• پنجشنبه / ۱۷ تیر ۱۴۰۰ / ۰۸:۳۳
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 1400041712123
  • خبرنگار : 90057

دلایل انفجار و آتش سوزی مهیب در بندر جبل علی دوبی از زبان رئیس پلیس

دلایل انفجار و آتش سوزی مهیب در بندر جبل علی دوبی از زبان رئیس پلیس

مقام های اماراتی گفتند: انفجار یک کانتینر در یک کشتی تجاری دلیل آتش سوزی بندر جبل علی دوبی ، بوده است. در این حادثه هیچ کس آسیب ندیده است.

به گزارش ایسنا به نقل از  اسپوتنیک، دفتر رسانه ای دبی در توییتر خود نوشت: آتش سوزی ناشی از انفجار درون کانتینر موجود در یک کشتی در بندر جبل علی کنترل شده است ؛ هیچ گونه تلفاتی گزارش نشده است.

سرلشکر عبدالله خلیفه المری, رییس پلیس دوبی در اظهارات تلویزیونی با بیان اینکه وقوع حریق ناشی از مواد اشتعال‌زا در یکی از کانتینرها بوده است، تاکید کرد که آتش سوزی مهار شده است.
المری تصریح کرد، در بین خدمه کشتی در بندر لنگر انداخته، هیچ زخمی و یا تلفاتی برجای نماند. وی گفت، هیچ ماده رادیواکتیوی وجود ندارد و آتش سوزی ناشی از اصطکاک یا درجه حرارت بالا بوده است.

بندر جبل علی که توسط  بنادر بین المللی دوبی اداره می‌شود، بزرگترین بندر خاورمیانه است و علاوه بر دارا بودن یک منطقه آزاد صنعتی، کارخانه دوبال به عنوان یکی از بزرگترین کارخانه های آلومینیوم در خاورمیانه را در خود جای داده است. منطقه جبل علی در فاصله 30 کیلومتری از مرکز شهر دوبی واقع شده است.

منابع محلی شامگاه چهارشنبه از وقوع انفجاری عظیم در دبی خبر دادند. شاهدان به خبرگزاری آسوشیتدپرس گفته‌اند شدت انفجار به حدی بوده که مراکز تجاری و مسکونی دوبی هم لرزیده‌اند.

تا این لحظه جزئیاتی در باره خسارات احتمالی این حادثه رسانه‌ای نشده است. با این حال ویدئوهای همرسان شده در شبکه‌های اجتماعی نشان می‌دهد در اثر شدت آتش‌سوزی آسمان دبی در شامگاه چهارشنبه نورانی بوده است. صدای انفجار هم به شعاع بیست و پنج کیلومتری محل حادثه در ۱۵ دقیقه مانده به نیمه شب شنیده شده است.

کشتی خارج از منطقه بندر پهلو گرفته بود به همین دلیل بندر همچنان فعال است، ایستگاه تامین برق دوبی و ایستگاه آب شیرین کن موجود در این منطقه نیز مثل گذشته فعالند. کشتی آسیب دیده ویژه حمل کالاست و تا الان دلایل آتش سوزی در آن مشخص نیست

بندر جبل‌علی دوبی یکی از بزرگترین بنادر در منطقه خاورمیانه محسوب می‌شود و محل تخلیه و بارگیری عمدتا به آفریقا و آسیای دور و همچنین شبه قاره هند است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha