل افراد تحت پوشش ما در حال افزایش هستند. بنابراین الکترونیکی شدن خدمات از باری که روی نیروی انسانی وجود دارد، می کاهد.

معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی به برخی خدمات الکترونیکی شده اشاره کرد و گفت: به عنوان مثال قبلا برای بیمه بیکاری شاید یک نفر باید ۱۵ تا ۲۰ بار مراجعه می کرد اما الان همه فرایندها حذف شده و در سامانه طی هماهنگی با وزارت کار انجام می شود و نیازی به حضور در شعب نیست. در آبان ماه سال گذشته ۳۵ درصد از خدمات غیرحضوری ما استفاده کردند که خرداد ماه امسال به ۹۶ درصد رسیده و نشان دهنده روند رو به رشد استفاده از خدمات غیرحضوری است.

دیگر نیازی به ثبت درخواست کمک هزینه ازدواج نیست/به محض ثبت رویداد ازدواج، کمک هزینه واریز می شود

وی افزود: شماری از بیمه شدگان از قوانین سازمان تامین اجتماعی مطلع نبودند و تعداد زیادی کمک هزینه ازدواج را استفاده نمی کردند. اکنون دیگر نیازی به مراجعه و ثبت درخواست نیست و با توجه به هماهنگی با ثبت احوال به محض ثبت رویداد ازدواج، کمک هزینه واریز می شود. سرویس غیرحضوری کمک هزینه مراسم ترحیم را نیز دی ماه رونمایی کردیم که در آن زمان میزان بهره مندی از آن ۲۲ درصد بود که خرداد امسال به ۹۷ درصد رسیده است.

قریب با بیان اینکه در آذرماه سال گذشته، ۳۹۵۰ مورد مفاصا حساب به صورت الکترونیکی صادر شده که خرداد به ۱۵ هزار و ۴۲۲ مورد رسیده است، درباره انعقاد قرارداد حرف و مشاغل آزاد نیز گفت: در دی ماه ۹۹ ، ۲۳ هزار مورد انعقاد قرارداد داشتیم که خرداد به ۶۵ هزار و ۱۴۹ مورد انعقاد قرارداد بدون نیاز به مراجعه رسیده است.  جالب است که کل قراردادهایی که برای مشاغل آزاد و بیمه اختیاری داشتیم در سال گذشته ۱۱۰ هزار مورد بوده است اما در هفت ماه گذشته فقط درباره مشاغل آزاد ۲۷۲ هزار انعقاد قرارداد انجام شده است.

معاون بیمه‌ای سازمان تامین اجتماعی افزود: درباره بیمه اختیاری نیز در دی ماه ۱۲ هزار مورد قرارداد داشتیم که خرداد به ۱۷ هز ار و ۲۰۰ مورد رسیده و سرجمع قراردادهای منعقد شده بیمه اختیاری و مشاغل آزاد ۳۱۰ هزار مورد طی شش ماه است. در واقع غیرحضوری شدن سرویس ها باعث شده است که تحت پوشش بیشتری هم داشته باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha